keskiviikko 21. lokakuuta 2009Viimeisiä silauksia ennen tähtihetkeä

Viikonloppu loputonOlohuoneen pyödän päälle ripustettiin egyptiläinen tähtilamppu valoa antamaan.Madonnaan taiteilin kehykset. Välineinä valkoinen kuviotapetti, mattoveitsi, komioviivain ja musta seinämaali.Musisointia on tullut harrastettua reippaasti. Tiian kanssa ollaan soiteltu ja lauleltu monta kertaa viikossa. Alkaa olla nuotit kohta sen verran puhkisoitetut, että pitänee käydä Suomesta hakemassa lisää vihkoja ja kirjoja.Taulujen seinälle iskeminen olikin melkoinen projekti. Siis ei teknisesti, vaan kaikkien piti olla yhtä mieltä kunkin taulun paikasta, ja kyllään niitä komproissejakin jouduttiin tekemään. Tuo vihreä neito sopi niin hienosti vastamaalatulle seinälle, että siihen se päätyikin. Tiia sai idean, että näyttäisi kivalta, jos sillä seinällä olisi kolme samanhenkistä hahmoa. Siinäpä siis seuraava maalausprojekti mahdollisesti.En itse hirveästi perusta noista leffajulisteista, etenkin kun molemmat on tuollaisia aseilla sojottelevia, mutta olkoon nyt siinä. Kun ne on noin vinosti ja päällekkäin niin voin ehkä jonkin aikaa kestää. Tuo oranssi "selkänoja" ei oikeastaan kuulu tuohon, mutta laitettiin se siihen väliaikaisesti ihan mukavuussyistä. Pitäisi päällystää viininpunaisella, kun tuo oranssi vaan sotkee harmoniaa.Bio-Bitch ja Kurkistus pääsivät nurkkaan.Mind Game sijoittui juhlapaikelle telkkarin yläpuolelle. Jotenkin on mukavampaa katsoa leffoja telkkarista kuin tietsikannäytöltä, vaikka tuo ruutu onkin pienempi.Koristehylly. Vasempaan kulmaan ripustettiin vielä discopallo.Peilikin eteisessä paikoillaan - ja valaistuna.Loogisin paikka naulalle.


photo and hair: Kapsu

Ja siinä ollaankin jo pynttääntynenä. Lauantaina oli tuparit, ja olipahan kyllä täyden kympin bileet! Katri teki mulle hienon kampauksen ja olin tehnyt itselleni jännän meikin, joka ei kuvasta välttämättä niin hyvin esille tule. Eikä parempiakaan kuvia ole, ei edes asukuvaa. Mutta tyylistä tuli paljon positiivista kommenttia. Toisaalta säkenöin sisältäkin päin. Kaikki on nyt niin ihanasti. Ah! Valokuvailun sijasta keskityinkin tanssimiseen, juttelemiseen, hassutteluun ja juomiseen."Meillä oli jano." Porukkaa oli varmasti ainakin viisikymmentä ja kaikki tosi mukavia, en tosin ihan kaikkien kanssa ehtinyt seurustelemaankaan. Olouone oli seurusteluhuone ja meidän huone tanssihuone. Jossain vaiheessa kaikilla oli aurinkolasit päässä ja tanssittiin "I wear my sunglasses at nigt"-biisiä. Yläkerran vanhempi pariskuntakin piipahti kera viinipullon. Eivät he kovin hämilläään tuntuneet olevan, vaikka meno oli siinä vaiheessa jo ilmeisen vauhdikas (taustalla soi "I wanna see your pussy"-biisi). Esiteltiin kämppää ja juteltiin mukavia. Sanoivat, että ihanaa kun tulee nuoria taloon :D Oltiin siis ennen tupareita käyty kutsumassa naapureitakin kemuihin. Alakerrassa asuu rokkareita ja niidenkin joku päätyyppi oli ihan innoissaan. "Miten mahtavaa että TE ootte meidän naapureita" "Rock'N'Roll!". Se tyyppi (keski-ikäinen mies) sanoi jotain että on tuonut Rasmuksen Saksaan ja sitten se innoissaan esitteli hankkimiaan 70-luvun kalusteita. Oli kyllä siistejä. Tosi vilkas tapaus kyllä, sen kanssa voisi olla aika vaikea keskustella kun ei mihinkään väliin ehdi mitään sanomaan. Hoho. Ei tämä kyseinen tyyppi sitten päässyt tulemaan, ilmeisesti tyttöystävä oli evännyt pääsyn, mutta joku toinen heppu sieltä pistäytyi jonka kanssa juttelin pitkään taiteesta ja luomisprosessista ja esittelin taulujani.

Yläkerran vanhempi taiteilijanainen ei ollut paikalla kun tehtiin kutsumakierrosta, mutta Mikko sanoi että oli nähnyt hänet eilen rappukäytävässä ja auttanut kantamaan jotain yläkertaan. Hän oli vaan kommentoinut että jossain vaiheessa oli pitänyt hakea korvatulpat, mutta ihan huippua vaan että on saatu taloon elämää. Entiset asukkaat olivat kuulemma hiirenhiljaa ja joskus käyneet hänelle valittamassa metelistä. Mutta, että ihmeessä pitää käydä sanomassa jos MEITÄ joskus häiritsee, kun hän yksikin päivä oli kuunnellut tangoa yömyöhään. Ja että voitaisiin mennä käymään sen luona ja katsoa mitkä on semmoisia paikkoja joissa hänen täytyy olla erityisen hiljaa.... Ööö. Siis mitä ihmettä. Kuinka voidaan olla vielä näin tervetulleitakin. Vau!


Lopuksi ajattelin vielä ilmoittaa miltä tuoksun:

Aloe Vera & Joghurt -suihkusaippuaa vartalolle hinkanneelta ja Sitruunanruohoöljyä sisältävää suihkusaippuaa tukassa pyöritelleeltä. Ihania molemmat! Ja halpoja (Rossmann).


photo and hair: Kapsu


Main points:
  • It took some time to get the paintings and pitures on the wall, because we all had to agree where evything should go.
  • We had an awesome housewarming party on Saturday. Unfortunately I don't have any pictures because I was just too busy dancing, drinking, chatting and having fun.
  • We also have great neighbors who didn't think we were too loud although partying till morning. Some of them even came by and thought it's great to have young people and life in the building :D
  • I smell like aloe vera & yoghurt (body) and lemongrass oil (har) and I like it.

2 kommenttia :

  1. oooh mahtavuus naapureita! pieni harppaus sitte edellisestä yläkerran herrasta, mii like!

    VastaaPoista
  2. alakerran. Aijaa! No todellakin! hih :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>