tiistai 16. helmikuuta 2010If it doesn't photograph well, does it mean it's not good?


Nyt seuraa paljastus. Pukeutumismetodini on seuraavanlainen: Vaatekaappia katsellessa, tai missä tahansa tilanteessa, mieleeni juolahtaa jokin omistamani vaatekappale, jonka haluaisin pukea päälleni ("pitkästä aikaa" yleensä). Tämän jälkeen alan joko miettimään mitä siihen voisi yhdistää, tai edelleen katselen vaatekaappia ja mietin eri vaihtoehtoja. Sitten alkaa vaateruljanssi. Sovittelen vaihtoehtoja, kunnes päälläni on asukokonaisuus joka näyttää ja tuntuu hyvältä. Saattaapa joskus käydä niinkin, ettei se alkuperäinen vaate päädykään lopulliseen asuun... kovastakaan yrityksestä (=kaikki vaatteet lopulta lattialla) huolimatta.

Viikonloppuna halusin välttämättä sitoa oranssin nauhan pääni ympärille.
Jotain muutakin oranssia piti saada, siksi oranssit sukkahousut, joiden päällä mustat itserei'itetyt sukkikset. Kerran metrossa vastapäätä istunut vanhempi mies kysyi, onko housuissani reikiä vai onko kyseessä illuusio. Hih! Lyhyt hame piti saada, ja koska ei löytynyt sellaista sopivaa, päädyin farkkumekkoon. Alle musta T-paita, kaulaan koru, ja paketti valmis.

Tuo asukokonaisuus ei oikein meinannut valokuvautua hyvin. Toki kuvasta puuttuu kengät (mustat buutsit pitäisi olla), aika oleellinen juttu. Tai ehkä asu ei vaan sittenkään toimi niin hyvin.


Kaulakoru onkin aika jännä. Joulupukki toi mulle tuommoisen mopon rattaan, jos haluisin sen ommella pipoon, mutta liian painava olisi sinne, joten päätin ripustaa sen kaulaan!
Pantajuttu häiritsee. Yritin vaikka mitä, muttei se vaan sovi päähäni. Väärä tukka tai kallo tai naama. Olin siis loppujen lopuksi ilman nauhaa, josta koko asuidea lähti.Tähän kuvaan yritin ottaa sen perusilmeeni, jota blogissani ei kuulemma liiemmin näy. (Terveisiä kotiin!)


Sama farkkumekko pääsi vielä tänään töihin.

Minusta se sopii niin kovin kivasti tuon valkoisen kirjaillun paidan kanssa. Alaosaa ja villatakkia olisi ehkä enemmän voinut miettiä, mutta noilla nyt mentiin. (Pyykkipäivä edessä.)


Pari infojuttua vielä:

1. Sternburg-olutpulloihin on tullut uudet korkit! Aika käheet. Ajattelin tehdä noista korvakorut.


2. Wasabi-sipsejä syötiin muutama päivä. En oikein ole tykännyt wasabista, koska se menee nenään. Sen sijaan rakastan chiliä ja kapsaisiinin tuomaa tunnetta. Nuo sipsit olivat kyllä järjettömän mausteisiä, huh! Sipsejä syödessä taisin alkaa vähän tykkäämään mausta (ja nenätunteesta). Ehkä sitä sushiakin siis joskus vielä uudestaan!


Translation:
 • I wanted to use that orange thing as a headband, but it just doesn't work for me :(
 • The necklace I'm wearing is a part of a moped, I've told. I got it from Santa, who was thinking I would like to sew it into my wool cap, but for that purpose it would be too heavy, and I like it around my neck.
 • Sternburg-beer has a new bootle cap! Cool. I want to make earrings from those!
 • I might start liking wasabi. I didn't like it before because it gets to your nose. I love chili, so spicyness isn't a problem :)

Tässä aikamoisen kiva biisi, nimeltänsä "Humppanatsi / Alles klar":

5 kommenttia :

 1. Sun pitää pujotella se päänauha jotenki tukan alta. Ei se tolleen kyl toimi. Onpa kiva bongata omia vanhoja vaatteita!

  VastaaPoista
 2. meinasin kirjoittaa ihan samaa kuin Kapa!!! eli pistä se sivuilta silleen tukan alta! nyt se meni niin klohmosti koko tukan päältä.
  t:maggis

  VastaaPoista
 3. Toi päänauha on parasta mitä oon ikinä nähny.
  T: timboner

  VastaaPoista
 4. ...niin, ja nuo sukkahousut:):)
  ihana farkkuhame

  t:Kaisa

  VastaaPoista
 5. Maggis & Kapsu: En osaa :( Jonkun pitäisi näyttää!

  timboner: liiottelun makua :D

  Kaisa: Farkkumekko on pikkusiskon vanha, oon aika tykästynyt.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>