maanantai 5. lokakuuta 2009Kerro kerro kuvastin

Perjantaina kävin töiden jälkeen ostamassa sen oikean lampun Gurusta. Aikaa ei tällä kertaa kulunut kaupassa kuin pari minuuttia.

Kamerani akkupatterit eivät nykyään kestä hetkeäkään ja uudet onkin ostoslistalla. Sain kuitenkin muutaman kuvan näpsittyä. Eli tässä tulee pieni tilannekatsaus:

Tiia ja Robert ostivat meille keittiöön pikkupöydän ja tuoleja. Siinä on kiva aamulla juoda kahvia ja odotella leipien valmistumista. Keittiöstä pääsee myös sisäpihan parvekkeelle.


Jääkaappi-torni. Kuinka mahtavaa onkaan omistaa kunnon pakastelokero monen vuoden jälkeen!


Kiva komerokin löytyy keittiöstä.

Paljon kaappitilaa, mikä on tosi harvinaista Saksassa. Työtasojakin riittää.


Kauhat sun muut roikkuivat siinä seinällä valmiiksi. Kynttilöitä on kiva olla keittiössäkin. Kaikista tärkein on kuitenkin kahvinkeitin! Niin helppoa ja kivaa. Elettiin vuoden verran ilman kahvinkeitintä.


Kylppäriin ollaan saatu jo suihkuverho laitettua. Mikko löysi kirppikseltä suihkutelineen, mikä pitäisi laittaa seinään. Tuo valo on muuten ihmeellisen hyvä. Ihanteellinen nyppimiselle.


Kylpy on kertaalleen testattu. Tosi miellyttävä makoilla, kun tuo yläpää on tuollainen loiva.


Tiia maalasi seinänsä oranssinkeltaiseksi ja keväänvihreäksi ja taiteli sinne mm. pari puuta.


Kutsunkin Tiian huonetta taikametsäksi.


Huoneessa on kaksi lamppua: vihreä ja oranssi, joita voi pitää päällä joko yhdessä tai erikseen.


Eteisestä siirrettiin tuo pitkä, ruskea hattuhylly olohuoneeseen koristehyllyksi. Tuohon kaappiin Mikko laittoi tangon hengareita varten. Peili löydettiin kadulta: Painaa kuin synti, mutta päätettiin silti ottaa matkaan.


Lauantain olikin peilin pimautus päivä.

kuva: Tiia

Aikamoinen jynssääminen oli tuossa. Siitä oli ennestään irronnut noita sivuosia, joten irrotettiin ne loputkin. Liimatarrat olivat ihanan tiukassa. Multa hupeni pari sellaista metallisientä näkymättömiin niitä hinkutellessa. Huomattiin, että vaaleankeltainen maali irtosi siinä samalla ja hämmästyttiin kun alta paljastui hyvälaatuinen musta kerros.


kuva: Mikko

Päätettiin lähteä pallo-linjalle. Maalattiin ruskeita, oransseja ja keltaisia palloja.


kuva: Mikko

Maalien sekoitteleminen olikin mielenkiintoista. Meillä oli ne oranssinkeltainen ja keväänvihreä ja niiden lisäksi punaista ja mustaa.


kuva: Mikko

Vähän joutui hakemaan täydellistä ruskeansävyä, mutta onnistuttiin. Aika pätevää!


Hintaa peilille tuli siis tasan nolla euroa. Retrokaupassa tuosta saisi varmasti pulittaa monta sataa.


Lauantai-iltana pelattiin Risikoa eli Riskiä.


Oli vähän haastellista oppia uusi peli saksaksi, mutta kyllä se siitä luistamaan lähti. Ties vaikka ensi kerralla voittaisin!


Olin keltaiset, jeah! "Ich greife von Mitten-Europa Skandinavien an. " (Meniköhän edes oikein?)


Eurooppa hallussain.


Mutustelin suolattuja ja paahdettuja cashew-pähkinöitä, aika maukkaita! Nyt lähdemme ehkä vielä leffaan - Tiialla on synttärit, hih!


Mirror mirror on the wall

  • On Friday I bought the perfect lamp from Guru.

  • We have a fridge-tower in our kitchen and also a little table with chairs to have a cup of coffee in the morning. It's very good to have lots of closets and table space in the kitchen.

  • Bathtub tested - very good. Also the lamb and mirror in the bathroom work surprisingly well.

  • Tiia painted her room so nicely. I call it Magical Fairytale Forest :)

  • We found the mirror in the street. It was a hard work to get rid of all the glue and paint, but finally we made it and started painting balls. We also had to mix our paints, since we only had yellow, light green, red and blue, and we wanted to have yellow, orange and brown. What a great job, don't you think? Costed nothing. In a retro shop you would have to pay 200 euros to get something like that.

  • Saturday Nnght we started playing Risk, which was first a bit complicated (learn a new game in German), but I made a process and I think I'll have a good chance winnig next time :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>