perjantai 12. helmikuuta 2010Harmitus, ärsytys ja väritys ft. päivän asu x 2Vessaoivalluksen jälkeen olen kuvannut asuni päivittäin. Harmillista kyllä, en ole viikolla ehtinyt päivitellä, enkä ylipäänsä mitään muutakaan. Nipin napin olen saanut nukuttua seitsemisen tuntia per yö. On väsyttänyt ihan järjettömästi aamuisin, ja harmittanut: Yksikin aamu joutui heräämään, juuri kun olisi hierojalle päässyt! Ärsyttää kun ei ehdi jumppaamaankaan ja on vain läski-turvonnut olo. Talvi alkaa pikkuhiljaa ärsyttää. Haluaisin että olisi lämmintä ja aurinkoista, eikä iho kuivuisi korpuksi, ja että voisi hengittää normaalisti! Lämmitetty tunkkainen sisäilma on vaan niin vaikeasti nieltävää. Voi sitä onnenpäivää, kun töissä saa vihdoin pitää ikkunoita auki, ja pääsee hengitysvaikeuksista eroon. En nimittäin ole ainut. Ärsyttää, ärsyttää.

Keskiviikkona olin kotona vasta kahdeksalta (normaalisti kuudelta), pysähtyi juna nimittäin matkalle. Se vain pysähtyi. Hetken päästä tuli kuulutus, että junassa on sattunut henkilöonnettomuus, pitäisi odotella tilanteen selvitystä, ja jos junassa on lääkäreitä niin ilmoittautukaa. Sinne jäätiin keskelle metsään odottelemaan. Grünewaldin S-asema olisi tosin ollut ihan vieressä... Seuraavaksi kuulutettiin, että odotellaan poliisia ja ambulanssia, odotusaika 1-2 tuntia!! Odotusaika vahvistettiin kahdeksi tunniksi. Tunnin päästä kuulutettiin, että vielä pitää odottaa kuskia (??), arvioitu odotusaika puoli tuntia. Saatiin kuitenkin se tunti sitäkin odottaa. Karseeta. En tiedä mitä siellä sitten tapahtui, mutta ihmetyttää, kuinka voi joutua odottamaan noin kauan pelastusta, ja miksei se kuski voinut tulla aikaisemmin, ja kuinka ihmiset pysyivät niin rauhallisina. Mulla meinasi paniikki iskeä päälle, siinä suljetussa tilassa odotellessa, ulkona pimeää ja vain tilkka vettä mukana. Onneksi kesti mp3-soittimessa virta, muuten olisin varmaan saanut jonkun kohtauksen.


No mutta asiaan! Tässä alkuviikon lookit:

Tiistai


Se oli lampunvarjostimessa. Kiva rannekoru. Tuntui samantien omalta.Keskiviikko


Kyllä, olen niin mielikuvituksellinen, että poimin päivän luomivärin vaatteista. Tiistaina siis vihreää ja keskiviikkona ruskeaa.


Tämmöisen värittelin töiden lomassa:


Alkuperäinen kuva täältä. Siellä on paljon kivoja värityskuvia tulostettavaksi :)


Translation:
I've been so tired. Thank god it's weekend. On Wednesday my train stopped in the middle of the forest for 2 hours because of some accident. Nice. I was home at 20:00 and I had to go to bed at 22:00 to get up at 6:00. Days going by like that I haven't had the time to post anything, though I've taken daily look -pictures every day! Here are Tuesday and Wednesday, and a picture from a nice online-coloring-book. The result is something very me: (warm) colours and patterns. Like it!

5 kommenttia :

  1. kiithos! perus. Salaisuus piilee kirkastuneessa katseessa ja ihossa & freshissä olemuksessa jotka tupakoimattomuus alkoholittomuus ovat aikaansaaneet.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>