torstai 31. joulukuuta 2009Vuoden viimeisen äänestyksen tulokset kera kommenttiraidan


1. Nahka + Neule
- 6 ääntä (20%)


Voitto tuli kyllä ihan yllätyksenä. Olen yrittänyt pohtia syytä. Liekö äänestäjiin vedonnut savikoru, värimaailma, neuleen ja nahkamaisuuden vuorottelu (myös kengät ja säärystimet), hieno kampaus vaiko kenties symppaattinen ilme. Oli miten, oli, oikeastaan ihan hyvin valittu. Asukokonaisuuden pointsit nousi allekirjoittaneen silmissä!


Jaettu 2. Perus1 ja "Bisnesnainen" - molemmat 5 ääntä (16 %)

Perus1:n menestys ihmetytti, vaikka toisaalta, olihan asulla aika vetoava nimi. Totta puhuen tykkään kombosta ja mukavaa että omatekemät säärystimet ja kaulakoru ovat päässeet nauttimaan menestyksestä. No, "Bisnesnainen" on sinänsä kiva asu ja menestys ymmärrettävä, mutta ei vaan ihan täysin oman tyyliseni. En pukisi joka päivä esim, tylsähkö!


4. Kotikutoinen - 4 ääntä (13%)

No tässä on kivaa se, että suuri osa on itsetehtyä (toppi, säärystimet, lätsä, ranteenlämmittimet, kaulakoru). Tuntui kivalta tuon päivän, mutta edelleenkään en tykkää tuosta hatusta.


Jaettu 5. Party Doll ja Uudet sukat - molemmat 3 ääntä (10%)

Party Doll oli oma suosikki ja olisi kyllä mielestäni ansainnut enemmän ääniä. Uudet sukat -asussa killuu taas sama rengaskoru! Ja joo, ei ne sukat nyt niin ihmeelliset ole...


7. NN-Ninja - 2 ääntä (6%)

Sentään kaksi äänestäjää ovat tykänneet mun Marilyn-domina-hutsu-kyhäelmästä, joka on täysiin taiteellisia tarkoitusperiä varten siis luotu (you'll see).


Jaettu 8. Mustavalkoinen ja Perus2 - molemmat 1 ääni (3%)

Mustavalkoinen oli toinen lemppari, harmi ettei se saanut enempää ääniä! Onnittelut sille yhdelle äänestäjälle hyvästä mausta. Joo, perus2:lla on ilmekin sen verran vieno, että ihan oikeutetut pojot kait.


10. Kirppisasu - 0 ääntä (0%)

Miksi!? Eikö kukaan piittaa. Tämä oli kuulkaas tosi kiva asu ja olokin oli ihana tähän kietoutuneena. Höh. Ei edes yhden yhtä säälipistettä.


YHT. 30 ääntä - lämmin kiitos kaikille äänestäjille! Tänään on ollut vähän paska päivä nimim. Hate the world today. Töissä mm. jouduin koko aika pomppaamaan ylös kun istun siinä tupakkakoppiin vievän oven lähimaastossa, eikä melkein kukaan tajunnut sulkea ovea sisään mennessään tai sieltä tullessaan, vaikka kehoitus/käsky-lappuja on ympäriinsä. Idiootit! Silloin kun itse kys. huoneessa vierailin, niin todellakin olin tarkkana ovien kanssa. Noh, onneksi ei tarvi sinne enää ikinä mennä, sillä viikonlopun aikana työpiste muuttaa Potsdamiin, huraa. Toivottavatsi siellä on asiat paremmin. (Ainakin hyvä kanttiini, kuulemma)

Mutta joo, eiköhän tää tästä iltaa kohti parane, ihan pian nimittäin lähtö Frankfurtiin ja työnkuvassa tanssimista. Hyvää uutta vuotta siis!


EN: This is what you vote! Happy New Year!

2 kommenttia :

  1. Olisin voinut antaa äänen melkeen jokaselle paitsi muutamalle aika perusjutulle. Lukijakuntasi taitaa olla turvallisesten ratkaisujen kannattajia? Tai sitten eivät osaa samaistua. Mun mielestä ilman yhtään ääntä jäänyt asu on parempi kuin voittanut.

    VastaaPoista
  2. Niin. Tästä voisi toisaalta päätellä myös tyylini olevan keskivertoa omaperäisempi, mikä on mielestäni eri jees.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>