perjantai 29. tammikuuta 2010Getting better?

Eilinen alkoi ällöttävän limaisissa merkeissä, mutta ei siitä sen enempää, sillä tuonnempana ruoka-juttua taas. Omituisesti yöaikaan rällästää tämä tauti. Eilen söin limaa irrottavia tabletteja, kun tajusin ettei se lääkäri niitä varmaan ihan turhaan suositellut. Nyt onkin jo parempi olo - ehkä tänään jaksaisin tehdä muutakin, kuin istua perseeni puuduksiin Gossip Girliä ja Muumeja tapittaen. Ai niin, katsoinhan myös pari jaksoa Putousta.Evässalaatista tulikin leipä:

Tumman täysjyväleivän päälle margariinia, camembertiä ja kirsikkatomskuu, grilliin ja päälle salaatteja, ripaus mustapippuria ja aromisuolaa.


En jaksanut eilen käydä kaupassa - päivän ruoka oli sen mukainen:

Keitin jämäpastoja ja kuullotin sipulia, punasipulia ja valkosipulia.


Tomaattia olisi saanut olla vähän enemmän...


Sekoitin kaikki keskenään (en kaatanut ihan kaikkea keitinvettä pois). Sotkin joukkoon yrttituorejuustoa ja mausteita (lähinnä mustapippuria ja suolaa).


Viehkeiden kotiasujen sarja jatkuu:

Mukava. (Tarvin lisää pitkiä paitoja.)


Ei muuta tällä haavaa!
XOXO (Hitto tuo on niin ärsyttävä kohta GG:ssä!!)
Kameleontti & Virtual keyboard

EN: I'm still a bit sick. Yesterday I spent the whole day watching series and eating what I found or could come up with. Today I have no choice - I need to go to grocery shopping.

4 kommenttia :

  1. No tämä nyt ei vastaan juuri mitään toivomistasi asioista, mutta itse viihdyin tän blogin parissa kokonaisen iltapäivän. Bloggaaja esittelee uusimpia tuulahduksia musiikin, videotaiteen ja kulttuurin alalta, mikä on mukavaa koska hyvän maun omaavia "esivalitsijoita" ei voi olla liikaa tarjonnan ollessa ylenpalttista.

    VastaaPoista
  2. Oh shit. Vastasin väärään postaukseen. Copypaste.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>