torstai 10. joulukuuta 2009Mielin määrin kahvii ja tupakkaa... NOT

Mua alkoi ärsyttämään huimaus/paniikkihäiriökohtaukset/whatever niin paljon, että sunnuntaina, Suomen itsenäisyyspäivänä, päätin sitten lopettaa kahvin juonnin ja tupakoinnin. Luin nimittäin, että kofeiini, nikotiini ja alkoholi pahentavat tällaisia kohtauksia. Täten tulen alkoholistakin pysyttelemään loitolla - todennäköisesti ensi viikonloppu kuivin suin.

No, huimausta on edelleenkin jatkunut päivittäin, mutta tässä vielä odottelen sen laantumista. Voihan tuo röökaamisen lopettaminenkin nimittäin aiheuttaa huimausta. Joka tapauksessa, tähän mennessä ei ole ollut minkäänlaisia vieroitusoireita tai vaikeuksia noiden lopetusten kanssa. Vähän on väsyttänyt, mutta siihen on auttanut piperminttutee tai pikku lasi colaa. Tunnen itseni niin kauniiksi ja raikkaaksi. Iho tuntuu puhtaalta ja eilen kun kävelin töihin ajattelin, että vau, mun iho hengittää. Olen myös ollut tosi hyväntuulinen, enkä ollenkaan äreä tai ahdistunut (ainoastaan ne edelleenjatkuvat huimaukset on harmittaneet). Kurkunpäässä on tuntunut jännältä, mutta vielä ei ainakaan tervat ole lähteneet suurella joukolla liikkeelle (siis ei ole limaista röhää vielä ilmeentynyt).

Yep. Vähän arvelutti tuoda tätä tälla tavalla heti julkisuuteen, mutta miksipäs ei! Suosittelen - Kannattaa lopettaa tupakointi - ehkä maailman idioottimaisin harrastus! Olo on energinen ja kaikki on niin ihanaa ja kaunista, hihii! En ihan ymmärrä, vieläköhän tulee se vaihe, kun pitäisi olla tuskissaan? En tosin polttanutkaan kuin 3 vuotta, ja aina sanoin etten vielä lopeta kun vastahan alotin.


Eilisen asussa mustavalk. vetoketjumekko, keltaiset vakosamettihousut ja musta printti-T-paita.


Keltaiset huopaiset isot kukkakorvikset.


Näistä aineksista on syntynyt viime aikaiset eväsleipäni:

Ruisleipää (eli täälläpäin tyhjiöpakattua bio-luomuleipää), yrtti-tuorejuustoa, kanafilettä, maasdamer-juustoa, party-tomaatteja ja vuonankaalia.


Heh, juon teetä kahvikupista, joka huutaa "coffee" ja lusikassakin on kahvinpapuja. Omituista ettei äkillinen kahvittomuus ole aiheuttanut edes päänsärkyä.


Ruokailupuolikin on ollut hyvin hallussa, kun kotikokkini saapui tiistaina takaisin kotiin.
Eilen syötiin kanavartaita ja jännittävää riisimössöä.Ja tänään näytän tältä:

Pitkästä aikaa jotain erilaista päällä - hauskaa!


The Thing: I've quit smoking and drinking coffee (last Sunday) and I feel oh so pretty, energitic and fresh! I decided to stop those, because of having this unpleasant feeling that I'm going to faint. I've never blacked out, so this feeling scares me and I start panicking. I'd rather have stomachache, which I hate. Otherwise, life is good and world is beautiful (even though spinning around )

8 kommenttia :

 1. Onnea ja menestystä uudelle, raikkaalle elämälle!
  annelee

  VastaaPoista
 2. Wau! Onnea! Munkin on kyllä nyt pakko onnistua ens kerralla!!

  VastaaPoista
 3. Äsken koitin polttaa tupakan (kun jos juo niin saa vähän polttaa), mutta maistui niin pahalta, että jäi kahteen mini-imuun :) Hihii, victory!

  VastaaPoista
 4. minä niiin tykkään tosta vikasta asukokonaisuudesta!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>