maanantai 14. syyskuuta 2009"Pois tulijoitaaa!"

Sunnuntai on kylpypäivä! En taaskaan meinannut malttaa odottaa ammeeseen pulahtamista.Siinä innoissani pompin pyyhkeen kanssa sängyllä veden valumista odotellen.Hame on ostettu vuosia sitten kirppikseltä. Hirveän kiva, muttei se oikeasti mulle mahdu, eikä taida tulla koskaan mahtumaankaan.Ostin vihdoinkin uuden meikinpuhdistusaineen. Aprikoosinen puhdistusgeeli maksoi alle kolme euroa ja ainakin ensimmäisen käyttökerran perusteella vaikuttaa hyvältä. Katselin halvempia vartalovoiteitakin ja melkein ostin sellaisen ruman valkoisen putelin, jossa oli muutama violetti ja sininen raita. Käännyin kuitenkin viime hetkellä takaisin ja vaihdoin tuotteen ikisuosikkiin Garnierin Bodytoniciin. Tuoksu on ihana ja tuote imeytyy välittömästi ja kyllä ainakin minulle tulee myös kiinetytyneempi olo.

Omien hiusten peseminen on aina yhtä vaivalloista, mutta palkitsevaa. Kiva nuuhkia hyväntuoksuisia pötköjään hurmiossa.

Kylpemisestä olen tainnut tykätä pienestä pitäen.

Parhaat lelut pääsi aina mukaan. Epäilemättä veden kanssa läträtessä meni aina jokunen tovi. Kun oltiin ihan rusinoina ja haluttiin pois, huudettiin "Pois tulijoitaaa!"Katsottiin eilen leffa "Seventeen Again". Saatoin vähän ihastua päänäyttelijään Zac Efroniin. (Oli leffakin ihan viihdyttävä.) Tuli vähän Jared Leto "My So Called Lifen" ajoilta mieleen.Zac. Vitsit se on nuori! 1987 syntynyt.


Nuori Jared. "Niin sanottu elämäni"-sarja oli yksi lemppareistani, kosketti siinä iässä.

Toisinaan tulee haikailtua teinivuosiaan, jolloin kaikki oli niin jännittävää - mutkatonta ja kuitenkin ah niin monimutkaista.

HUOM!
(Linkki ylinnä oikeanpuoleisessa sarakkeessa)
Huominen vielä aikaa antaa palautetta!!

Summary:
  • I really like taking a bath. I guess I always have!
  • I bought some new costemics. Bodytonic from Garnier is my all-time favourite. (It smells so good!)
  • We watched a movie called "Seventeen again" which was quite a nice movie - I particularly enjoyed the looks of Zan Efron. He reminds me bit of Jared Leto in "My so called life"-series in 90s.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>