torstai 10. syyskuuta 2009Vastavärit osa 1

ft. pretty little things


"Meren kohina on vihreää. Punaiset terälehdet revitty irti toisistaan. Pysyvät silti yhdessä"


Vastaväreistä ehdoton suosikkiparini on punainen ja vihreä. Punainen 5..6-paita on ystävän poistoista. Itsepainettu kuva on harmillisen haalistunut, pitäisi parannella näkyvyyttä. Vihreä hame Kouvolan Kylähullu-kirppikseltä. Tummanvihreät sukkikset äitiltä saatu. Vyö poikaystävän vanha ja kengät ellokselta. Laukku mysteeri.Kysymys kuuluukin: kuka tunnistaa laukun omakseen? Siellä se oli muiden kangaskassien joukossa, muutaman päivän olen sitä nyt käyttänyt ja vasta tänään minulle valkeni, ettei se olekaan Mikon.

Kysymys nro 2: Where have all the flowers gone?


Pussilakanaan


Takkiin


Lasinalusiin


..Ja mukiin ainakin.
Halusin pitkästä aikaa näpsiä muutaman kuvan. Aina ei tarvitse lähteä uloskaan asti etsimään kauneutta ja kiehtovuutta. Pyörin ympäri huonettamme ikuistaen mieluisia ja kivoja juttuja.


Ote kirjahyllystä. Oranssit lasipurkit olen itse maalannut akryyliväreillä. Vihreät olutpullot Mikko toi tuliaisiksi Frankfurtista. En raaskinut heittää pois, kun olivat mielestäni niin hienoja. Rakkaat maiharit ovat päässeet kunniapaikalle käytöstä poistuttuaan. Vetoketju tuli korjautettua muutamaan otteeseen. Viimeinen tikki oli kuitenkin, kun pohja alkoi irrota toisesta kengästä. Aluksi sitä yritin pikaliimalla korjata, muttei se tietenkään kestänyt.


Valopallo on oikeastaan joulukoriste, mutta väliäkös tuolla. Luo se tunnelmaa pimeisiin syysiltoihinkin. Kahdesta tyylikkäästä musta-punaisesta pehmeälinjaisesta kaljakorista olemme rakentaneet tornin, joka toimittaa nurkassa pikkupöydän virkaa. Aiemmassa kämpässä korit toimivat kaiutinten korottimina. Kesällä keksin erinomaisen lisä-käyttötarkoituksen korille. Mietin mihin voisin tunkea aurinkolasit, ja kas, pystyyn nostettu kaljakorihan on kuin luotu tähän tehtävään!


Korien päällä on koristeena oransseja bambuja ja niiden joukossa siveltimiä.


Kuuntelen nykyään aamuisin radiota.


Kalenteri on hyvä olla seinällä. Tänä vuonna ei olla tosin panostettu asiaan sen kummemmin. Viime vuonna omistimme kolme kalenteria. Tässä on vähän hölmösti pari viikkoa yhdellä rivillä, mutta saa siihen laitettua valokuvan tai postikortin joka kuukaudelle.


Sen jälkeen kun sain unisiepparin äitiltä ja isältä tuliaiseksi, olen nähnyt painajaisia vain todella harvoin :)


Myös kastanjetit sain samassa tuliais-pläjähdyksessä joskus pari vuotta sitten.


Suihkussakin on toisinaan käytävä. Pyyhe taitaa olla joululahja tai vastaava monen monen vuoden takaa.


Tyhjä, avaamaton , jättimäinen jalapeño-tölkki on ehkä yksi oudoimmista omistamistani tavaroista. Tämä tarttui mukaan ensimmäiseltä Berliinin reissultani. Näitä oli koristeena eräässä sandwitch-baarissa. Rohkaisin mieleni ja kysyin tarjoilijalta, josko voisin ostaa yhden. Vitosella läksi. Siinä on muuten hyvä saundi!


Close-Uppii


Mulla oli monta vuotta haaveena maalata muovihedelmiä (onko mitään mauttomampaa?). Tämän keksittyäni en tietenkään löytänyt muovihedelmiä mistään, kunnes pari vuotta sitten bongasin päärynän, omenan ja banskun jostain krääsäkaupasta.


Hmm. Tuosta jalasta olisi saanut helposti pingviinin maalamalla. Näettekö saman?

2 kommenttia :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>