maanantai 1. maaliskuuta 2010Asuäänestys 1/2010 Tulokset1. Kiva
- 16 ääntä (36%)

Nimi on enne. Ja toivottavasti en sillä manipuloinut. Arvatkaa muuten mikä mun mielestä oli kivoin asu? Murskavoitto! Tässä on sitä jotain, mitä en ole pystynyt määrittelemään, enkä jäljittelemään.


2. Finnished - 6 ääntä (13%)

Iloinen yllätys. Minunkin mielestä tämä vaan toimii pipoineen kaikkineen. Jopa säärystimet saapikkaiden päällä kuuluvat asuun.


3. Luolanainen - 5 ääntä (11%)

Täytyy sanoa että tällä kertaa on kyllä kiva kärkikolmikko. Totta puhuen saatan itse pitää tätä asua pikkaisen tylsähkönä, koska olen niin usein pukeutunut kyseisen kaavan mukaan bileisiin: tuo musta römpsymekko, halternecktoppi, kivat sukkikset ja mustat saapikkaat.


4. Jekku - 4 ääntä (9%)

Todellinen yllättäjä tulee tässä. Omaan silmään asu ei näytä hirveän imartelevalta. Näytän vähän pönäköityneeltä päärynältä. Tähän olisi voinut käydä paremmin musta lyhyt vekkihame. Juu! Pitääpä testatakin.


Jaettu 5. Keltainen kukka ja Frankfurt - molemmat 3 ääntä (6%)

Pirteälle ja tyylikkäälle Keltaiselle olisin suonut paremmankin menestyksen. Frankfurtissa sen sijaan jokin on pielessä. Ehkä housut taas. Tähän voisi koittaa vaikka mustaa nahkahametta. Villapipo ja nahkahame olisi kiva yhdistelmä.


Tosi jaettu 7. Murrettu, Karaoke ja White Trash - kaikki 2 ääntä (4%)

Kyllä tuo Murrettu minusta oli tosi tyylikäs, vaikka mahdollisesti tylsähkö. Värit sointuvat vaan niin mukavasti yhteen. Toisaalta, syksy oli ja meni jo.

Karaokessa tökkii jokin. En tiedä mikä... no ainakin olemukseni! Ehkä siinä on vähän liikaa kaikkea yläosassa: sinapinkeltainen poolotoppi, raidallinen pitkähihainen, keltainen neuletoppi, pitkä helmikaulakoru ja vielä riipuskin.

White Trash olisi varmasti pärjännyt paremmin, jos ei olisi vaan eksynyt näin korkeatasoiseen porukkaan. En kai ole tajunnut käyttää taskuvyötä mekon kanssa aikaisemmin. Toimii niin hyvin, että ehkä alan mekkoakin käyttää useammin. (Vaikka se onkin musta ja tylsä.)

10. Tape

Miten muhun aina sattuu näiden häviäjien vuoksi. Sentään yksi äänestäjä on osannut arvostaa muovirinkula-reikähamettani. Huom! Ihan itse tein ja sain idean. Arvelin viimeisen sijan menevän ennemminkin Karaokelle, Jekulle tai Frankfurtille.


Kiitoksia kaikille äänestäjille! Mukavaa :) Thanks for voting!

2 kommenttia :

  1. Hihii! Kärkikakkoset oli myös mun suosikit! Joo, toi Jekku yllätti, siitä tykkäsin vähiten. White Trash oli kolmosena mulla, varsinkin tosi hienon neuleen ansiosta! Muovirengashame on hieno! Asu vaan ei ehkä ole sytyttänyt niin paljoa salamavalon tai ehkä yksinkertaisen yläosan takia..

    -Olga H.

    Ps. Tosi kiva skaba!

    VastaaPoista
  2. Hihii, voi ei, kiitos palautteesta! Kiva kun kommentoit - ja äänestit :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>