lauantai 26. joulukuuta 2009Pukki tietää

On se joulupukki ihmeellinen ja viisas mies - tietää paremmin mitä kukin tarvitsee kuin kukin itse!

Pukki tiesi, että olen pidemmän aikaa haaveillut isosta myssystä. Pukki tiesi, että tykkäisin kyseisestä väristä ja taitaapa pukki omata ilmeisen hyvän värisilmänkin, sillä tuo värihän sopii mulle vieläpä tosi hyvin!


Pukki oli vielä todella huomaavaisesti ajatellut, että haluaisin tehdä piposta vielä persoonallisemman ja oli liittänyt pakettiin kirjekuoren, jonka sisältöä voisin käyttää hyväksi tässä modaustehtävässä.


Pukki tiesi, että sukkatilanteeni oli toivoton, etenkään paksuja sukkia en omistanut, vaan jouduin aina lainaamaan Mikolta.


Sama juttu lapasten kannsa. Lainassa on olleet Mikon isot lapaset. Nyt sain ihan ikiomat ihanat!


Pukki tietää myös minun tykkäävän testailusta ja hyvistä tuoksuista. Jo Malone -pakkaus sisälsi kuutta eri tuoksuista hajuvettä: Amber & Lavender, Lime Basil & Mandarin, Pomegranate Noir, Orange Blossom, Grapefruit ja Blue agava & Cacao sekä ohjeet, kuinka yhdistellä tuoksuja! Eilen koitin yhdistelmää Pomegranate Noir ja Lime Basil & Mandarin, josta tykkäsin kovin. Tänään verhoudun Orange Blossomiin ja Grapefruitiin joka sekin hyvä yhdistelmä!Olen aina tykännyt palapeleistä ja toki pukki on tästä tietoinen. Van Goghista tykkää Mikkokin, eli tiedä vaikka tämä teos valmistuttuaan pääsisi seinälle. En ole koskaan perustanut valmiiden palapelien tauluiksi tekemisestä, mutta tämä voisi olla se poikkeus.


Chili-addiktille pukki toi suloisen purnukan. Taisi tietää, että meillä chilihiutaleet on höhlässä purnukassa, josta ei meinaa saada mitään ulos.


Pukki tietää mikä on muotia - nimittäin tuommoiset pastillirasiat. Pukki tietää myös, että haluan ottaa osaa ajankohtaisiin ilmiöihin persoonallisella twistillä.


Tiesipä pukki senkin, että laukkuni vakiovarusteista puuttuu hieno yksittäinen pelikorttipakka.


Pukki tiesi voivansa helpottaa arkeamme suuresti antamalla meille voiveitsen! Tähän asti on aina joutunut ottamaan uuden veitsen, kun ei ole voinut volla varma mihin pöydällä lojuvaa veista on käytetty.


Musiikkimakunikin on pukin tiedossa. Hän halusi ilahduttaa minua miksaamalla levyllisen verran triphoppia ja drum'n'bassia kivaksi kokoelmaksi.


Punainen peltisydän sisällään kaksi enkeli-suklaata lämmitti mieltä.


Pukki tietää kyllä mistä tykätään. Ihastuttavat kupposet pääsivät heti käyttöön.


Pukki tietää, että ollaan leikkimielisiä ja toi meille jojon.


Tarpeellisuuttakin pukki ajattelin. Koskaan ei tiedä milloin on extrakassia vailla ja tämä yksilö sujahtaa kompaktiudessaan mihin tahansa käsilaukkuun tai vaikka taskuun.


Eipä ollut meillä heijastinta, mutta nyt on ja vieläpä tosi hieno! Kiitos pukki.


Pukki tiesi, että olin juuri vailla mukana kuljetettavaa kalenteria! Tiesi myös, että tykkään katsella omakuvia, niinpä kalenteria koristaa yksi toistaan kauniimpia kuvia. Osassa poseeraa pikkusiskokin. Ihania muistoja tulee mieleen selaillessa.


Pukki ajatteli, että on hyvä olla kalenteri työpisteenkin lähettyvillä. Ja oikeassa olikin.


Myös Mikko sai oman kalenterin. Aika hienon!

Pukki oli ajatellut aikataulu-asiat tarkoin kuntoon. Saimme myös keittiöön perhekalenterin, jossa olikin valmiiksi meidän kämppisten nimet - tosi näppärää!


Pukki tiesi, että olin vastikää vaihtanut kahvin teehen ja ilahdutti 12 eri teelajin valikoimalla.


Ihana roikkuva sydän/kynttilä saatin myös valoa ja tunnelmaa tuomaan pimeyteen.

Pukki oli tietoinen taiteentuntemukseni rapistumisesta ja toi huikean kirjan, jossa on esitelty 100 taiteen mestaria kera kahden teoksensa, jotka eivät ole niitä ihan tunnetuimpia. Eilen tätä jo lueskelinkin. Kiva kirja!


Pukki tietää myös, että seuraan mielelläni Suomen tapahtumia, ja toi minulle juorulehden ja paikallissanomat. Erityisesti tuo "Myllykoskella on vipinää" otsikko kiinnostaa, mutta olen päättänyt pihtailla ja viedä nämä töihin luattaviksi.


Pukki tiesi että pillerit on loppumassa!


Pukki ystävällisesti toimitti mummon kirjeen perille.


Suloiset tonttusen, joiden nimiksi annettiin Mikko ja Alise tupsahtivat yhdestä paketista ja pääsivat samantien juhlapaikalle.


Kiitos joulupukille ihanista lahjoista! Lupaan olla kiltti ensi vuonnakin.


Joulupäivä alkoi juhlavalla aamiaisella.


Keitin uudet puurot. Lisäksi oli leivän päälle kinkkua, lohta ja juustoa. Earl Gray -tee kruunasi aamiaisnautinnon.

Ja tässä tulee nyt se perinteen rikkominen:

Padam! Katsottiin Lumiukko joulupäivänä. Lumiukko on tullut katsottua joka aatto niin kauan kuin muistan ja ainoastaan tuona yhtenä päivänä vuodessa saa sen katsoa! Ei kuitenkaan oltaisi millään ehditty katsoa sitä tänä vuonna aattona - mielestäni se tulee katsoa valoisan aikaan ja rauhassa. Oikein kiva oli katsoa se siis leppoisissa tunnelmissa joulupäivänä kera aamupalan. Kuvassa nenäliina valmiina kun aina niin liikutun lentoon lähdöstä ja lopun auringonpaisteesta.


Päivä kului katsellessa How I met Your Motheria ja herkkuja napostellessa. Käytiin taas kylvyssä ja lämmitettiin jouluruuat.


Ateria maistui edelleen tavaalliselta ja punkkukin sopi mainiosti settiin. Käfer, Chile, Merlot. Robert tuli kotiin, pojat pelailivat olkkarissa ja minä makoilin sohvalla kirjaa lukien. Mukavan rentoa ja rauhallista oloa siis.25th:
 • Look at all these awesome presents Santa brought! He's such a wise man - surely knows what I need - and even better than I do.
 • The tradition that I broke was watching The Snowman on the 25th instead of the 24th. That film has always been a very important part of my christmas. I've watched it from TV every year and only on Christmas Eve (Even though I have the dvd). This year we however didn't have the time on that day. So we had a nice breakfast yesterday with The Snowman and it really worked :)
 • We've been having wonderful christmas time.

5 kommenttia :

 1. Ihana merkintä taasen! Ja nyt tulee sulle HAASTE! http://hamppukaupunki.blogspot.com/2009/12/haaste.html

  VastaaPoista
 2. Happy New Year !!!

  2010 New Year's Fireworks show

  http://fireworks2010.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Hei millon äänestyksen tulokset julkistetaan juhlallisesti?!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>