keskiviikko 28. lokakuuta 2009Talk Shows on Mute

Perjantainen työpäivä olisi ottanut superkoville, jos ei olisi ollut tekemistä! Heräsin aamulla kolmen jälkeen, enkä jostain syystä saanut enää unta. Töissä olo oli ihmeellinen, hieman jopa krapulankaltainen. Yök.


Olin asuunkin panostanut, kun kerran piti olla kiltisti ja asiallisesti - johtoportaalta oltiin tulossa kylään. Eipä näkynyt ketään, mutta pidin silti kutimet piilossa. Sen sijaan kirjoitin huvikseni ja ihan omaksikin hyödyksi pitkän listan parannusehdotuksia.Uman kanssa muutamat pikaposeeraukset eteisessä, nuttura auki ja valkkaria lasiin. Viikonloppu sai alkaa. Hetkeksi kävin x-asentoon sängylle, muttei oikeastaan väsyttänyt sillä tavalla, että olisin jaksanut torkahtaa. Chilli kotiperjantai sisälsi mm. Tekkenin hakkaamista (Mikko asentsi vanhan Pleikkarinsa olohuoneeseen) sekä korttipelejä.Saatoin myös juoda pari pulloa Sternburgia. Mikko ja Katri olivat kokanneet herkullista pastaa.Lauantaina loikoilin sängyssä niin pitkään kun halusin ja noustuani kävin kylvyssä. Luksusta!Sitten tein jotain mitä en ikinä tee: puin eilisen vaatteet päälle. Luulin, ettei mun hätäiset päivän asu -otokset olleet onnistuneet edellisenä iltana. En koskaan pue samaa asukokonaisuutta perättäisinä päivinä. Aika harvoin ylipäänsä pukeudun täysin samoin kuin jonain muuna päivänä. Yleisesti ottaen en samalla viikolla pidä mitään vaatekappaletta kahdesti ylläni.Asun pointti on, että se on olevinaan asiallinen, mutta täysin epävirallinen.
- Liituraitainen minihame suurilla napeilla ja vyönsoljella ilmeisesti Katrilta
- Alla valkoinen kaulus-halterneck-toppi
- Päällä musta neulepaita (Katrilta)
- Keltaiset sukkikset joiden päällä mustat pitsisukkikset ja rähjäiset saapikkaat viimeistelevät lookin.Sukkahousuiin on kyllä tullut muutama tahatonkin reikä. Mutta hyvä vaan, sopii tarinaan.Tämäkin on tällainen vitsi-juttu. Mulla oli niska paljaana!Meikkasin suhteellisen vahvat ja intensiiviset silmät. Käytän nykyään meikkikynää oikeastaan vain harvoin ja silloinkin sisä-alaluomelle. Muut rajaukset teen luomivärein. Päivittäiset pehmeät rajaukset teen ihan normaalilla luomivärisiveltimellä ja esim mustalla, ruskealla tai kuparisella luomivärillä. Joskus teen tarkat rajaukset: Eye-linerin korvikkeena käytän luomivärejä. Ohut sivellin on tässä omiaan. Kun siveltimet kastaa vedessä, saa väristä intensiivisemmän. Luomivärejä löytyy myös niin paljon, että joskus voi hullutellakin - tehdä esim kirkkaanoranssit tai jäänsiniset rajaukset.


Engelska:
  • On Friday I was dressed like a businesswoman, who's making fun of the business world. Basically my outfit was neat, but little things made the twist: shabby boots, yellow stockings worn with black lace stocking ft. some extra holes, and a bare neck!
  • On Saturday I took a nice bath after which I dressed myself to the same outfit ( I was sure that the photos from last night weren't usable.) I never use the same outfit day after another. Actually I have been obsessed not to were any garment more than once a week.
  • Tip of the day: To get crazy coloured eye-lining (or just simple black/brown etc..) I use my eye shadows and a thin brush with a hint of water. Easy, cheap and fun!

2 kommenttia :

  1. Jos haluaa haastetta elämään, niin kannattaa yrittää rakentaa muutaman päivän tai vaikka koko viikon asut siten että yksi vaatekappale on aina sama.

    ps. Kiitos kortista!! Olit kyllä makeen osannu valita :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>