maanantai 8. maaliskuuta 2010A & A saapuivat Berliiniin

Torstaina puolen päivän jälkeen kävin hakemassa pikkusisarukset Annekan ja Aleksin lentokentältä ja sitten oltiinkin pitkästä aikaa koossa koko katras. Tässä postauksessa torstain tunnelmia:

Photo: Tiia

Anneka on käynyt Berliinissä ehkä kymmenen kertaa, Aleksilla reissu sen sijaan oli ensimmäinen.


Photo: Anneka

Juotiin alkumaljat ja -kaljat, laitettiin peti valmiiksi ja siistiydyttiin.


Photo: Aleksi

Anneka siisti vielä Mikon parran ja sitten lähdettiin liikkeelle.


Photo: Anneka

Tuliaisiksi saatiin ruispaloja, arkijuustoa, suklaata ja salmiakka. Anneka lahjoitti mulle ylikivan piponsa, koska se on sille liian suuri :)


Photo: Tiia

Hypättiin metroon ja jäätiin Zoolla pois. Mikon piti käydä media-ostoksilla.


Photo: Tiia

Sain myöhäis-joululahjaksi mikrofonin. Annekan ja Tiian kanssa käytiin Desigual-nimisessä vaatekaupassa, jossa mun oli pitänyt käydä jo ikuisuus sitten. Työkaveri oli nimittäin suositellut, sanoi sen olevan ihan mun oloinen paikka. Oli siellä kyllä kivan värikkäitä vaatteita ja ihania kuoseja. Tosi kallista vaan. Ja ehkä ne oli jotenkin liian kikertävän kukertavia mun makuun kuitenkin, en osaa kuvailla, semmoinen hippifiilis puuttui. Enemmän tykkään esim. Gurun valikoimasta tai Frankfurter torin Humanan, heh. Tsekkaamisen arvoinen paikka silti!

Ei jaksettu kauaa shopata, kun kaikille tuli niin kova nälkä. Jatkettiin matkaa Prenzlauer Bergiin. Käytiin ihan Eberswalderstrassen aseman vieressä, Ali Babassa syömässä. Tiia ja Mikko söi Pizzaa, minä ja Aleksi kanadürumit ja Anneka kanadönerin.


Photo: Tiia (Kauniit ilmeet)

Ihan jees oli, no nälkä kova. Vasta pötkön saatuani tajusin että tuolla olisi pitänyt valita se arabialainen leipä tavallisen dönerleivän tai tortillan sijaan.


Photo: Tiia

Mahat täysinä käytiin tsekkaamassa vielä yhden kaupat. Me tytöt lähdettiin viereiseen Guruun ja pojat lähtivät levykauppaan, jonka olisi kyllä pitänyt olla auki, mutta eipä ollutkaan. Gurusta ostin vain suitsukkeita. Tiia ja Anneka löysivät kertakaikkisen ihanat helmet, joista oon kyllä vieläkin kade!

Gurun jälkeen jatkettiin matkaan Pappelalleen Bahamas-drinksubaariin, jossa käydäänkin tosi usein jos on vieraita.

Photo: Tiia

Siellä on etelän meininki hiekkalattioineen ja palmupuineen. Plussana suolatikut :D Kaikki drinksut neljä euroa.


Photo: Anneka?

Siinä näkyykin Tiian uudet helmet kaulassa!


Photo: Anneka itse?

Join Mojiton, Caipirinhan, Mansikka-caipirinhan ja Zungenkussin. Mansikka-caipia en suosittele. Se oli liian makea ja jotenkin caipin raikkaus katoaa siinä. Zungenkussissa oli kanelia ja omenaa. Nam!


Photo: Tiia

Siinä vähän flyereitä tutkiskeltiin, josko sitä jo tänään lähtisikin bilettämään.


Photo: Tiia

Ainoa miinus tuolla oikeastaan on huono musiikki. Oon tainnut tästä aikaisemminkin mainita. Yleensä sellaista nrj-paskaa soittavat. Paitsi kerran luulivat meitä ruotsalaisiksi ja soittivat Ace of Basea ja Abbaa. Tällä kertaa tuli joku remixi Congasta.


Photo: Tiia

Neljän drinksun jälkeen oli aika lähteä etenemään. Maksettiin. (Aika hauskaa muuten aina muistella mitä tulikaan juotua jos maksaa erikseen, muistin kyllä hyvin tälläkin kertaa). Talo tarjosi vielä Orgasmus-shotit, joka on muuten taivallinen drinksu!

Päätettiin olla fiksuja ja jättää se klubitus siltä illalta väliin. Sen sijaan noudatettiin alkuperäistä suunnitelmaa ja käytiin Osloer Strassen Kauflandissa ostamassa seuraavan päivän juomat ja vessapaperia.


Photo: Aleksi

Kyseinen Kaufland on 12 asti auki, eli hyvin ehdittiin.


Photo: Tiia

Annekan jalat oli loppuillasta jo niin kipeinä, että jouduttiin vaihtamaan kenkiä.


Photo: Tiia

Näytän humalaiselta, mutta en kyllä ollut. Ja kiva niin, ei ollut seuraavana päivänä minläänlaista oloa, vaikka kuitenkin jokunen tuli juotua.

Tarina jatkuu. Seuraavaksi perjantai kaupungilla ja bileissä!


Translation: My little sister and brother finally came to visit us. Pictures are from Thursday, when we:
 • did some shopping. We went to check a shop called "Desigual" at Zoo. I was told the clothes would be my style. They were really nice - colorful, funny and funky, just too expensive.
 • I got a microphone as a really late xmas-present.
 • ate at Ali Baba (Eberswalderstr.) pizza and chicken döner.
 • checked Guru, which I personally still like more than Desigual. I bought some incence. Anneka and Tiia found really cool necklaces.
 • had many cocktails at Bahamas (Pappelallee). It's a nice bar with palm trees and sand on the floor. All the cocktails 4 euros. Only minus is music, that's not so graet.
 • bought beverage for the next day. Kaufland at Osloerstrasse U-Bahn is open till 24.

2 kommenttia :

 1. Magee takki. Mist sait?

  VastaaPoista
 2. Se on Kouvolan kauniin Katrin peruja! Juuri saapui kotiinkuljetuksella suoraan Suomesta!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>