tiistai 23. maaliskuuta 2010Huippu-kengät haussa.Nämä ovat varmasti olleet rakkaimmat kenkäni. Aikanaan Helsingissä asuessani kiersin kaikki kaupat läpi, eikä mistään vain löytynyt oikeanlaisia kenkiä. Epätoivon hetkellä näin edessäni nämä, Citymarketissa! Vetoketju korjattu ties kuinka monta kertaa, viimeinen niitti oli kun pohja alkoi irvistää, aluksi sitä pikaliimalla koitin korjata, mutta pian niistä tuli käyttökelvottomat. Siitä lähtien ovat olleet koriste-esineinä hyllyssäni :)


Edellisille kengille löytyi seuraaja huuto-netistä. Taisivat olla vieläpä ihan käyttämättömät. Nyt ovat jotain aivan muuta. Välillä olen koittanut tussilla väritellä kulumia, aika karselta näyttää vaan silti. Ei sinänsä haittaisi, eikä sekään että vetoketju on hajoamispisteessä. Tuttu tarina, eli pohja alkoi irtoamaan. Ei kiva.


Nyt olen aika pulassa. Tuntuu että maihari-henkiset saappaat ovat niin iso osa minua, etten ole oikein sinut itseni kanssa, jos koko ajan käytän eri kenkiä. Ensi kuun alussa olisi tarkoitus lähteä aarteenetsintään. Jos joku tietää jonkun potentiaalisen paikan Berliinissä, saa vinkata!

Joseffssons/Ellokselta löytyi syksyllä valikoimasta tällaisia. Ei löydy enää. Aika täydellisen oloisia. Mun kengissä pitää siis olla muhkea kärki, ja mieluusti vetoketju sivussa helppokäyttöisyyden tähden (vaikka se niistä ensimmäisenä hajoaisikin) eikä mitään steelcapseja, kengät ei saa olla liian painavat, vaan niillä pitää pystyä kävelemään ja tanssimaan helposti.


Pientä helpotusta kenkäkriisiin jo sainkin. Mun ainoat matalat kengät irtisanoivat niin ikää itsensä. Matalista oransseista tarratossuista alkoi nimittäin pohja irtoamaan (aina sama virsi!).


Hummelin vihreät lenkkarit oli kiva yllätyslahja. Kivan värinkin olivat minua varten valinneet :)Itse en tällaisia varmasti menisi ostamaan, mutta nämä ovat kyllä tosi kivat ja todella tarpeeseen tulivat. Sopivat niin hameen kuin housujenkin kanssa käytettäviksi. Aluksi oli vaan hankaluuksi kävellä noin tasapohjaisilla varrellisilla kengillä. En tajunnut miten portaita kiivetään. Astumalla koko jalalla vai päkiöillä vain?English:
Does anyone know where in Berlin I might find new boots!? I don't want steelcaps, they're too heavy, but something like that. See my dear old boots above :)

I got green sportshoes as a present and I'm really starting to like them, especially the color :) They're nice to use with trousers and skirts and I really needed that kind of shoes!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>