perjantai 5. helmikuuta 2010Onhan mulla sentään ilmeeni

Ihan alkuun muistutus: Muistakaa äänestää ja osallistua kilpailuun! Kilpailuvastauksia on tullut jo muutama, kiitos niistä. En kommentoi ehdotuksia ennen kilpailun päättymistä, mutta olen lisännyt kaikki ehdotukset lukulistalle.


Torstaina testasin kirppikseltä ostettua kauluspaitaa työpaitana. Ihan kivan kokonaisuudenhan tuo muodosti tummien pillifarkkujen, keltaisen topin ja vyön sekä ruskeiden saapikkaiden kanssa.


Yksi pieni epäkohta vaan:

Se on liian tiukka! Ylintä nappia ei oikeastaan voi pitää kinni istuessa. Tuolta kohdalta on vähän paha laihduttaakaan, että ehkä pitää vaan poistaa kylkiluita.


Tai sitten pitää vaan tyytyä pitämään paitaa auki.Perjantai-pullon ostin valmiiksi (ja itse asiassa samantien korkkasinkin kotiin tultuani):

Rypäle-mango-papaya Wellness-juomaa, siis vähän niinkuin maku-mineraalivettä.


Tuli jostain syystä viheltämisestä puhetta (taisi syy olla Young Folks-biisi, jolle vihdoinkin olen lämmennyt kovin). Totuus on, että mulla kesti tosi kauan oppia viheltämään edes jotenkuten. Oli tosi noloa aina musiikintunneila, kun laulettiin "Tee työtäs laulellen" ja piti teeskennellä viheltävää. Koiran sisälle viheltäminen oli myös haastavaa puuhaa myöhemmällä iällä. Pitkästä aikaa koitin eilen vihellellä, mutta ei siitä oikein mitään tullut.

Onneksi mulla on muita lahjoja:


1. Saan huulet kiinni nenään. 2. Osaan kohottaa toista sierainta aka näyttää kulmahammasta. 3. Saan kielen rullalle. Ja bonus, minkä unohdin kuvata: osaan kohottaa toista kulmaa toisen pysyessä paikoillaan. Pätevää!Hyvää Runebergia ja alkavaa viikonloppua! Tekisin torttuja, mutta pitää säästää.


Summary:
  • My new second-hand-shirt is too tight. I have to keep it open, or remove couple of ribs. Hmm, which one to choose...
  • Bought my friday bottle: grape-mango-papayja flavoured mineralwater.
  • I really suck at whistling, but I have other skills like showing my canine tooth.

2 kommenttia :

  1. heehoohhohheehh kun oli hassu postaus!

    VastaaPoista
  2. hehehihihii hyvä! me vaan hassutellaan peikkoojaa

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>