keskiviikko 17. maaliskuuta 2010Kenelle lähtee kortti?

Kiitos ehdotuksistanne! Vähän enemmän olisin niitä toivonut, mutta olihan tässäkin ihan kivasti. Ehkä hyvän blogin löytäminen vain on vaikeaa. Olen tässä ehdotuksianne seuraillut ja lueskellut. Vihdoin on aika päättää voittaja. Ensin muutamia ajatuksiani ja kommenttejani:

Photo: Anneka 2008

Buttermilk Bisquits: (Huom. kaksi linkkiä - blogi juuri siirtynyt uuteen osoitteeseen.) Laadukas blogi, jossa joskus olen pyörähtänytkin. Teksti on sujuvaa ja kaikinpuolin mukavaa luettavaa. Ainoa kompastuskivi on tyyli, joka ei juuri ollenkaan kohtaa omaani. Esiteltävät kosmetiikka- ja vaattevalinnat tuntuvat hienostuneilta ja hintavilta. Kiinnostavaa on lukea Hollannista suomalaisen silmin, ym. yleisestä. Kiitettävä päivitystahti!

Bang Your Brains: Tässä taas tykkäsin bloggarin olemuksesta. Olisin sen perusteella toivonut räväkämpiä ja jännittävämpiä asuvalintoja. Ruokapostaukset ovat kuin suoraan jostain gourmet-lehdestä. Nam! Jostain syystä en aina jaksanut lukea tekstiä kunnolla. En tiedä vaikuttaako fonttikoko tai riviväli kuinka asiaan.

Audio Pleasures: Tämä ei tosissaan ollut sitä mitä hain, mutta toisaalta, enpä pakollisia kriteereitä antanutkaan täytettäviksi. Paljon on tavaraa, en oikein jaksa kun silmäillä toisinaan. Se mitä kuitenkin olen tehnyt, niin täyttänyt mp3-soittimen täältä saatavien latauslinkkien annilla. Paljon on löytynyt hyvää musiikkia! Aiheesta postaus tulossa myöhemmin.

elinabeth
: Kuvat ovat ihania, kiehtovia ja inspiroivia. Muuten en ole oikein saanut paljoakaan irti. Tätä olisi varmaan pitänyt alkaa seuraamaan aiemmin. Tiedä häntä.

Lainahöyhenissä: Tämä taitaa täyttää melkein kaikki toivomukseni, vaan ei siltikään kolahda. Kun oma tyylini vaan on niin erilainen, ei tämän lukeminen kiinnosta juurikaan. Laadukkaalta vaikuttaa, muttei vaan ole minua varten. P.s. missä isot alkukirjaimet?

Ompeluintoa: Täältä voi saada jonkinmoisia ideoita. Tekeleet eivät vaan edusta omaa vaatemakuani, vaikka osa suhteellisen jännittäviä ja mielenkiintoisia onkin.

Riivaaja Riinan salattu elämättömyys: Ainoa "tutun blogi", joita kovasti toivoin. Kiitos tästä! Sujuvaa tekstiä ja päteviä ajatuksia. Ainoastaan tuo urheilupuoli ei oikein kiinnosta. Kiva kun on joskus asukuviakin. Kesti hetki ennen kuin tajusin etsiä tätä blogilistalta - nyt on helpompi seurata.

Dirty Pretty Things: Hyvältä vaikuttaa, mutta tämä ehdotus tuli myöhässä. Joskus tuolla olenkin pyörähtänyt. Nyt jäin seuraamaan, ei vaan ole tullut postauksia aikoihin.


Päätöksen tekeminen on ollut mielettömän vaikeaa, siksi tässä on niin kauan kestänytkin. Nyt vihdoinkin olen valmis sen julistamaan: Postikortti lähtee......

Photo: Anneka 2008

Oonalle JA Kapsulle!!

Perustelut: Oonan ehdottaman Kermakeksien seurassa olen viihtynyt parhaiten. Parasta luettavaa siis. Kapsun ehdottamasta Audio Pleasuresista taasen olen hyötynyt eniten. En ollutkaan pitkään aikaan metsästänyt uutta musiikkia. Nyt se on tehty aika helpoksi.

Oona ja Kapsu, laittakaahan sähköpostitse osoitteenne ja korttitoiveenne! chilituna@gmail.com

5 kommenttia :

  1. Mä en oikeesti löytäny yhtään kivaa uutta blogii koko aikana, en sit viittiny sulle linkkailla :DD.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset kauniista sanoistasi. :-) Minäkin seuraan montaa sellaista blogia, joissa tyyli ei oikeastaan ole ollenkaan samanlainen kuin omani, mutta eipä se haittaa.

    VastaaPoista
  3. Ole hyvä vaan! :) Eipä se haittaakaan, vaan on ihan mielenkiintoista ja joskus jopa inspiroivaa. Olisi vaan kiva löytää sellaisiakin blogeja, joissa henkilön tyyliin voisi samaistua.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>