sunnuntai 14. maaliskuuta 2010Because I look good i yellow

Uusia hankintoja

Kuvat on näpsitty pikapikaa viime viikolla sinä ainoana valoisana tuntina, kun minulla oli aikaa. Rähjäinen olemus selittyy sillä, että olen vasta raahautunut töistä kotiin.


Ebay:

1. Keltainen raitapaita

1 € + postikulut 1,80 € yhteensä siis 2,80 €! No eipä ole paha hinta noin kivasta paidasta! Olen yrittänyt etsiä nimenomaa pitkiä paitoja, joita voisi pitää legginsien kanssa. Keltainen on ihan kiva väri, juu!


2. Keltainen printtipaita

3,00 € (postikuluja ei ollut). Ihastuin tuohon kuvaan ja onhan tuo ihana mukavan värinenkin. Oletin tämän jotenkin olevan isompi, nyt se on liian tiukka käsivarsista ja rintojen kohdalta. Tarkoituksena olisi tehdä tuosta lyhythihainen ja leikatuista hihoista saatavalla kankaalla väljentää yläosaa.


3. Vaaleankeltainen toppi

2,00 € plus postikulut 1,70 € = 3,70 €. Tämänkin oletin olevan pidempi, mutta toisaalta koko on aika pieni. Kiva esim. mustan t-paidan päällä. Yksinään turhan läpikuultava.


4. Vihreä hippimekko/kaapu

1,00 € + postikulut 1,45 € eli yht. 2,45€ Aika hullun halpa. Tuo on tosi kiva kotiasu, testattu jo monena iltana. Olen kuitenkin harkinnut tuon napsaisemista reiden puoleenväliin, jolloin siitä tulisi kiva pitkä kesäpaita, esim. farkkujen kanssa pidettäväksi. Vyöllä tai ilman.


5. kimaltavat leopardilegginsit

3,00€ + postikulut 2,50€ yht. 5,50€. Tuntuu vähän hölmöltä maksaa eniten legginseistä, mutta minkäs teet kun ovat vieläkin niin muodissa. Leopardit oli saatava, kun edelliset sukkahousut leikkasin sukiksi ja toinen katosi. Ja ne gepardisukkikset olin hankkinut 10 vuotta sitten, että ehkä oli ihan aikakin päivittää.


6. Kultaiset tosi kiiltävät legginsit

2,00 € plus postikulut 2,50 € eli 4,50€. Kylläpäs valokuvautuvat hyvin - mieletön hohto! Aluntein seurasin ja huutelin ehkä kymmeniä mustia nahkalegginsejä, mutten halunnut maksaa liikaa, nämä kahdet hassut satuin saamaan halvalla.


Sitten kirppisostoksiin. Nämä maksoivat vähän enemmän, mutta tuli kyllä ostettua mieluisia vaatekappaleita ja kuten Tiia asian ilmaisi, tulee aina hyvä mieli kun tietää rahojen menevän hyvään tarkoitukseen.

Humana / Frankfurter Tor


1. Keltaiset shortsit

4,00 €. Olen aina tuolla etsinyt mustia isoja shortseja, jota voisi käyttää sukkisten kanssa syksyllä ja keväällä, mutta eipä ole löytynyt. Nyt osui silmään keltaiset täydellisesti istuvat. En kai voinut vastustaa. Näistä tulee kesähousuni! Voihan nämä sitten värjätä jos osoittautuvat liian vaikeiksi yhdistää mihinkään.


2. Kukkahame

6,00 €. Humanassa oli mielettömästi kivoja kukkahameita, en ihan kunnolla ehtinyt kaikkia selaamaankaan. Tätä koitin ja sehän olikin ihan passeli!


3. Hame vai toppi

3,90 €. Esittelin ostoksiani Annekalle ja Mikolle. Tätä hienoa hametta näyttäessäni molemmat alkoivat nauraa, että tuo on kyllä toppi. No niin tai näin, minusta tuo sopii minulle paremmin hameeksi... ja onpahan ainakin monikäyttöinen!

Nice eller hur?!

Oma kamera ei ole vieläkään parantunut, vaikka näin kyllä yksi yö unta henkiinheräämisestä. Sitä odotellessa...


En:
Clothes I lately bought from Ebay and Humana second hand store. Some of them need little fixing but all in all I'm very satisfied :)

5 kommenttia :

 1. se keltanen nauha sopis näihin asuihin mainiosti

  t: vaatetusalan ja muodin ammattilainen Tim Boner

  VastaaPoista
 2. vitsit kun kivoja juttuja! pitäs kai itekin harjaannuttaa ebay-silmää, kun tuntuu etten sieltä mitään löydä, tai oikeestaan jaksa etsiä kun tarjonta on niin suurta :D. Saat tosta hippimekosta vielä vaikka verhot lyhennyksen jälkeen :D. Näyttää kangasta olevan niin paljolti :D.

  VastaaPoista
 3. Tim Boner: Ai sitä oranssiako tarkoitat?

  Eveliina: Joo mulla oli muutama hakusana, mitkä on aika helppo arvatakin: yellow, leggins, animalprint, hippie, retro... muistaakseni ainakin :) Niin, nää on tietty kaikki Saksan Ebaystä :)

  VastaaPoista
 4. Onkohan ne kovin pitkiä paitoja kun kiskot niitä alas päin kuvissa? Hankalaa?

  VastaaPoista
 5. En itse asiassa kisko - optinen illuusio :) No tuossa ensimmäisessä kuvassa saatan vähän vetää alaspäin, mutta esim. printtipaidassa koitan vaan tuoda kuvan paremmin esille - kyllä se ihan tuon mittaiseksi ilman pitoakin asettuu. On ne pidempiä kuin jo omistamani paidat, eli pitäisi jenkkakahvojen peittyä. Eivät kuitenkaan tarpeeksi pitkiä, esim. tuo eka ei ihan yllä haaroväliin. Pahus kun pitää olla niin pitkä selkä!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>