perjantai 18. joulukuuta 2009"Lunta, jäätä. Ompas siinä kylmää"

Huh huh, ei Berliinissä kuuluisi olla näin kylmä! Tänäänkin ollut pakkasta yli kymmenen astetta.


Sainkin sopivasi neulottua uuden pipon valmiiksi. Projekti kesti oletettua kaummin, kun neuloin ensin siitä liian pienen. Näytti sopivalta kyllä, mutta pää on nykyään yllättävän iso.

Alkuviikosta satoi lunta. Oikein isoja klönttejä. Makasin sattumalta sängyllä ja katselin ikkunasta ulos. Näkyi pelkkää taivasta, vähän kuin kolme valkoista a4-arkkia olisi muuttunut siniharmaiksi, ajattelin. Ja sitten yhtäkkiä alkoi ryöppyäään ylimmäisestä ruudusta. Se oli silloin niin märkää, ettei se maahan jäänyt, mutta senpä jälkeen onkin satanut kai joka päivä, ja maakin on ollut valkoinen.Niin ihanaa! Voittaa pimeyden ja sateisuuden sata nolla!

Olen ollut viime aikoina tosi laiska, tai kiireinen, hmm, joka tapauksessa, en ole kummempia puuhaillut: töissä istunut ja kotona tämän viikon väkerrellyt joululahjoja. Sain jopa eilen suurimman osan paketoitua!
Oikeasti olen nukkunut ihan luvattoman paljon (toissa viikon lähinnä). Monesti käynyt mielessä, että ollapa muumi ja vetäytyä talviunille. Lumen tulo ehkä vähän piristi.


Röökiä tai kahvia en edelleenkään ole kaivannut. Noista luovuttuani olenkin saanut hemmotella itseäni kaikella pienellä kivalla, kuten:

1. Pina coladan makuinen lassi (intialainen jogurttujuoma, luomu)


2. Muu kiva pieni, kuten luomiväripaletti x3

Löytyi EuroShopista eli maksoi euron. Lähti mukaan tuon vaalean helmiäisen takia oikeastaan. Tänään kokeilin ekaa kertaa ja ainakin Mikko sanoi mun olevan kaunis :)


Kuin myös 1 euro. Vielä testaamatta. Mehevä oranssi houkuttaa.


Tämä löytyi Kouvolasta, Kylähullusta. Ihan käyttämättöminä näitä siis siellä myytiin ja olisiko hintaa ollut se 1e vai 1,50? Tätä olenkin käyttänyt päivittäin arkimeikissä. Siis keskimmäistä ja ylintä. Hyvä tulee!

Kynnet olivat kasvaneet ja kaunistuneet itsestään. Ihan vailla minkäänmoista lakkaakin olivat.


Vaan eipä pysyneet siinä kuosissa kauaa - joulusiivo nimittäin tänään suoritettu! Nyt ookin sitten ihan superväsynyt ja käyn ansaitusti nukkumaan. Huomenna äiti ja isä tulee vierailulle! Hih!

EN:
  • It's cold in Berlin! And we have snow! So weird but so awesome. Brighter is better than dark and rainy.
  • I've kept myself busy by working, making presents and sleeping! Mmmh, sleeping is nice :)
  • Now that I've quit smoking I can buy nice little things for mysself as an award, like lassi or eye-shadows (around 1 euro each)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>