torstai 4. helmikuuta 2010Täydennystä

Pitkästä aikaa oikeaa aitoa päivän asu -kuvaa. (Vaihtelua lavastetuille asuille ja hetken asuille.) Ei kyllä hirveästi innosta arkisin asukuvien ottaminen (tai sen yrittäminen!), kun ei ole päivänvaloa, mutta minkäs teet. Päivä päivältä valostuu kuitenkin ja kohta se kevät on käsillä. Eilinen työasu:

Kirppistopin alla valkoinen T-paita ja kaverina ruskeat vakosammarit. Alkaa vähän huolettaa housujen kunto, ovat niin haalistuneet. (Pari vuotta sitten kirppikseltä ostetut, ja ahkerassa käytössä olleet, joten ei kai ihmekään..) Täytyy ruveta harkitsemaan värjäystä.


Tiistaina töiden jälkeen matkasin Potsdamer Platzin Arcade-ostoskeskukseen tsekkaamaan toisen Nanu-Nana-liikkeen (koska minä tarvisin jonkun hienon schlafmasken, jotta voisin sitten antaa Mikolle sen jo ostamani). Eihän tuo ihan matkan varrella ollut. Olin aivoissani sekottanut Potsdamer Platzin ja Zoologischer Gartenin. Joka tapauksessa halusin poiketa kyseiseen liikkeeseen, kun muita vaihtoehtoja ei ollut mielessä. Ostoskeskus löytyi hyvin nopeasti ja helposti. Taisin valita seurattavakseni oikeat ihmiset.

Siinä Nanu-Nanan liikkeessä olikin paljon erilaisia schlafmaskeja, tosin ei sitä nimenomaista mustaa. Pohdin valintaa leopardikuvioisen ja tämän välillä:

Kuten kuvasta arvata saattaa, päädyin "topmodeliin", koska leopardikuvioisessa oli jokin tyhmä teksti tyhmällä fontilla. Lahjoitin siis Mikolle sen maanantaina ostamani version ja aloin itse käyttämään tätä. Tuntuukin jotenkin paremmalta tuo topmodel-pimennyslappu ja onpahan ainakin mukavan hölmö!

Käväisin vielä vastapäisessä Ihre Platzissa ostamassa edellispäivän unohtuneet, eli deon ja höyliä.

Fa Caribbean lemon - mukavan unisex raikas pirteä tuoksu. Joudun ehkä lisäksi ostamaan stickin, kun kainaloni ovat niin herkät.

Pinkkien kertahöylien tilalle ostin vaaleanpunaisia:


Ja mitä silmäni bongasivatkaan ennen kassoja: Ohropax!

Samaa apteekin vahaa oli tarjolla, vähän kallimpaan hintaan vaan 2,99. Mutta mikä minua kiinnosti, oli nämä pestävät muovitulpat. Vahapallot kun ymmärrettävästä syystä ovat kertakäyttöisiä ja lisäksi joutuu vanupuikolla puhdistamaan korvat tahmasta aina käytön jälkeen.


Päivän herkuksi ostin jogurttia. Jotenkin olen taipuvainen sortumaan aina siihen jännimpään vaihtoehtoon, vai mitä sanotte Popcornin makuisesta jogurtista!?!

Oli kyllä pettymys.. Mikon mielestä se maistui popcornilta, mutta mun mieleen tuli jokin tuttu maku. Todnäköisesti seokset mitä muutama vuosi sitten söin kyllästymispisteeseen asti: vaniljajogurtti leseillä ja pellavansiemenillä tms. ja toisinaan jollain suklaa-soijajauheella, tai ainakin se oli jotain ravitsevaa jauhetta suklaan maulla. Ja tämä maku minulle tuli mieleen tuosta toisesta, pähkinä-nougat jogurtista. Ihan kivoja tuotteita, mutta henkilökohtaisten pinttymien vuoksi tuskin tulen toiste ostamaan.


Loppuun hölmöimpien housujeni tarina.

Joskus vuosia sitten olin ostamassa jumppahousuja. Jossain katalogissa (en nyt muista missä) olikin kivanmalliset ja kaikinpuolin hyvänoloiset pöksyt, jotka sitten tilasin. Housut saapuivat ja olivat täydelliset yhtä pientä yksityiskohtaa lukuunottamatta...

Kuvastossa ei ollut kuvaa tai edes mainintaa housujen takapuolesta. Järkytys oli aikamoinen kun sain housut vihdoin käsiini:


Perseen päällä lukee timanttikoristelluin kirjaimin "Sportchic" (vaikka olisin vielä himokuntoilija, en silti haluaisi moista sanahirviötä kantaa ylläni, etenkään tuossa paikassa). Timantit vielä kruunaavat komeuden. Sanottakoon, että en pidä timanttikuvioista tai muista -koristeluista. Olen siis mielissäni, kun en sittenkään ostanut sitä timanttisydämistä schlafmaskea. Päätin kuitenkin pitää housut. En vaan koskaan voinut lähteä näiden kanssa mihinkään ilman takapuolen peittämistä, eli jumppaan en ainakaan. Kotihousuiksi jäivät.


Summary:
  • I bought a new "Schlafmaske" for myself and Mikko got the first one I bought. "Topmodel" is quite nice - stupid in a good way.
  • I also bought plastic earplugs, because the ones I have are made of wax and can only be used once.
  • Somehow I always end up choosing the weirdest of all. I wanted to buy yoghurt, so I decided to go with taste: popcorn! (Wasn't so special, but worth trying.)
  • Story of my stupidest pants. Long time ago I bought sportpants from a catalogue. There wasn't a picture or description of the backside, so I was pretty surprised when I finally got the pants, and noticed an awesome"Sportchick" text above ass. And there were diamonds! So cool... not.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>