perjantai 28. elokuuta 2009ZimmerHyviä uutisia: Poistin keltaiset kynsilakan rippeet ja ilokseni huomasin kynsieni olevan normaalinväriset kellertävien sijaan. Olin laittanut kerroksen vaaleaa kynsilakkaa ennen keltaisella lakkausta. Vautsi vau! Ei siis tarvitse ostaa aluslakkaa. Ihan mikä tahansa lakka suojanee kynsiä värjääntymiseltä.


Haluaisin päästä jo muuttamaan. Sormet syyhyten haaveilen sisustamisesta. No, ehkä on parempikin edetä asia kerrallaan. Ensi viikolla täytyy hoitaa tuhat asiaa ja aloittaa työt. Uutta kämppää odotellessa kuvailin vielä tämänhetkistä asuntoamme.


Keittiön siisteys on mulle tosi tärkeää. Se että ensinäkin on työtasoja, mutta myös että ne olisi aina pyyhitty, tyhjiä ja puhtaita. Tiskivuorten ystävä en ole myöskään. Yritän aina aamuisin tiskata samalla kun teen aamiaista, mutta aina ei vaan jaksa. Ja silloin peli on menetetty. Iltaan mennessä tiskikasa on kasvanut ärsyttäväksi.Kaikki mikä näkyy on oltava järjestyksessä. Esim. viereisten asioiden tulisi sopia väreiltään yhteen. Tässä meidän kahvikuppien ja lasien oikea järjestys, jonka osaan tosin vain minä. Hieno taulu on kämppiksen omaisuutta.


Vessakin on tärkeä. En tykkää ahtaista kylppäreistä tai vessoista, jotka pursuaa turhaa tavaraa ja on ruokottamassa kunnossa. Siistiä olla pitää. Nykyisessä kylppärissä meillä on ihan mahtava peilikaappi, jonka kämppis on itse tehnyt.Putkia ja tuollaista oranssia muovia. Molemmin puolin siis hyllyköt.


Kylppärissä sopii myös olla taidetta. Liian kliinisistä vessoista tulee inha sairaala-fiilis.


Kämppiksen taulun pallot sopii hyvin meidän tuomaan suihkuverhoon.


Kylpyamme on tärkeä! Otan kylpyjä usein. Rentouttaa ihanasti. Aluntein kylpeminen oli saunan korvike, mutta nyttemmin ohittanut löylyt suosikkilistallani. Vaahtokylvyssä on sitä paitsi jotenkin luksusta ja eleganttia ajella säärikarvat. Ja onhan meillä kaksi kylpyankkaakin.


Tänään syötiin eilen ostettujen kalapuikkojen kanssa - yllätys-yllätys - perunaa!

Lohkotin sopivan satsin ja kuivasin ne paperilla. Tämän opetti kokki-ystäväni. Perunoista tulee näin rapsakampia.Kierittelin lohkoja auringonkukkaoljyssä ja hieroin niihin tällä kertaa vain grillimaustetta. Esim. tuore rosmariini olisi ihanaa perunoiden kanssa, mutta sitä ei nyt ollut tarjolla.


Reilusti majoa ja ketsuppia niin luulis maistuvan.


Uuden kämpän sisustelua monta kertaa päivässä pohtineena innostuin kuvaamaan muutamia pikkujuttuja tämänhetkisessä huoneessamme.Kynttelikkö on peräisin entisestä WG-kimppakämpästä. Kukaan ei tiennyt kenen se on, joten me saatin se ottaa. Hieno mielestäni. Punainen jääkuutio-valo on Ikeasta ja ollut omistuksessani ties kuinka kauan. Tärkeä tunnelman luoja. Sen päällä pötköttää "balloon-friend", jonka sain Mikolta joskus. Se on siis kuminen lisko jonka pystyi puhaltamaan palloksi, mutta nyt se on rikki.


Discopallot on kivoja.


Sain joululahjaksi pikkusiskolta narullisen mini-discopalloja ja peilipaloja. Uutena vuotena roikotin viritelmää korumaisesti kaulassa.


Lopuksi vielä tää:


Vuosi sitten maalaamani ja raapimani taulu, jolle oli tässä kämpässä vaikea löytä paikkaa. Vaatisi kapean seinätilan.

Sisustus-jatkoa seuraa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>