sunnuntai 21. maaliskuuta 2010About a party and another

Torstaina pääsin töistä kolmelta. Väsytti ihan törkeästi vaikka kaunis aurinkoinen kevätpäivä oli. Kotona otinkin päikkärit, joilta en olisi halunnut herätä. No ei auttanut muu, kun alkaa ehostautumaan ja valmistautumaan illan koitokseen.

Harmi kun kuvat ovat hienojen sijaan huonoja. (Kiitos salaman - ei ollut vaihtoehtoja.) Asuun päätyminen vei taas hirvittävästi aikaa, mutta siitä tuli oikeasti myös hirvittävän hyvä - sellainen mikä näyttää hyvältä, tuntuu hyvältä, hyvä tanssia, ei liian kuuma eikä kylmä. Nahkalegginsit, alla musta halterneck-toppi ja päällä musta yötoppi valkoisin detaljein.

Itseruskettavan ansioista myös ihoni oli paremman näköinen ja tummempi, samoin meikki, eikä silmätkään noin punaisina loistaneet.


Esiintymispaikkana oli Horst-klubi. Saavuttiin sinne, tsekattiin vähän koreografioita ja hipsittiin backstagelle odottelemaan. Meitä tanssijoita oli 3 paria. Esiintymislookien hiominen veikin mukavasti oman aikansa, mutta kyllä meistä ihan mielettömän hyvän näköisiä sitten tulikin! Oli valotikkuja ympäärinsä, mielettömät hohtavat naamarit, värillisiä ja vilkkuvia irtovaloja ja kimaltavia tai valkoisia vaatteita.


Photo: Mikko

Ei siinä sitten hirveästi tarvinutkaan odotella, kun jo oli aika juosta lavalle. Paikka oli ihan täysi ja tosi huippu fiilis oli. Tanssitiin vuorotellen lavalla, korokkeilla, yleisön seassa ja sivussa korkealla korokkeella. Mahtia oli nyt kun ei ollut mitään häiriötekijöitä, kuten huimausta!! Mieletön keikka oli ja hyvin jaksoin loppuun asti - paremmin kuin osa, vaikka varmasti olin se huonokuntoisin :)

Ainoa miinus oli seinät, jotka olivat jotain lasikuitua. Fiksuna jossain vaiheessa hinkkasin itseäni sitä vasten, ei tuntunut jälkeenpäin hirveän kivalta. Takin päälle laittaminen ja päällä pitäminen sattui jo liikaa.

Keikan jälkeen vähän vilvoteltiin bäkkärillä, juotiin colaa ja vettä, palauduttiin ja kasattiin itsemme kokoon. Bilevaattet päälle ja takaisin kemuihin. Saatiin drinkkilippuja ja tanssinkin koko illan mojito kädessä :) Oltiin siellä bileissä loppuun asti Mikon kanssa, mikä oli ihme sinänsä. Hyvä kunto ilmeisesti salaisuutena.


Photo: Mikko

Jotkut mukavat espanjalaiset pojat kyselivät mukaansa Golden Gateen. Päätettiin lähteä tsekkaamaan, kun kuntoa kerran vielä riitti eikä rahaakaan oltu tuhlattu. Tosi paljon epäilin vaan olisiko kyseisessäkään mestassa bileitä perjantaiaamuna.


Mikolla oli ketsuppia naamassa.

Mitä silmäni näkivätkään. Siellä oli jonoa vaikka kuinka. Perjantaiaamuna! Outoa. Eipä mitään. Odoteltiin sitten vuoroamme ja juteltiin mukavia. Ärsytti kun jouduin heittämään uuden vesipullon roskikseen. Paikka oli ihan täynnä. Äimänä vaan katselin. Näytti olevan myös entisensä. Muutaman viime kerran siellä on nimittäin ollut vakavaa ja vaisua.Porukkaa oli melkeinpä ihan liikaa. Yläkerta, jossa on vessat, oli ihan täynnä koko ajan. Ihmettelin kuka läikyttää päälleni vettä, kunnes tajusin katsoa ylös. Katto oli ihan täynnä hikipisaroita! tiptiptip. Vähän älköä.Tyttöjen vessaan oli turha jonottaa, niihin ovellisiin kahteen koppiin nimittäin halusivat kaikki. Vilkaisin sitten miesten puolelle ja huomasin siellä olevan väljää. Vastassa oli poju joka sanoi että ei saa katsoa, mun tyttöystävä on pissillä. Vastasin vaan että en katsokaan eikä tästä edes näe. Niin siellä ei siis ole ovea. Juteltiin siinä sitten mukavia. Poika kertoi että olivat ottaneet juuri kivoja kuvia siinä ikkunalla. Pyysin ottamaan minustakin. Sitten pääsin vessaan ja tyttöystävä tarjoutui vahtimaan ovella. Siihen liittyi vielä se poika ja joku toinen rivistöön suojamuuriksi. Hassua.


Photo: Some guy

Musiikki oli kuitenkin tosi hyvää ja oli kiva tanssia, vaikkei sitä tilaa paljon ollutkaan. Aamuinen auringonvalo siivilöityi sisään punaisten pikkuikkonoiden läpi, oli aika tunnelmaista.

Parasta illassa taisi kuitenkin olla kommetti tuntemattomalta tytöltä Horstin vessassa. "Du tanzt richtig gut!" Tanssit tosi hyvin. Ja tämä ei siis liittynyt keikkaan vaan ihan vaan kun tanssilattialla pyörin jälkeenpäin. En ole aikoihin kuullut moista ja piristi kyllä ihanasti mieltä. Etenkään Berliinissä en varmasti ikinä ole kuullut moista kehua, täällähän kaikki tanssivat hyvin.Toinen kiva juttu oli bongata oma nimi cd:n kannesta kiitos-kohdasta. Saatiin uunituoreet levyt nimittäin kiitoksiksi :)


Photo: Mikko

Aamupäivällä lähdetiin kotia päin hipsimään. Oli ihanan aurinkoinen sää. Onneksi olin ottanut uudet aurinkolasit mukaan. Euroshopista kadella eurolla!


Photo: Mikko

Poimittiin vielä matkalta thaikkua aamiaiseksi. Kotona katsottiin Gossip Girl. Ihmettelen vaan miten me oikein jaksettiin ja pysyttiin nin fitteinä? Eka hirveä kuntosuoritus ja sen jälkeen aamun asti tanssimista ja drinksuttelua. Toisaalta en missään vaiheessa mitenkään humalassa ollut mielestäni. Ehkä se oli taas se Cola, ainakin yhden Cuba Libren join.


Photo: Mikko

Nyt oon flunssainen, mutta olipahan kiva piiiitkästä aikaa juhlia aamuun asti. Hauskaa oli!


About: On Thursday after dancing at Horst we went to Golden Gate. Wow I haven't seen so many people there for a long time! And it was Friday morning! It was almost too crowded but the music was good! Was fun to party till noon, which we haven't done for a while.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>