maanantai 25. tammikuuta 2010Wohoo!

Eräs vauhdikas päivä

Photo: Tiia

Se päivä alkoi jumpalla. Suihkun ja ehostautumisen jälkeen lähdettiin Tiian kanssa käymään Frankfurter Torin Humana-kirppiksellä.


Photo: Tiia

En ollutkaan käynyt siellä mies muistiin, tai muutenkaan ostanut vaatteita aikoihin. Mukaan lähti muutama oikein hyvä juttu (esittelen seuraavassa postauksessa). Nyt voikin sitten odottaa taas puoli vuotta seuraavaa ostosreissua.


Photo: Tiia

Ulkona oli super kylmä eikä välttämättä ihan heti haluttu mennä kotiin - hypättiin siis ratikkaan ja matkattiin Prenzlauer bergiin. (Sovittiin aika hyvin ratikan kalustoon keltaisine vaatteinemme.)Kello oli sopivasti lyönyt kuusi, mikä tarkoittaa happy hourin alkamista Godot-kuppilassa Kastanienalleella.


Photo: Tiia

Otettiin perinteiset Freitag der 13. -drinksut ja purtavaksi Französische baguettet (patonki, jonka täytteenä camembertia ja tummia viinirypäleitä (ja salaattia ja voita)."Perjantai 13." drinkki on ihan nimensä veroinen, tosi viinaisa, ja siltä se aluksi maistuukin. Norm. hinta 8€, mutta klo 18-21 puoleen hintaan 4€.Ihmettelin ensin tovin, että miksi tässä on B-kirjain.


Photo: Tiia

Muutaman imaisun jälkeen jo maistui tosi hyvältä, samoin tuntui.Pitkästä aikaa kunnon hilpeä hiprakka liittyi seuraan, ja vain yhdestä drinkistä! Miettikääs sitä!


Photo: Tiia

Kestovirne pysyi naamalla, vaikka lasit olivat tyhjenneet. Maksettiin. Ostettiin kiskalta matkakaljat ja hypättiin metroon. Lähikaupasta ostettiin lisää juomista (alkopopseja) ja mentiin kotiin ehostautumaan.Tykkäsin tosi paljon asukokonaisuudestani. Samoin meikistä. Kieli alkoi tässä vaiheessa pullahtelemaan ulos.Tiiakin meiningeissä.
Ehostautumisten jälkeen istahdettiin vielä toviksi pöydän ääreen pelaamaan muutama kerros Unoa poikien kanssa ja juomaan meidän juomat.Oli jano! Näköjään pari tyhjää pulloa paikallani.


Photo: Tiia

Ei se Uno niin kovin iskenytkään. Kunhan olin selvinnyt pelistä pois, aloin leikimään tähtilampun kanssa:


Photo: Tiia


Photo: Tiia


Photo: Tiia

Tässä vaiheessa kielikin työntyi jo pidemmälle:

Photo: Tiia

Eli aika lähteä taas. Oltiin tsekattu netistä taas jokin lähimesta mihin mentäisiin: Caroshi Bar Potsdamer Platzilla.
Photo: Tiia

Ei meinattu millään löytää paikkaa. Käveltiin ensin väärään suuntaan, ja siltikin oli vaikeaa. Pysähdyttiin sitten yhteen välikköön ottamaan asukuvia, kun oli kotona unohtunut.

Photos: TiiaHämmästeltiin sitten yhdessä risteyksessä, että missä ihmeessä se tie on, kunnes taksi pysähtyi vierelle ja kuski kysyi mitä etsitte. Osasi sitten viisata mihin suunnata. Sitten löydettiin se paikka. Tuli vähän mieleen joku laivan disco. Baaritiskillä oli pari heppua vaan. Jäätiin siihen ovensuuhun ihmettelemään, että tähänkö voi jättää takin, kun oli vain semmoinen avoin naulakko. Tiia kysyi baarimikolta ja se sanoi, että omalla vastuulla. Mietittiin taas tovi ja sitten kysyttiin, että voiko nää viedä tonne ylös (mistä kuului sitä tanssimusaa). Siinä vaiheessa toinen työntekijä oli tullut myös sinne tiskin taakse ja huikkasi, että ollaan kyllä sulkemassa ylhäällä. Eikä kello ollut vielä edes kolme! Todella hämmentävää, olen tässä miettinyt, että oltiinko edes oikeassa paikassa. Lähdettiin siis pois.


Photo: Tiia

Hätäisesti piti keksiä minne mentäisiin, joten päätin antaa Golden Gatelle mahdollisuuden. viimeksi olin siellä kesällä, ja oli kyllä ihan paska meininki verrattuna siihen mitä se joskus oli.

No, mentiin sinne, ja kappas siellä oli baaritiski dj:n paikalla ja toisin päin. Musa ei ollut mitään ihmeellistä, ja se oli aivan liian hiljaisella! Tätä en olisi ikinä uskonut sanovani, koska en tykkää liaan kovasta musiikista, mutta tätä ei vaan voinut tanssia oikealla tavalla, kun ei sävelet ja rytmit soljuneet sisälle.


Photo: Tiia

Ei viitsitty enää vaihtaa paikkaa, oli vain sopeuduttava tilanteeseen, eli tilattava vodka-cola. (Kieli jo lähes solmussa!)


Photo: Tiia

Kun en vieläkään ollut täysin vakuuttunut, päätin koittaa rommi-colaa. Sitten jo tanssituttikin, dj oli myös vaihtunut, eli musiikki oli parempaa.Sattumalta törmättiin työkaveriini Johannekseen, joka ystävällisesti tarjosi vodka-shotit.


Photos: Tiia

Siinä vaiheessa olikin tosi kiva tanssia, siirryin bisse-linjalle ja edelleen hetken kuluttua vesi-linjalle. Aamulla kun läksin kotiin, kävin Alexanderplatzin Mäkkäriltä hakemassa aamiaiseksi pari hampparia Mikolle tuliaiseksi, itselle kanahampparin ja yhteiseksi isot ranskalaiset. Työntekijä kysyi että syötkö täällä vai haluatko mukaan ja aloin tivaamaan, että näytänkö oikeasti siltä, että söisin nuo kaikki täällä itsekseni. (Nyt kun tarkemmin miettii, niin miksi ei, vähän vaan laimeeta yksikseen istua aamulla Alexin Mäcissä, yhyy). Onnellisena sitä pussukkaa kuljetin kotiin. Perillä odottikin sitten yllätys, kun sisältä paljastui tilauksen sijaan neljä erilaista hampparia: perus, kana, sweet chili ja kala. Voi ei! Eihän meillä väliä, mutta entäs ne jotka ovat saaneet mun tilauksen?

Terveisiä Tiian koneelta, nyt mentävä kauppaan.

EN: That was a nice day including:
  • Humana second hand store - found some clothes (I will introduce them in the next entry)
  • Godot-bar and Friday the 13th -drink (with lots of alcohol)
  • Dressing up and creating a cool make-up
  • More alcohol and couple of rounds of Uno card game
  • Difficulties with finding a place, that turned out to be already closing and boring
  • Outfit photo session in the freezing night air
  • Golden Gate, which was disappointing at first, but after some more booze, quite all right!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>