sunnuntai 6. joulukuuta 2009Girls just wanna have fun!

Perjantai-junkatTorstaina töiden jälkeen olin pakotettu käymään kosmetiikkaostoksilla. Muutama tärkeä juttu oli nimittäin päässyt loppumaan:

1. Kosteusvoide

Florena päivä- ja yövoiteet dm:stä. En tykkää noiden purkkien ulkoasusta sitten yhtän, mutta itse voide tuntuu ja tuoksuu hyvältä. Molemmat sisältävät aloe veraa. Normaalille/kuivalle iholle. 3,75 e /kpl.


2. Aurinkopuuteri

Aurinkopuuteri lisäsi itse itsensä ostoslistalle kun aamulla tokaisin peilikuvalleni: "Ei vitsi siä oot kalpee!" P2 Sunshine powderissa oli tarjolla kolmea eri sävyä dm:ssä. Valkkasin Acapulco sunin, mikä oli kultaisin, siis eniten keltaiseen päin taittuva. 3,45 e.


3. Irtopuuteri

Yleensä käytössäni on ollut Max Factoryn irtopuuteri, mutta nyt päätin koittaa jotain muuta merkkiä ja säästää rahaa. Katseeni kiinnittyi tähän alverde naturkosmetik -sarjan irtopuuteriin. Rasia on kiva, ja mikä parasta siinä on peili! Puuterivippa on tosi miellyttävän tuntuinen. Itse puuterikin vaikuttaa ihan hyvältä. 3,95 e.


Perjantaina töiden jälkeen kävin ostamassa yhden joululahja-jutun ja juomista (alko-popseja ja punkkua).


Syötiin Tiian kanssa olkkarin pöydän ääressä (minä kana-kevätkääryleitä ja Tiia camembertiä), juotiin viiniä ja mietittiin pitäisikö tänään vai huomenna lähteä riehumaan.Päätettiin tänään. Netistä koitettiin etsiä parhaat pippalot. Tarjonta vaikutti kehnolta, mutta lopulta kuitenkin bongattiin drum'n'bass -kemut Studio 54:sta Oranienburgerstrasselta. Päätettiin mennä sinne ja ruvettiin ehostautumaan.


Koitin aluksi laittaa hiukset noin kummallisesti, muttei se näyttänyt oikein hyvältä. Harmi. Tykkäisin hiuksissa epäsymmetriasta.Ispiroiduin jungle rumpubassosta, ja päätin pukeutua Janeksi, Tarzaniksi ja luolanaiseksi.

Kah, toppi ja hame molemmat omatekemiä! Hame tosin on ihan hajoamispisteessä, mikä vaan sopi lookiin.


Meikki ihan perus. Paljon kultaista hileistä hohdetta dekolteelle, olkapäille, yläselkään ja naamallekin.
"Red Woman Group" eiku...


Photo: Tiia


Tän kuvasarjan nimi on kädet:
Kuvaussessioden jälkeen lähdettiin matkaan. Löydettiin bileet ja oli oikein hauskaa. Välillä mua häiritsi se musiikki, kun siellä aina joku ukkeli huuteli siihen päälle mikkiin. Tykkäisin enemmän naisvokaaleista tai ihan pelkistä instrumentaalisista melodioista tai rytmikoukuista. Aluksi etenkään ei meinannut päästä vauhtiin kun ne teki sellasta, että nostatti fiiliksen siihen pisteeseen kun ois pitäny räjähtää, laittoivat jotain ihan muuta hetkeksi soimaan, ja sitten vasta antoivat tulla. Hit the road Jackin dnb-versio oli kyllä hauskaa kuunneltavaa ja tanssittavaa.


Tuli varmaan poltettua enemmän kaloreita kuin koko vuonna yhteensä liikkumalla, heh. Oli kyllä aikakin päästä pitkästä aikaa kunnolla rieumaan ja pomppimaan tanssilattialle. Nyt on niskat jumissa edelleen ja vähän pökerö olo, pitänee ottaa iisisti vielä huominenkin ja ehkä jättää väliin firman pikkujoulut. (Kuka hölmö muutenkaan pitää pikkujoulut maanantaina!?!?!)


Yes: On Friday we went to a dnb party @ Studio 54 in Oranienburgerstrasse. Was cool - so much dancing and jumping it was crazy. I was a cave woman :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>