sunnuntai 1. marraskuuta 2009Taskut täynnä lauluja


Photo: Caique Tizzi

Voi pojat mikä perjantai! Oli ihan hämmentävän hauskaa. No, töiden jälkeen olin tiestysti taas tosi väsynyt. Join kornia aplarimehulla ja katselin musavideon kuvauksia. Siinä sitten piristyin ja käytiin Tiian kanssa hakemassa kori kaljaa Netosta (Tiia välttämättä halusi kantaa koko matkan ja näyttää voimansa.) Kuvakset oli ohi ja tanssijalkaa alkoi vipattaa. Päätettiin pitkästä aikaa lähteä kaupungille juhlimaan. Ehostauduttiin viimeisen päälle ja pidettiin kunnon fotosessiot, kun kerrankin oli hyvät valot käytettävissä.


Photo: Mikko


Photo: Mikko


Photo: Mikko


Photo: Caique Tizzi


Photo: Alise


Photo: Alise


Photo: Alise


Photo: Alise


Photo: Caique Tizzi


Photo: Alise


Photos: Caique Tizzi

Mulla oli siis päällä ruskea nahkahame (Kylähullu kirppis, Kouvola), hileinen kelta-musta-raidallinen halterneck-toppi (Humana kirppis, Berliini), liituraitasukat sukkanauhalla ja niiden päällä leoparsisukka ja kelta-mustaraidallinen sukka, ruskeat saapikkaat (Kylähullu kirppis, Kouvola). Käsilaukun jätin suosiolla kotiin - kaikki välttämätön mukaan otettava mahtui taskuvuöhön (ostettu Fusion Festareilta). Kaulakoru Mikon. Hiukset laitoin hulluille saparoille.

Katrilla oli päällä mun musta nakahame (Kylähullu kirppis, Kouvola) ja ruskea toppi (Humana kirppis, Kouvola). Katrin tukka on Caiquen taiteilema.

Käytettiin tosi paljon kuparista hilepuuteria. Naamalle, dekolteelle, olkapäille, selkään. Muutenkin meikit oli vähän nukkemaisia. Katri taiteili itselleen hienot ripset meikkikynällä ja käytti punaista huulipunaa. Itse käytin meikissä maanläheisiä sävyjä, mutta paljon hohtoa.


Photo: Alise

Valkoinen pallukka alaluomen keskellä avaa katsetta hämmästyttävän paljon. Lisäksi käytin valkoista sisänurkkaan ja sisäluomelle. Huulet rajasin ruskealla meikkikynällä, väritin kultaisella meikkikynällä ja kiillotin huulirasvalla.


Määränpäänä meillä oli jotkin bileet Ostkreutzin tuntumassa, joita ei kuitenkaan löydetty, vissiin, vaan päädyttiin joihinkin toisiin, ihan huippuihin bileisiin. Siinä vaiheessa oltiin jo suhteellisen jäässä, kun oltiin niin kauan kylmässä ulkoilmassa harhailtu.


Photo: Kapsu


Photo: Alise


Photo: Alise


Photo: Alise


Photo: Alise


Bileet muistuttivat enemmän ehkä upeita kotibileitä, kuin klubia. Yhdessä huoneessa soi tosi hyvä ja erittäin tanssittava techno. Seuraavassa huoneessa oli baaritiski ja siinä sen vieressä viihtyisä chillailuhuone sohvineen. Toiselta puolen löytyi vielä pienempi tanssihuone, jossa soi kiva funky musa ja keskellä roikkui jättimäinen discopallo niin alhaalla, niin että porukka sai pyöritellä sitä. Sohvia löytyi myös tältä rento-puolelta. Porukkaa ei ollut liikaa vaan juuri sopiva määrä. Siksipä en paikan nimeä viitsikään pajastaa, koska musta tuntuu että löysin ehkä suosikki-bilemestan, enkä halua että se ruuhkautuu. Mun blogillahan on tunnetusti niin paljon lukijoita, etten voi riskeerata asiaa. Voin kyllä lähteä oppaaksi jos joku haluaa joskus lähteä käymään :)Ihmisetkin bileissä olivat tosi kivoja. Eräs mies alkoi tiskillä ihastelemaan tukkaani (epäili ettei kaikki voi olla omaa) sekä söpöyttäni. Ei meinannut uskoa ikääni ja totesi minun omaavan varmasti hyvät geenit. Huomautti olevansa homo ja pari kertaa sanoi että mun pitää kiittää äitiä niistä hienoista geeneistä. Että kiitti mama!

Bileissä taidettiin olla klo 3 - 7 about ja sen jälkeen käveltiin lähelle pitsalle. Pitsapaikassa soi Bridge over troubled water ja siinä vaiheessa mun teki mieli kiittää isää, siitä että se on opettanu mut kuuntelemaan hienoa musiikkia. Ja niinpä telstiviestin lähetinkin. Pitsalla oli myös pari kivaa poikaa joiden kanssa juttelin saksaa vaik kuinka. Yritettiin opettaa niillä suomeksi lause "Tyhmälle on turha selittää, kun ei se kuitenkaan ymmärrä." Ei onnistunut. Ironista?Aamuaurinko ja freshit tyypit matkalla kohti kotia ja petiä! Eilinen menikin löhöillessä. Oon tainnut vilustua. Nuhaa ja kurkkukipua taas vaihteeksi. Palelee ja vähän lämpöä ollut tänään. Tylsää!

Wonderful Friday: We went to an awesome party with Mikko, Katri and Caique. Before leaving our apartment we drank some beer, listened and danced to some great music and had a photosession! It was so cool. I hadn't been out to a party for such a long time. This night was just perfect! And as you can see, it lasted till morning.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>