perjantai 12. maaliskuuta 2010Chillailua kaupungilla

Jatkotarinan viimeinen osa kertoo viime lauantaista. Otettiin päivä iisisti, koska Annekalla ja Aleksilla oli aikainen lento sunnuntaina.

Ensinäkin tukka piti pestä! Aina juhlimisen jälkeen haisee pahalta, savukoneelta ja tupakalta, hyi. Mansikkanaamio tuli myös testattua.

Oli hyvä naamio ja kurkut tuli kanssa tosi tarpeeseen. Mua oli jo perjantaina jotenkin koskenut silmiin. Kuivat ilmat ollut plus siihen päälle vielä sitä savua...


Anneka lähti jo aikaisemmin Alexaan shoppaamaan, sovittiin treffit siis suihkulähteelle.

Photo: Anneka

Mielestäni oli aika kiva asu mulla. Siellä pilkottaakin jo uusi kirpparihame!


Photo: Anneka

Mikko osti uudet aurinkolasit, henkkamaukasta :) Kyllä se aurinko paisteli, mutta hitsin kylmä ilma oli vaan.


Photo: Anneka

Hypättiin siinä S-Bahniin ja matkattiin Ostkreuziin. Keksittiin nimittäin mennä syömään Humanukseen joka on ah niin halpa ja hyvä!


Photo: Anneka


Photo: Anneka

Oluset ja jekut alkupalaksi. Tuolla on aina niin kiva käydä kun voi ottaa kaksi annosta, kun ovat niin halpoja :)


Photo: Anneka

Itse valitsin ruuaksi kana-kanttarelli-rucola-parmesan salaatin ja margarita-pitsan. Ei valittamista! :D


Photo: Anneka

Saatiin vielä jotkut jännittävät shotit kaupan päälle.


Siitä olikin sitten hyvä kävellä Keyif-shisha-loungelle. Paikan sijainnista on aina vääntöä, mutta nyt Mikko oli oikeassa ja löydettiin se kuitenkin suht nopsaa. Siinä Boxhagener Platzin tuntumassa se on.

Photo: Anneka

Otettiin mansikka-shisha ja kaljatorni. Siitä on näppärä itselleen laskea sitä mukaa kun juomalasi tyhjenee. Tosin minä taidan aina olla ainoa joka sitä kaljaa osaa laskea. Kiitos vuosien takaisen kesätyöpaikan Tykkimäki Campingillä :D


Photo: Mikko

Melkein tuli kylmä hiki pintaan kun sinne päästyämme tarjoilija sanoi kaikille meille siellä istuville (siinä oli kaks tyttöä vieressä) että haluaa nähdä kaikilta henkkarit! What on earth. No ei ollut mukana mulla eikä Mikolla. (Ei multa oo ikinä kysytty missään täällä! Ja nyt viikonloppuna kahdesti!?!) Annekalla ja Aleksilla oli. Sit vaan sanottiin että ei kyl oo mukana, mutta ollaan tarpeeks vanhoja, niin ei se sit haitannu. Taktikoitiin vielä niin että esitettiin turisteja, puhuttiin englantia ja sanottais että passit on hotellilla. Nojoo, ei sitten tarvinut. Ehken sentään näytä alle 16- tai 18-vuotiaalta.Siinä pelattiin korttia, kunnes meidän piti vaihtaa paikkaa. Kahdesti! Siellä oli isommalle porukalle varaus, josta meitä kyllä aluksi infottiin, mutta eihän me turisteina ymmärretty sitä sitten. Huono musa tuolla tulee (nrj-sarjaa). Muuten ihan kiva paikka. Ei kai muuten sinne mentäisi. No, ehkä se on nimenomaa tuo Bierturm joka houkuttelee.


Kulmilla kun oltiin niin halusin ehdottomasti käydä tsekkaamassa Künstliche BEATmung -nimisen kuppilan Simon-Dach-Strassella, joka web-sivujen kuven perusteella kiinnosti kovin.


Oli kyllä tosi tyylikäs paikka. Tosi pieni vaan. Pienempi kuin Astro Bar. Ei ollut DJ vielä soittamassa kun oli niin aikainen ilta, mutta kyllä tuonne joskus voisi mennä hengailemaan ja kuuntelemaan Liquid dnb:tä.


Photo: Anneka

Juotiin Tannenzäpfle-olutta, mikä on yksi lemppareista, kiva silloin tällöin baarissa juoda. Ei ollut oikeen Aleksin mieleen.


Photo: Anneka

Oli siellä tuollainen hauska tunneli. Ei kauaa siinä kuitenkaan oleiltu vaan lähdettiin tekemään pikkuinen turistikierros.


Photo: Anneka

Siis hyvin pikkuruinen ja perus: Brandenburgin portti, Holokaust-muistomerkki ja Sony-center.


Photo: Anneka

Siitä me tultiin kotia ja oltiinkin jo väsyneitä. Alakerrasta napattiin vielä dönerit matkaan.


Photo: Anneka

Olipas kiva viikonloppu! Kiitoksia vaan vierailijoille! Nyt on jo viikko tuostakin kulunut ja uusi viikonloppu edessä. Ohjelmassa todennäköisesti lepoa, mutta kattoo nyt :)

Ei näitä hymiöitä vaan voinut vältellä, sori!

En: On Saturday we ate at Humanus, smoked shisha and drank a bier tower in Keyif and stopped by Künstliche BEATmung. After some sight-seeing we were ready to go to home to sleep. Anneka and Aleksi had to leave early in the mornig on Sunday. What a nice weekend we had. Lots of fun :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>