sunnuntai 17. tammikuuta 2010White Trash

Perjantaina join ihan huomaamatta pullon punaviiniä ja siirryin alko-popseihin. Tiian kanssa päätettiin lähteä jorailemaan, kun ei saatu jatkaa enää musisointia jonkin telkkariohjelman takia.

Photo: Tiia

Ehostautuminen olikin haaste, kun lähes kaikki vaatteet odottavat pesua.

Photos: Tiia

Päädyin tuommoiseen olkaimettomaan mekkoon, johon olisi ehkä kuitenkin ne olkaimet kannattanut kiinnittää, tanssilattialla nimittäin esittelin vahingossa rintsikoitani vähän väliä. Taskuvyössä kaikki tarpeellinen mukaanotettava. Oranssit sukkikset ja kelta-mustaraidalliset sukat väriä tuomaan. Kaulakoru oma tekemä.


Photo: Tiia

Villatakki oli kiva, kun sen saattoi tanssilattiallakin pudottaa pois olilta ranteiden varaan.Mentiin sitten White Trash -nimiseen paikkaan, kun saatiin kyyti ja päästiin sisäänkin ilmaiseksi. Oli vähän kummallista. Sitten meitä esiteltiin joillekin bändi-pojille ja oli ihan hämärää. Tokaisinkin: "I don't understand this situation", johon joku poitsu sanoi, että "I can also speak French if you don't speak English". Joopati joo.


Photo: Tiia

Siellä alakerrassa tuli periaattessa ihan kivaa musaa, mutta kaiken kaikkiaan jotenkin vieroksuin tuollaista pintaliito-paikkaa, jossa kaikki puhuu englantia.


Photo: Tiia

Toinen ongelma oli tämä kuski, joka kaveerasi vähän turhan innokkaasti. Ei oikein ollut samanlaista tytöt pitää hauskaa -fiilistä kuin viikko sitten homobileissä.


Photo: Tiia

Kitty oli kanssa meidän mukana. Ja välittömästi siihen liimautui uroksia tanssilattialla :D Tosiaan eri meininki kuin Tapessa.Huomasin jossain vaiheessa kännykkänikin hukkuneen, mutta sieltähän se sitten löytyi lumihangesta auton vierestä.


Photo: Tiia

En tuolla bileissä juonut kuin puolikkaan olusen, että sinänsä halpa reissu, ei vaan niin kiva kun olisi voinut olla, mutta joo. Tänään taidan käydä muutamalla kaljalla kulmabaarissa, koska mun pitää selvittää yksi jukeboksin biisi. Ylläolevassa kuvassa näkyykin kiva juurikasvuni. Huomenna voisi pitää hemmottelupäivän.

EN: On Friday we went to White Trash. Not really my favorite place. At least it was a cheap night, I only drank half a beer there. It was nice to dance again, but all-in-all I didn't get the same great party feeling as week ago in a gay-party.

7 kommenttia :

 1. Sen täytyy olla jostain kirpparilta?

  VastaaPoista
 2. eipä ole ku h&mn poistokorista, muistaakseni kesältä nollakuus?!

  VastaaPoista
 3. Kenen? huu! Miten se mulle on päätynyt?

  VastaaPoista
 4. Ai oon? ei muista. Luulin että tarkotin heidii ja mikaa xd

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>