tiistai 29. joulukuuta 2009Let's go to bed

Minun sänkyni -haaste Eveliinalta (Kiitos muuten ihka ekasta haastesta, hih!)


"Näin talvisin tekisi usein mieli vetäytyä talviunille kuten muumit, ihanien muhkeiden peittojen alle! Talviaikaan monet viettävät aikaa sängyssä myös lukemalla, seurustelemalla läheisten kanssa ja miksei piknikkiäkin voisi pitää sängyssä? Levittäkäämme siis sänkyjen pehmeän houkuttelevaa ilosanomaa!

Vastaa kysymyksiin. Haasteen kysymyksistä vähintään yksi on kuvitettava, muttei kukaan kiellä kuvittamasta jokaista! Tämän jälkeen jaa haaste kahdelle valitsemallesi ihmiselle, jotka linkität haasteen loppuun. Muista myös linkittää ihminen jolta haasteen alunperin sait!"1. Millä yhdellä sanalla kuvailisit sänkyäsi?
Turvapaikka2. Mikä on sänkysi paras ominaisuus?
Patja on hyvä: ei liian kova eikä pehmeä ja esim. jouset ei tunnu läpi. Muuntelukyky: lakanoita vaihtelemalla sänky saa helposti uuden ilmeen.Oma sänky on aina sellainen paikka, missä on turvallista olla. Ei pelota, nukahtaminen on vaivatonta ja nukkuminen tuntuu taivaalliselta. Suuri merkitys on myös sängyn sijoittelulla.


3. Mistä taas et niin pidä? Luvattoman usein sängyssä kölliminen ja nukkuminen tuntuisi parhaimmalta silloin kun pitää herätä. Sänky hei, voisit jotenki olla enemmän mukana herättelymeiningeissä!4. Käykö sängyssäsi vierailijoita tai jaatko sen jopa säännöllisesti jonkun kanssa?
Jaan. Vai olenko itse sittenkin se vierailija, sillä Mikonhan tämä sänky on? Meidän lisäksi täällä pyörii muutama ylimääräinen tyyny ja punainen koiranpötkö:


Tosin sitten kun valot sammutetaan ja käydään nukkumaan, nostan otuksen yleensä lattialle. Samoin kuin läppärin..


Kuva: Mikko (vanhasta kämpästä, Neuköllnistä)

Terveisiä muuten - täältä sängystä käsin kirjoitellaan tälläkin hetkellä!

5. Mitä muuttaisit sängyssäsi? En mitään! Jos huone olisi isompi, niin ehkä sänkykin voisi olla hitusen isompi. Ei välttämätöntä kuitenkaan. Seuraa sänky kyllä kaipaisi: yöpöydän ja lampun. (Lamppu itseasiassa odottaakin asennusta.)

6. Usein sängyssä nukutaan öisin, miten pukeudut tähän tilaisuuteen? Mahdollisuudet ovat monet! Mutta yleisimmät:


Tuon malliset vaatteet (miksi noita kutsutaan? yömekkoli?)


Tai ihan vaan toppi + alushousut/yöshortsit -yhdistelmä. Yksi pyjamakin löytyy. Sitä käytän jos on poikkeuksellisen kylmä, ja siltikin saatan riisuuntua jossain vaiheessa. Mikon ylisuuri t-paita on suosikki myös, mukava, vaan ainoa lajissaan.

ja viimeisenä boonuksena:

7. Jos saisit kutsua kenet tahansa vierailemaan sänkyysi, kenet kutsuisit?
Tämä on vaikein :/ Sänky on myös tosi henkilökohtainen...hmm...Brandon Boyd! (Siis jos ei Mikkoa olisi). Ehkä jonkun kivan koiran tai kissan.

Esim Vincin:

Tai Dalin:
Terveisiä vaan Keltakankaalle!

Haastan: Tiian ja Juillianin


What?
Just a little story of my bed.

4 kommenttia :

  1. Saat kyllä suullisen kunniamaininnan mahtavasta kuvituksesta!

    VastaaPoista
  2. Heh, jee! Osa on vanhoja kuvia kyllä - ne missä ei näy punaista seinää tai mustavalkoisia lakanoita :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>