lauantai 24. lokakuuta 2009We all live in a yellow submarine

Töissä on toisinaan hiljaista, silloin neulon! Torstaina mulle tultiin tosin sanomaan, että olisikohan mahdollista laittaa kutimet pois, kun siitä voi saada vähän vääränlaisen kuvan meidän toiminnasta. Oli jotain pomoja tulossa vierailulle.Ehdin kuitenkin neuloa kivan ranteenlämmittimen.Suunnitelmaa ei tälläkään kertaa ollut kirkkaanaa mielessä, vaan aloin vaan neulomaan ja tällainen siitä tuli. Not bad!Suurennuslasi discopallon ja valon välissä saa aikaan upeita ja mielenkiintoisia kuvioita.Eteisesen seinällä on iso Berliinin kartta. Siitä on näppärä tsekata missä sitä on milloinkin tullut oltua.Yksi päivä tein sieni-baguetteja. Tosi hyviä olivat ja helppojakin - suoraan Kaiser'sin pakastealtaasta. Tuollaisia voisi kyllä joskus itsekin koittaa väsätä.VallattomuusKeittiössä on keltaiset verhot.


Ja keltainen lamppu.


Ja kaikista mahtavin:


Uusi tulokas: astiankuivauskaappi!! Katri toi hyllyt Suomesta ja Mikko modasi hyllyn. Huippua! Täällä kun ei kyseistä kapistusta tunnetta, ollaan jouduttu kuivaamaan astiat pöydällä pyyhkeiden päällä.


In English:
  • I've started knitting at work when it's quiet and just finished my new wrist-warmer. As usual I had no plan, I just started knitting and this is the result. I like it!
  • Magnifying glass between discoball and lamp will create awesome and interesting shapes on the wall.
  • Newest member in our WG: dish draining closet! It's a Finnish invention that makes life so much easier! Because this genious thing doesn't exist in Germany, we asked our friend to bring the shelves from Finland.

2 kommenttia :

  1. oiku kivan keltane keittiö!

    VastaaPoista
  2. No ei se nyt niiin keltanen oo! Mutta kiva! Ja keittiö! Keltainenkin kiva keltainen.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>