keskiviikko 27. tammikuuta 2010Spirulina sentään!

Lepoa luvassa


Pari päivää kiusannut kurkkukipu yltyi viime yönä niin veemäiseksi, etten saanut edes nukuttua. Loppuviikko siis taas saikkua. Vähän höhlää, oikeastaan oli ihan kivaa eilen töissä, kun oli tekemistä ja tavallaan odotin, että olisin päässyt jatkamaan hommia, mutta meneehän tää näinkin: töitä yhtenä päivänä viikossa.

Noh, nyt on sitten levon aika. Sain viime viikolla lääkket huimaukseen/ahdistukseen/stressiin, eikä niiden kanssa kannata käyttää alkoholia, kun voi aiheuttaa pahempaa huippausta. 20 päivää olisi siis tarkoitus ottaa iisisti joka tapauksessa.


Ravinto

1.


Viikonloppuna vein Mikolle aamiaisen sänkyyn, vaikka tiedänkin henkilön taipumuksen ruokahaluttomuuteen aamuisin. Ihana uusi jyvä-paahtoleipä-löydös sai päälleen goudaa. Grillin jälkeen ripaus aromisuolaa ja reilusti punaista ja keltaista paprikaa päälle.

Munakokkeli syntyi taas epäonnistuneesta munakas-yrityksestä. Mausteina taisin käyttää suolaa, valkopippuria ja paprikaa. Lisäsin pannulle puolitettuja kirsikkatomskuja ja yrttituorejuustonokareita. Hyvää!


2.


Kokeilu johti herkulliseen ateriaan. Gyros-maustettuja paistisuikaleita kypsennettiin pannulla, joukkoon lisättiin vajaa China Gemüse-purkki, bambunversoja ja suolattuja & paahdettuja cashew-pähkinöitä. Seurana hyvin maustettu riisi.


3.


Evässalaatti: jäävuorisalaattia ja vuonankaalia (tuolla alla, reilusti!), kirsikkatomaatteja, camembertiä ja sieni-juustosalaattia. Tarkoitus oli aamulla heittää salaatinkastike tuohon päälle (tai ihan vaan balsamicoa ja kylmäpuristettua öljyä).


4.


Tuo leipä on niin hyvää! Olinkin alkanut kyllästyä perinteiseen kuitu-paahtoleipään. Tämä on ihanan maukasta ja jyväistä. Ja mikä parasta, sitä saa pienenä ja isona varsiona. Isot sopii paahdettaviksi (kuva) ja pieniä mahtuu juuri neljä kerrallaan grilliin. Margariinia, goudaa ja vuodankaalia, puhdas hyvä maku!


5.Jäätelöö! Kipeää kurkkua puuduttaa mukavasti kylmä jäätelö. Mehujää olisi vielä parempaa, mutta kyllä tuo suussasulava saksanpähkinäjäätelökin ajoi asiansa.


6.


Postista tupsahti pari pussia Spirulina-valmistetta. (Kiitokset äitille!) Vaikuttaa aika pätevältä levältä, kun pitää sisällään kaikkea. Pitää vielä tarkemmin tutustua. Mulla on pakkomielle aina lukea kaikkien lääkkeiden ja vastaavien valmisteiden selosteet huolella ennen käyttöä. Voi olla, että tuo tulee korvaamaan muut vitamiini-pilsut. Multivitamiini-porejuomasta en silti haluaisi luopua.


Nyt siirryn lepoasentoon katsomaan Gossip Girliä (pari ekaa jaksoa katsottu, vaikuttaa huonolta) ja Muumeja! Näytän itsekin vähän muumihahmolta viettelevässä koti-sairastus-asussani:


Summary:
  • I'm on sick leave again!
  • I wanted to show you what I've eaten :) I might have a new favourite bread.
  • I will start taking Spirulina.
  • Now I want to spend the rest of the day just lying on the sofa, watching Moomins!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>