keskiviikko 28. lokakuuta 2009Socks and Happy Days

Sunnuntain asu oli aika kotikutoinen.


Mustan mekon päällä itseneulottu halterneck-toppi. Jalassa wetlookit, itseneulotut säärystimet, pitkät ruskeat kultaraidalliset sukat, ruskeat villasukat ja paksukorkoiset sandaalit. Toinen ranteenlämmitin on itseneulottu, toinen oikeastaan säärystin, jonka päällä keltainen käsikoru. Keltainen kaulakoru itsetehty. Hatun olen neulonut yläasteella, enkä oikeastaan koskaan siitä erityisemmin tykännyt. Enkä edelleenkään osaa sitä käyttää. Nytkin jätin sen lopulta kotiin.Viikonloppuna aloitin sukka-projektin. Muutamassa päivässä tuli parsittua varmasti yli 50 sukkaa takaisin käyttökuntoon. Nyt ei Mikonkaan enää tarvitse valittaa kehnoa sukkatilannettaan. Vinkki: Jos omistaa jotkut tosi hienot sukat, joita ei enää voi käyttää tai korjata, saa sukkien varsista kivat ranteenlämmittimet. Alaosasta saa leikattua hyviä isoja hiuslenkkejä takkutukalle.Aika nerokkaasti keksin yhdistää villasukat ja nuo paksukantaiset sandaalit.Käytiin sunnuntai-illallisella Harem-nimisessä paikassa. Söin juustohampurilaisen ranskalaisilla. Ihan kiva paikka kävelyetäisyyden päässä. Parempaakin ruokaa olen saanut, mutta ehkä se onkin enemmänkin shisha-ravintola. Drinksu-häppäreitä näyttivät myös tarjoavan.Juon liikaa colaa. Mutta kun en nykyään vaan jaksa juoda niin paljon kahvia. Lähinnä töissä on kiva lipittää pari lasillista. Jossain vaiheessa tosin ostin vähäkalorista sooda-tiivistettä johon blandasin töissä vesikoneen soodaa/mineraalivettä (mitä onkaan), muttei kai sekään mikään hammasystävällinen vaihtoehto ole.Eilen tajusin, että lähes aina kun nappaan päivittäisen e-pillerini, lauleskelen "Sunday Monday Happy Days". Aika humoristista. No kun siinä lukee ne päivät sillä tavalla!ParivaljakkoUusin tulokas. Joustinneule-rannekkeen päälle virkkasin mustaa verkkoa.Ongelma no 1: Langat on loppu!!! Mitä ihmettä nyt voin tehdä töissä? Ideoita?


Summary:
 • I've been doing lots of knitting and now I have no idea what to do as I've run out of wool! Any ideas?
 • Top, legwarmes, wristwarmers and hat self made. Hat I made 10 years ago in the school and I've never really liked it. This time I also decided not to wear it after all.
 • I got a cool idea of wearing those high-heeled sandals with matching colour wool socks.
 • In a week I must have repaired at least 50 socks. I almost wished some of the coolest ones had been impossible to repair, then I could have turned them into wristwarmers and big scrunchies (for dreadhair)

2 kommenttia :

 1. työnantaja varmaan haluaisi että teet töissä töitä mutta se on ehdottomasti tylsin vaihtoehto! :D

  Jos joskus innostusta ja aikaa riittää niin kannattaa opetella neulakinnastekniikkaa. Siitä saa (ainakin mun mielestä) hauskaa pintaa aikaiseksi ja homma on helppo kantaa mukana..eikä tartte ku ison neulan ja lankaa.
  Ohjeen löytää ainakin laittamalla Googleen "käsityöohjeet neulakinnas".

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa kieltämättä hauskalta! Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>