keskiviikko 17. maaliskuuta 2010After Monday and Tuesday comes W T F

Lauantaina meidät oli kutsuttu illallistamaan ja käymään läpi tämäniltaista keikkaa - päästään taas tanssimaan lavalle, jee!

Päivän asu oli tämmöinen kiva, salamakuva huono, mutta säkällä omalla kameralla edelleen mennään. Ostin H&M:stä keltaiset sukkikset, ja ne halusin välttämättä pukea ylleni. Asukokonaisuuden keksiminen vaan oli hankata tehtävä, varmaan tunti meni siinä sovitellessa ja ähkiessä.


Menninkäis/keijukais-meikkiin kuuluu avarat silmät. Vaaleanvihreää hohtavaa luomiväriä siis yläluomelle ja alas myös. Kulmaluulle ja sisänurkkaan valkoista. Alasisäluomelle valkoista meikkikynää. Ylös musta rajaus ja ripsari. Ala-ulkonurkaan ihan vähän tummaa myös. Huulissa oli kultaa.


Ohjelmassa oli myös naamareiden väsäämistä. Näitä ojenneltaisiin sitten bilekansalle.


Alussa oli hankalaa keksiä mitään, mutta sitten sain draivin ja oivalluksen. Tässä muutama tyylinäyte:


Pitkästä aikaa laitoin muuten tuolloin itseruskettavaa. Hauskaa oli seurata kuinka väri tummui iltaa kohti. Käyttämäni spray (Garnier?) on ihanteellinen tuote, kuivuu nopeasti, antaa hyvän värin (ei liian oranssin) ja on helppo levittää.Eilen illalla suihkin toisen satsin. Illan esiintymisasu on nimittäin bikini-yläosa ja valkoiset pappakalsarit - sellaiset järkyttävät housut Hummelilta, joissa haarus on polvissa... en ymmärrä kenelle moiset sopisi ja kuinka kaikki hehkuttivat, kuinka mageet byysat ovat. Saadaan ne sitten vieläpä omiksi! Onnen päivä.

Translation: Last Saturday we made some masks. My look was a bit fairy-like. Self-tanning spry shall save me - I'm lucky to dance tonight on stage :)

2 kommenttia :

  1. thanks! alan oppia! Vielä kun sais sen ripsientaivuttimen ;)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>