torstai 6. elokuuta 2009When can I start?

Tämä päivä alkoi työhaastattelulla, jota stressasin älyttömästi ennakkoon, mutta hyvin se sitten menikin. Peukut pystyyn, että saan paikan! (Englanninkieliset voi ristiä sormensa ja saksalaiset painaa peukkuja.)


Tuo musta on vetoketjullinen kansio, johon eilen järjestelin hienosti kaikki mun todistukset ja diplomit.Kotiin päästyäni sain samantien puhelun, että Suomessa olisi töitä tarjolla. Ha. I'm wanted!

Kerrankin muistin käydä Asia-kaupassa ostamassa kunnollista Sambal Oelekia, hinta 1,15e. Mukaan tarttui myös muutama Mama-nuudelipussi, niitä kun ei tavallisista kaupoista saa.Mahtavuutta oli myös herätä aikaisin. Nyt on koko päivä aikaa! Vaihdoin vaatteet kevyempiin ja suunnitelen suuntaavani ulkosalle - jos vaikka kirppikselle uskaltautuisi.

Vaatteidenkierrätys on hieno keksintö. Jos itse ei jotain vaatetta käytä, niin aina sille voi löytyä uusi koti. Toppi on eräältä ystävältä ja hame siskon vanha.Tämän hienon kukan löysin Robin Hoodin roskiksesta. Dyykkaus on hauskaa! Samaisesta roskiksesta löytyi myös moitteettomat mustat legginsit.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>