tiistai 6. lokakuuta 2009Sunday, mun day


Sunnuntaina nukuttiin pitkästä aikaa piiitkään. Niin pitkään kun haluttiin!

Aurinkokin paistoi pitkästä aikaa. Istuskelin tovin keittiön parvekkeella ja nautin kirpeän syysilman raikkaudesta, auringon valolla buustattuna ja lämmöllä twistattuna.Nautittiin rauhassa aamiainen, makoiltiin olkkarissa ja katsottiin muutama Dollhouse. Iltapäivällä lähdetiin käymään yhdellä kirpparilla, jossa ei oltu aikaisemmin käyty. En edes tiennyt, että siinä Club der Visionären ja Badeschiffin välissä on joka lauantai ja sunnuntai kirpputori-meiningit. Tavaraa oli kaikenmoista, ja mieluusti siellä olisi koko päivän viettänyt. Tällä kertaa oltiin liian myöhään liikenteessä, eikä aikaa riittänyt tarkkaan tutkimiseen ja tonkimiseen. Mikko löysi sieltä jotain piuhoja ja jo edellisessä postauksessa mainitun suihkutelineen. Itse lähdin tyhjin käsin tällä kertaa. Verhoja oikeastaan katselin, muttei oikein ollut tarjontaa.


Päällä oli musta nahkahame (Kylähullu-kirppis, Kouvola), värikäs paita (oli joko pikkusiskon vanha tai sitten ihan itse olen tilannut jonkin katalogin lasten osastolta ja kaventanut), punaiset legginsit, punainen toppi, musta-valkoraitaiset sukat, mustat saapikkaat ja spiraalikoru (pikkusiskolta saatu).

Matkalla kirppikselle jouduin jonkun lapsi-hyökkäyksen kohteeksi, kun yksi pikkutyttö meinasi tulla päin, ja jäi siihen eteeni hämmentämään ja välittömästi kun siitä olin päässyt eroon, arviolta 12 vuotias poika ajoi pyörällä viereen ja kysyi oisko röökiä. Huh. En polttanut edes.

Sunnuntaina oli monet kaupat auki, koska lauantaina oli joku juhlapäivä Saksassa. Oltaisiin menty yhdelle ostarille, jos oltaisiin päästy. Kiinni oli, vaikka kello ei kyllä siinä vaiheessa ollut kahdeksaa. Sorruttiinpa sitten viereiseen Mäkkäriin.


Syön ehkä pari kertaa vuodessa Mäkkäri-ruokaa. Karvas pettymys oli tälläkin kertaa. Noiden hamppareiden piti olla jotain meksikolaisvaikutteisia, mutta tosi kuivia ja mauttomia olivat. No oli sinne jotain salsaa tungettu, muttei sekään niin maukasta lajissaan. Ranskalaiset olisi ollut parempi valinta, kuin nuo lössöperunat, jotka jopa vähän jauhoisia olivat. Lisäksi otettiin vielä cokis. Hintaa siis juomalle, perunoille ja kahdelle hampparille tuli 11 euroa! Hävytöntä, sanoisin.No kyllähän sitä kaikki tuli kuitenkin kiltisti syötyä ja nälkä helpotti hetkeksi ainakin.


Tunnelmia kotimatkalta:

Darth Vader


Joku pysäkki


Gesundbrunnen


Kohtalokas taivas


photo: Mikko

"No milk today". Myöhästyttiin Mäkkärin verran, eikä mikään kauppa ollut enää auki. Edes Kafdland ei huolinut meitä syleilyynsä. Noo, olihan meillä kotona sentään pastaa, oliivi-tomaattikastiketta ja sipulia. Ja valkosipulipatonkia!


Loppupäivän makasinkin sohvalla passattavana. Kuvia siirtelin ja selailin, valkkailin ja korjailin.Katsottiin GI Joe-leffa. Tai no katsottiin ja katsottiin, nukahdin alisemaisesti puolessa välissä.

Extra: Tältä meidän huone näytti muuten ekana päivänä. Huomattavaa edistystä on tapahtunut ja ensi viikonloppuna pitäisi olla jo kyllä valmista!

photo: Tiia

Onneksi kämpän laittaminen on kuitenkin mukavaa ja lepposta puuhaa. Välissä ehtii hassuttelemaankin.

photo: Tiia

Paitsi että kuperkeikkojen heittäminen tällä iällä ja liian monen vuoden jälkeen käy kyllä jo jännityslajista.


Translation
 • The last two pictures are taken during the very first days in our new home. From the chaos seen above we're moving to an awesome direction - next weekend our room should be ready enough.
 • Do people make somersaults anymore, nowadays? Wa always did those when I was a child. Specially at school. Anyways, wow, that was scary, after so many years!
 • Sunday was easy. We went out just to enjoy the nice weather.
 • Something like two times a year I eat McFood. And it's always very disappointing and waste of money, hmh.
 • Sky was dramatic and we saw Darth Vader.
 • We've been watching this new series called Dollhouse, which is quite good.
 • Sundays are nice because you can sleep as long as you want and also go to sleep whenever you feel tired. For me it was in the middle of the movie we were watching. Very typical of me..

3 kommenttia :

 1. Aivan totta!! Tässä iässä kuperkeikka jo lähentelee extreme-urheilua :D

  VastaaPoista
 2. ..kärrynpyörästä puhumattakaan!!

  VastaaPoista
 3. Todellaki!
  ...tai takaperin-kuperkeikka, hui!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>