sunnuntai 8. marraskuuta 2009Weird Stuff

Kulunut viikko on ollut ihan hullu. Kiire on ollut niin kova, etten ole ehtinyt syömään enkä nukkumaankaan kunnolla - saati blogia päivittelemään.Eväsleivät pakkaan yleensä folioon. Töissä kun on ollut hiljaista, niin olen sitten pyöritellyt ja painellut kääreet hienoiksi foliopalloiksi. Paperia vasten olen vielä vähän kiilloittanut pintaa ja virkannut mustasta langasta koristekiinnikkeet. Harrastuksen aloittaessani minulla ei ollut koukkua ja sitä mustaa lankaa mukana, joten nyppäsin aina päivän huivista säikeen lankaa.Upeat pallot takaavan kylän kauneimman joulukuusen löytyvät meiltä. Taatusti! En ihan ymmärrä miten työkaveritkin ovat tulleet ihastelemaan foliopallojani. Ja kyllä, ihan itse keksin. Vou!Syy kiireeseen on ollut musiikkivideon kuvaukset. Joka ilta on ollut kuvauksia. Sunnuntaina minulla oli vähän lämpöä ja nukuin vaan, mutta maanantaista torstaihin joka ilta on kulunut kuvattavana ollessa. Maanantaina ja tiistaina oli vieläpä ulkokuvauksia hyisessä yössä. Ei mitään maailman miellyttävintä puuhaa!Tiistaina käytiin kuvausten välissä lämmittelemässä tuopin äärellä. Teki vallan hyvää ja jaksoin taas juoksennella ympäriinsä, eikä tuntunut enää niin kylmältäkään. Ihmeesti taisin sitten karistaa sen orastaneen flunssan siinä pyrähdellessä.Keskiviikkona kuvattiin baarikohtaus Neuköllnissä. Tyhmintä on kun U-bahnit lakkaa kulkemasta ja pitää turvautua yöbusseihin joita yleensä joutuu aina odottamaan jokusen tovin. Torstaina oli viimeinen kuvauspäivä. Paikkana meidän kellari.


Kuva: Tiia

Roolini asuun kuului pinkit legginsin joiden pällä risaiset mustat sukkikset (itsetuunatut), mustat paksupohjaiset saapikkaat, pinkki röyhelöminari jossa mustia palloja (pidin tuota 7-vuotiaana!), yksihihainen musta paita, pinkki toppi ja musta verkkotoppi, valkoinen peruukki, musta nahkavyö, mustaa narua ranteessa. Ihan itse puvustin itseni ja muidenkin asut visioin.


Kuva: Tiia


Omassa meikissä nyt ei ollut mitään ihmeellistä. Käytin pinkkiä ja tummaa kirsikkaa (luomivärejä) poskiin, luomiin ja huuliin.Tiia sai päälleen mun vihreät sukkikset ja pallohameen. Topit mallin omat. Mustan läpikuultavan paidan tuunasin leikkaamalla hihat pois (toiselle puolelle jätin tuollaisen roikun) ja viiltelemäällä toppiin reikiä. Tukkaan sotkin ensin muotovaahtoa, tupeerasin, tein sykeröitä jotka kiinnitin klipsuilla. Jätin taakse alas vähän tukkaa letteihin. Komeus kiinnitettiin mielettömällä lakkapilvellä.Näin meikkasin Tiian:
  • Kunnon pohja tehtiin meikkivoideella, peitevoiteella ja puuterilla.
  • Varjostuksiin käytin aurinkopuuteria ja ruskeaa luomiväriä (poskiluiden alle, kasvojen reunoille: hiusrajaan ja leuan alle sekä nenävarren sivuille).
  • Korostin poskipäitä vaalealla helmiäisellä luomivärillä. Samoin amorinkaarta, kulmien väliä ja nenänvartta.
  • Lopuksi vielä pyöräytin poskipunaa pallomaisesti = nukkemaisesti keskille poskia.
  • Kulmakarvoja vahvistettin ruskealla kulmakynällä ja harjalla.
  • Silmämeikki: Hileistä hopeaista voidetta isolti koko liikkuvalle luomelle ja kulmakarvoihin asti, samoin silmien alle reilusti melkein poskipäihin asti. Valkoista luomiväri sisänurkkaan, kulmien alle sekä alas keskelle pilkku. Vihreää hohteista luomiväriä ulkonurkaan ja alaluomelle rajausmaisesti. Tummanvihreällä meikkikynällä ohut rajaus yläluomelle alkaen sisänurkastaja jatkuen muutaman millin ulkonurkasta. Valkoista meikkikynää sisäluomelle. Ripsien ativutus ja ripsaria vain ylös!
  • Huulen rajattiin ruskealla, väritettiin kultaisella ja kiillotettiin huulirasvalla.

Kuva: Tiia


Sitten normaaleihin aiheisiin:


Eväsleipien tekeminen on taidetta ja luovaa puuhaa. Vai mitä sanotte kurpitsansiemen-sämpylästä jonka täytteenä on juusto-sienisalaattia ja rucolaa? Herkkua!Taannoin väsäsin myös viimeisistä langoista parin edelliselle ranteenlämmittimelle.Joulupukilta toivonkin lisää lankoja. Myös mikrofoni ja kännykkä, johon voi ladata pelejä ovat toivelistalla. Tiedoksi vaan rakkaalle joulupukille, joka blogiani lukee.

Summary:
  • This week I've been super busy working and acting in a music video. Was crazy fun though!
  • I've been doing weird balls of aluminium foil that I've wrapped around my bread. It's just good to have something to do at work when it's quiet. At least we're going to have a nice christmas tree...?
  • My latest wrist warmer has a pair now. Dear Santa, please bring me more wool! Also microfone and new cell phone would be very nice.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>