lauantai 2. tammikuuta 2010Vauhdikas vuodenvaihdos

Uudenvuodenaattona herätyskello soi ajassa 6:45. Töissä istuksin 8-12, tosin vähän myöhästyin, kun kukaan ei ollut kertonut, että U-Bahnit kulkevat vain 10 minuttin välein. Kotiin päästyäni korkkasin kaljan, pakkasin ja päivitin blogin. Bussilla lentokentälle, missä tavattiin bändiläiset. Lensin ensimmäistä kertaa Lufthansan koneella, oli jotenkin luksusta, henkilökunta über ystävällistä, iso kone ja enemmän tilaa perseelle ja jaloille. Saipa sitä ilmaista juomaakin, jonka tosin jätin väliin, kun keskityin nukkumiseen.

Matkalle pukeuduin mukavasti:
Oon tykästynyt tuohon myssyyn! Housujen lahkeet kaipaisivat taas korjausta.Mukaan matkalle pääsi useampi kaulakoru. Tuo keltainen hassu tuli semmoisesta pötköstä, jonka voi laittaa pöydälle ja sytyttää niin sitten se räjähtää ja sieltä lentää kaikkea tilpehööriä, kuten serpentiiniä. (Nimeltään siis mikä?)


Frankfurtissa oli paljon lämpöisempää kuin Berliinissä, eikä siis yhtään lunta. Lentokentällä oli bileiden järkkääjä vastassa ja tilataksi odotti pihassa. Hitsit siellä on hassu skyline kun on niitä erikoisenmuotoisia pilvenpiirtäjiä. Ajettiin hotelliin, missä kirjauduttiin sisään ja käväistiin vähän siistiytymässä.Meidän huone oli viidennessä kerroksessa. Vaihdoin vaatteet ja mentiin aulabaariin kaljoille. Oli aika suolaisen hintaisen tuopit, 5 euroa, kun on tottunut Berliinin huokeisiin hintoihin. Jotain hyvää sentään: oltiin ainoat asiakkaat (Jess oli liittynyt mun ja Mikon seuraan) ja tarjoilija tuli kysymään, että "haluutteko pitsaa? Oltiin vaan ilmeisen hölmön näköisinä hiljaa. "Se on ilmaista" Ai haluuttiinko? Kyllä. Se oli siis tehnyt jonkun virheen täytteiden suhteen. Hyvältä maistui ja tuli tosi tarpeeseen!

Siitä sitten hipsittiin viereiseen Tanzhaus West -klubiin, missä bändi teki sound checkiä. Vähän siinä katseltiin lavaa, että missä ja miten voitaisiin tanssia ja pomppia. Mikko näytti mulle ja Jessille paikkoja, kun oli ollut siellä kesällä. Viisi eri lavaa oli pirskeissä. Nautittiin oluset ja odoteltiin, että buffet olisi valmis. Siirryttiin sitten semmoiseen pikkuhuoneeseen koko porukka hengaamaan, juomaan punkkua parin deejiin ja bileiden järkkääjien kanssa. Lopulta saapui ruoka, ei ollut kyllä hääppöstä, minkä lie maalaista, erilaisia tahnoja ja sörsseleitä, riisiä ja lammasta ja perunalaatikkoa. Mutta viini oli hyvää! Käväisin vessassa ja huomasin, että porukkaa alkoi jo olla ihan kivasti bileissä.

Yhdentoista maissa lähdettiin takaisin hotellille. Mikon kanssa käveltiin jonkun matkaa toiseen suuntaan löytääksemme kioski, mistä saisi juomista. Hotellilla oltiin ennen puoltayötä ja ajattelin ottaa torkut, että jaksaisi. (Bändi esiintyisi vasta klo 4.) Nousin kuitenkin katsomaan klo 12 räiskettä ikkunasta. Mikko meni ulos. Oli aika hyvät näkymät, juuri ikkunan kohdalla tapahtui plus näki kauas horisonttiin.


Vuoden 2010 eka omakuva:


No sitten vasta otettiin semmoiset tunnin päikkärit (voiko sanoa päikkärit jos kello on 0:30 yöllä?i). Mieli olisi tehnyt jäädä koisimaan, mutta oli suunnattava toiseen huoneeseen tsekkaamaan esiintymisasut. Saatiin hienot naamarit, missä oli välkkyviä valoja, ja jokseenkin utopistiset, mutta tyylikkäät ja kuumat asut keksittiin sitten kaikille.

Piiloitin lava-minäni verhoutumalla kultaiseen hile-mekkoon, jonka olen saanut tädiltäni.

Kun aika alkoi koittaa suunnattiin kohti viereistä klubia. Bäkkärillä vaihdettiin asut ja virittäydyttiin tunnelmaan ja sitten olikin menoa. Oli tosi hauskaa, vaikka aluksi vähän pelottikin, että mitä jos alkaa hirveästi huimaamaan ja tulee paniikki. Sain kuitenkin psyykattua itseni ja vähän heikottaessa otin vain iisimmin ja olihan meillä lavalla vesipullot. Hienosti improttiin ja jengi oli hyvin mukana. No, ehkä tuohon aikaan monilla se humalatilakin on parhaimmillaan, etenkin uuden vuoden aattona. Keikka oli nopeasti ohi ja vasta siinä vaiheessa kun oltiin juostu takaisin bäkkärille, huomasin, kuinka velttoina jalat olivatkaan ja huinka hiestä märkänä olin. Viime vuoden kuntoilut jäivät vähäiselle, mutta uusi vuosi alkoi lupaavasti, hahaa.

Vilvoiteltiin, vaihdettiin vaatteet ja palauduttiin. Kiva olisi ollut jäädä vielä hyviin bileisiin hengaamaan, mutta olin vaan niin kertakaikkisen väsynyt, olo oli heikko ja nälkäinenkin, joten suuntasin hotellille, jossa parhaillaan tarjoiltiinkin aamiaista! Muutaman sämpylän ja tuoremehu-lasillisen jälkeen hipsin huoneeseen, jossa otin vielä suihkun(?!? nokun tukka haisi niin tupakalta) ja kävin nukkumaan.

Herätys oli 12:30. Yhden jälkeen taksi tuli hakemaan ja viemään lentokentälle. Frankfurtin lentokenttä on ihan uskomattoman suuri. Olin kyllä kuullut juttua, mutta sitä jättimäisyyttä on mahdoton ymmärtää ennen kuin itse sen kokee... ja me oltiin vain yhdessä terminaalissa, joka käveltiin kaiketin puoleen väliin.

Oli heikko olo, joten välipalaksi hot salsa wrap ja semmoinen panini-tyylinen juttu missä oli mozzarellaa, tomaattia, basilikaa kai, Mikon kanssa syötiin puokkiin.Oli jännä tulla takaisin Berliiniin, kun lentokoneen ikkunasta näkyi valkoinen maa! Ihan kuin Suomeen olisi saapunut. Bussilla kotiin ja alakerran China Pfannesta safkat.Ankka oli himottanut mua niin monta päivää, etten voinut olla valitsematta muuta kuin "Ente kross gepackt mit Gemüse und Knoblauch". Oli kyllä hyvää, muttei niin hyvää kuin viereisen vietnamilaisen ravintolan versio. Tosi harvoin tulee syötyä mitään friteerattua ja tämän annoksen popsittua kyllä muisti miksi, aika ällöltä tuntui olo puolen välin jälkeen.Nyt syömään tosi erikoista pitsaa, minkä väänsin, sietää olla hyvää. Huomenna jos paistaisi päivällä aurinko, voisin mennä ulkoilemaan ja ottamaan harvinaisia talvikuvia!


EN:
Our New Year changed in Frankfurt, where we were to be a part of a gig in Tanzhaus West -club. Was so much fun, can't wait to see how it looked like :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>