sunnuntai 9. elokuuta 2009Wanna-Bee

Perjantaina tein pinaatti-lasagnea, johon tungin pinaatin lisäksi vähän muutakin.

Mm. tomaattia ja sinihomejuustoa.


Valkokastikkeen tein tällä kertaa suosiolla pussista. Piti vain lisätä maitoa. Mainittakoon, että itse tehty olisi varmasti ollut moninverroin maukkaampaa.


Sulatetut pinaatit ja juustoraaste odottelemassa vuoroaan.


Ensimmäinen kerros.


Valmis tuote kera vihersalaatin.


Pinaatti-tomaatti-sinihomejuusto-jauheliha-lasagne
  • lasagnelevyjä
  • jauhelihaa
  • pinaattia
  • luumutomaatteja
  • sinihomejuustoa
  • valkokastike
  • juustoraastetta

Jauhelihan maustoin suolalla, pippurilla, yrteillä ja mitä nyt mieleen tuli. Homejuustoa käytin koko paketin. Valkokastiketta olisi saanut olla ehkä enemmänkin. Pari kerrosta taisin tehdä täytteitä, eli neljä kerrosta levyjä. Pinnalle laitoin vielä pinaattia, homejuustoa ja tomaattia, eli jauhelihaa vain kahdessa kerroksessa. Ja tietysti kastiketta ja reilusti juustoraastetta päälle.


Easy Saturday


Lauantaina nautittiin tavanomaista runsaampi aamiainen, joka sisälsi pekonia, paistettua munaa, tomskun ja paahtoleivän jäävuorisalaatilla, juustolla ja kurkulla.

Aamiaisen jälkeen ryhdyin askartelupuuhiin.Koristelin jäätelörasioista meikkibokseja. Ykkönen sisältää pohjustusmeikit, eli meikkivoiteen, peitevoiteen, irtopuuterin, aurinkopuuterin yms. Kakkosessa on luomivärit ja kolmosessa meikkikynät, meikkivälineet jne. Aika söpöjä tuli. Olisi ollut kiva näperrellä useampikin. Täytynee ryhtyä ostelemaan jätskiä useammin.


Illalla käytiin tsekkaamassa lähipuisto Schillerpark.


Kello oli kai jotain seitsemän-kahdeksan, joten puistossa oli aika hiljaista ja ehkä jopa vähän spookyakin. Lääniä oli vaikka kuinka, että ehkäpä sinne voisi vielä tänä vuonna mennäkin vaikka piknikille joku päivä. Jotenkin vaan tunkkainen ensivaikutelma tuli, eikä yleisvessaakaan näkynyt, kuten esim. Hasenheidessa.
Pupuja siellä on varmaan tuhansia. Nähtiinpä yksi iso kolokin, joka oli kuin suoraan Liisan Ihmemaasta. En uskaltanut kuitenkaan ryömiä sisään.


Patsasteluakin harrastettiin:


Pelottavia hahmoja mielestäni.


Oli kyllä oikeastaan kiva mennä illalla kävelylle - ei näkynyt ampiaisia, joita normaalisti pörrää kaikkialla. Oon ihan hermona, ulkona on vaikeaa olla normaalisti, kun oon niin säikkynä. Ja ihan turha kenenkään puolustella amppareita! Itsekeskeisiä paskiaisia ne on! Aggressiivisia lihansyöjiä, jotka on myös makealle persoja. Kalja maistuu ja niillä on myös tapana yrittää varastaa mehiläisiltä hunajaa, mutta onneksi mehiläisten puolustuskeino on tukehduttaminen, kjeh! Okei, ainoa hyöty mikä amppareista on, on että ne syövät tuhohyönteisiä. Mehiläiset ja kimalaiset sentään ovat leppoisia hyötyhyönteisiä, jotka pölyttävät oikeasti! Mehiläiset pistävät vain äärimmäisessä hädässä ja kuolevat siinä itsekin, kun niiden pistin irtoaa, raukkaparat. Ja kimalaisethan on melkein kuin pehmoleluja, kun ovat niin pörröisiä ja kömpöelöitä.

1 kommentti :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>