lauantai 20. maaliskuuta 2010Muutama sumuinen juttu ja kuva


1. Es zieht


Tässä koko alkuvuoden on ollut hankaluuksia hengittämisen kanssa työmaalla, kuten olen maininnutkin. Ikkunaa on voinut pitää yleensä pari minuuttia auki, kunnes joku kollegoista tulee sanomaan "Voisiko tuon jo laittaa kiinni. Täällä vetää." Porukalla vetää aika herkästi. Juttelin aiheesta jenkki-ystäväni kanssa, joka oli huomannut saman ilmiön saksalaisissa. Veto on pahasta, koska silloin tulee samantien kipeäksi. Läpiveto on maailman loppu. Työpaikalla jopa ovissa on lappu että "Pitäkää ovi kiinni - täällä vetää!!!" Paskat vetää :D Vainoharhaista sakkia, sanon minä.


2. Rannetavara


Oon ollut lähiaikoina aika laiska pitämään minkäänlaisia koruja. Vastapainoksi saatan joku päivä tunkea mahdollisimman paljon kaikkea esim. molempiin ranteisiin.


3. Teknologia


Mun työvaline on aika hieno. Olisikohän tämä 80-luvulta vai mistä. "Call Master IV". Kyllä meillä Berliinin toimistossa oli paljon nykyaikaisemman vehkeet. Kuulin juuri huhua, että meillä saattaa työvuorot vaihtua ensi kuussa niin että alkaisikin työt jo seitsemältä, mikä takottaisi aamu-viideltä heräämistä! Järkyttävä huhu.


4. Valoisuus


Kuva on viikon parin takainen, jolloin kotitulomatkalla jo vähän hämärsi. Ei hämärrä enää. Aamullakin on jo valoisaa kun seitsemältä tästä lähden työmatkalle. Aika kiva juttu!


5. These shoes are not made for walking


Olen ollut maailman iloisin kuivista kävelyteistä ja kevätkenkien käyttöönotto-mahdollisuudesta. Lumi suli samantien. Tässä kuvassa on jostain syystä soraa tiellä vielä, mutta yleisesti tosi hyvin pelannut tuo teiden harjaus. Kävelyä mun työmatkasta on 15 minuuttia, mikä ei ole mitään, mutta välillä se tuntuu puuduttavalta, esim. jos on korkkarit jalassa. Oonkin vähän miettinyt pitäisikö mun hankkia sellainen potkulauta. Tosin ei se potkiminenkaan varmaan mitään kenkäystävällisintä touhua ole.


6. Kevättakit


Talvitakit taisin laittaa sailöön heti kevätilmojen saavuttua. Jouduin kuitenkin nöyrtymään ja kaivamaan valkoisen talvitakin takaisin, kun lumisateet palasivatkin tauolta.


7. Kesäaika


Pian päästään kesäaikaan, jolloin valoisa aika kestää pidemään. Onhan se ollut vähän hölmöä, että kotiin päästyä on jo hämärää, ja toisaalta, aamulla aikaisin jo täysin valoisaa.


8. Terveellinen välipala


Olen ehkä valittanut pakastemarjojen ja -vihannesten hinnoista. Jos en, niin valitan nyt: turhan kallista. Eikä valikoimaakaan ole riittävästi, kun Suomeen vertaa. Kerran nyt kuitenkin ostin ison pussin pakastemarjoja, ja täytyy sanoa, että oli kyllä riittävä pussi. Söin monen monta päivää välipalaksi mikrossa sulatettuja marjoja (mansikkaa, herukoita, karhunvatukoita), sokerilla, vanijajogurtilla ja mantelirouheella.


9. Köttbullar


Mikko teki yksi päivä maittavia lihapullia, joihin erikoisuutena tuli herkkusieniä silputtuna, juustoraastetta, chilirouhetta ja punasipulia. Namnam! Syötiin perunamuusin kanssa. Itse en ole koskaan ollut muusin ystävä, joten seuraavana päivänä lounaaksi nautinkin herkuista kera riisin. Täydellistä!


10. Suitsukkeet


On suitsukkeet päässeet loppumaan jo aikoja sitten, niin piti Gurusta poimia pari viikkoa sitten muutama ihana: Stress Relief, Lemongrass ja Bharath Darshan. Ei mitään hajua mikä tuo viimeinen on olevinaan, mutta tosi hyvältä se tuoksuu. Samoin Lamongrass on ihana! Stress Relief oli Mikon valinta ja pitkäaikainen suosikki.

Translation:
  • I'm so happy that spring is finally coming and I don't have to wear winter jackets or winter shoes anymore. It's also good to have some sunlight. Winter was too dark and long!
  • New awesome Incense from Guru. Lemongrass might be my new favourite.
  • Mikko made awesome meetballs with champignons, cheese and chili.
  • Frozen berries and vegetables would be cheaper in Finland. There aren't also so much to choose from here in Germany. However I bought one big pack and ate berries with vanilla youghurt and almonds, was good!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>