maanantai 28. joulukuuta 2009Tips Taps Tapani

Toisena joulupäivänä päivitettiin menua. Edellispäivien herkkujen lisäksi tarjolla oli seuraavia:

Gordon Bleu täytteinen paisti. Tuo - oli - taivaallista! Juustot vähän sulaessaan valuivat paikoiltaan, mutta tulipahan suussa sulava kastikemössö siitä.


Uusi satsi valkosipuli-kermaperunalaatikkoa. Harjoitus tekee mestarin, onnistui nimittäin vielä paremmin kuin edeltäjänsä.


Tuorejuustolla täytetyt pepperonit ja minipaprikat - herkulliset valmis-tapakset. Tuorejuusto oli todella maukasta ja nämä sopivat loistavasti muuhun ruokaan, mitä myönnän epäilleeni.


Sitten olikin tupa täynnä kämppiksen kavereita.

Pari meidänkin tuttua.


Tarinoitiin.


Suomalaisia herkkuja.


Että semmosta. Tekisi mieli pitää tipaton tammikuu ja aloittaa oikeastaan jo heti, mutta pahus kun pitää olla joku uusi vuosi vielä. Ei ole oikein levännyt olokaan, vaikka joulunaika meni tosi rauhallisissa ja lepoisissa merkeissä. Kunpa voisi vaan nukkua ja ulkoilla kuukauden. En jaksaisi töitä en.


Noh, onneksi syöminen aina vähän piristää. Tänäänkin oli hyvät pöperöt.

Avocado-kirsikkatomaatti-jäävuorisalaatti, yrttisellä salaatinkastikkeella.


Mini-bratwursteja, herkkusieniä, luumutomaatin puolikkaita.


Makaronia, gorgonzola-tuorejuustoa ja yrttituorejuustoa.

Maittoi. Katseltiin taas How I met your mothereita, kävin kylvyssä, nyt päivittelen ja oikeastaan voisikin käydä seuraavaksi nukkumaan. Gute Nacht!


Ainiin! Vasta löysin PMMP:n Puuhevonen-albumin (Spoitifysta) ja vitsit mitenkä nostalgisia hetkiä koinkaan. Paljon semmoisia ihania biisejä, joita olen kuullut lapsena ja joiden olemassaolon olin ehtinyt unohtaa! Esim: Puuhevonen, Katinka, Hyljätty nukke, Hyvin hiljaa (plus ikisuosikit Magdaleena, Ihahaa, Lörpötys ja Jospas minä kissan saisin, joita olenkin lauleskellut itsekseni tässä vuosien saatossa)


Summary:
  • I'm so tired and somehow exhausted even though Christmas was nice and relaxing - just too short! I would just want to sleep and go walk outside. Not work!
  • Eating is the nice part I have been taking care of.
  • On the 2nd Christmas Day we had invited some people over to chillout, play games and drink some beer at our place. Was nice.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>