torstai 27. elokuuta 2009Palautteen aika!

 • Mikä blogissani on hyvää, mikä huonoa?
 • Parannusehdotuksia?
 • Juttutoiveita?

Kaikkien vastanneiden kesken suoritan arvonnan. Onnelliselle voittajalle lähtee kiva postikortti Berliinistä!

Kommentoi tähän postaukseen kera nimimerkin! Vastausaikaa 15.9. asti.

kuva: ann_eka

6 kommenttia :

 1. Hyvää:
  - Olet niin kaunis
  - Olet rehellinen
  - Laitat hienoja kuvia
  - Päivität usein
  - Äänestykset

  Huonoa:
  - Blogi on vain suomeksi
  - Harvoin niin radikaaleja mielipiteitä että syntyy kunnon väittelyä

  Parannettavaa:
  - Tee päivistäsi englanninkielinen yhteenveto
  - Provosoi enemmän
  - Kenties äänestystuloksia voisi juhlistaa ja analysoida enemmän, ja vaikkapa koostaa ja vertailla
  - Ehkä voisit dramatisoida vielä enemmän, että oikein jännittäisi mitä sitten tapahtuu

  Juttutoiveita:
  - Vaikkapa kuukausittainen laajempi, temaattinen katsaus johonkin samanmielisiä kiinnostavaan aiheeseen, kuten kirppari-, baari-, puisto- ja pelilistaukset ja -vertailut tai -arvostelut
  - Voisit testailla erilaisia juttuja mitä muut ei uskalla, ja vaikka murtaa myyttejä
  - Ennen/jälkeen meikkauskuvia ja vaikka kilpailu, jossa lukijat voisivat värittää sun naamaa tai pukea sinua kuin paperinukkea
  - Kerro mielipiteesi päivänpolttavista aiheista

  Kiitos vaivannäöstäsi ja hienosta blogista!

  VastaaPoista
 2. Ai niin, ja unohtui, että ehdottoman loistavaa on se, että lukijat voivat oikeasti vaikuttaa elämääsi!

  VastaaPoista
 3. Vau, kiitos kattavasta palautteesta ja kehuista! Tässähän vallan punastuu :)

  - Olen kyllä miettinyt tuota englannin kielisen tiivistelmän lisäämistä, mutta vielä toistaiseksi en ole aietta pannut käytäntöön. Lähitulevaisuudessa, toivottavasti

  - Olen rehellinen kyllä, mielipiteitänikin kerron mieluusti ja väittelystä tykkään. Hyvää keskustelua olisi ihana saada blogiin, mutta ilmeisesti se tarvitsisi sitten sitä radikaaliutta. Ja mikä sitten on radikaalia. Ainakaan en halua alkaa mollailemaan tai haukkumaan ketään, sillä haluan pitää blogini hyvän mielen blogina.

  - Vertailut ja listaukset on huippu idea! Myös pelien tuominen blogiin, sillä pelaamisesta tykkäävänä henkilönä mm. korttipakka on osa elämääni.

  - Mieluusti leikin rohkeaa ja testailen ja murran myyttejä. Hmmmm. Mitähän ne jutut tarkalleen ottaen voisivat olla.

  - Meikkikuvia haluaisin ottaa enemmän, mutta jotenkin kamerani ei ole tarpeeksi hyvä tallentamaan tuotoksia.

  - Naaman värittäminen kuulostaa hauskalta :D paperinukke-ajatus hauska myös, pitäisi vaan kehitellä ideaa lisää teknisen toteutuksen kannalta.

  - Jotenkin haluaisin pitää blogini sellaisena ihmemaana, johon voi paeta todellisuutta pakoon. En välttämättä haluaisi rasittaa Kameleonttia uutisilla ja pahalla maailmalla. Ja toisaalta, niitä päivän polttavia aiheita käsitellään kaikkialla, facebookin statukset pahimpina. Eikä kai kukaan jaksa lukea samasta aiheesta tuhatta kertaa ja mielipidettä.

  Ole hyvä ja kiitos kannatuksesta :)

  VastaaPoista
 4. Olen aika uusi näiden blogejen ihmeellisessä maailmassa, mutta ihmiset ylipäätään kiinnostaa ja sen takia olen hyvin kiinnostunut lukemaan muiden elämästä :D. Kuitenkin pettymyksekseni jouduin huomaamaan, ettei sellaisia blogeja oikein löydä joita jaksaisin oikeasti seurata ja täytyy sanoa, että tämän kahden viikon aikana tämä sinun blogisi on ainoa jota jaksan lukea ja katsoa.

  -Ensinnäkin ulkoasu on ihanan omaperäinen ja väreiltään sellainen, ettei se hyppää silmille ja fontit sun muut sopii kivasti yhteen. Oon harrastanu joskus monia vuosia kotisivujen väsäämistä ja oon yleensä hyvin kriittinen ulkoasujen kanssa, mutta tämä on juuri hieno.

  -Toisekseen kuvat joita lisäilet tekstejen väleihin on mielenkiintosia ja mikä parasta, ihanan värisiä!

  -Kirjoittamistyylisi on mukavaa luettavaa.

  -Persoonasi on mielenkiintoinen, niinkuin myös ulkoasusi, sekä asiat joista kirjoitat. Vaikutat valoisalta ja elämäniloiselta persoonalta, joten kuka nyt ei jutuistasi haluaisi itselleenkin vähän valoa varastaa.

  -Minulla on myös hiukset solmussa ja pidän samanlaisista värimaailmoista kuin mitä täällä kuvista näkee, käyn myös kirppareilla, sisustaminen on kiva juttu, taide kiinnostaa ja ruoka on ihana asia! joten ehkä tietynlainen samanlaisuus myös viehättää.

  -Yhtenä plussana myös tämä Berliini-puoli, ulkomaat ja niissä eläminen kiinnostaa aina.

  En oikein keksi mitään parannus- tai juttuehdotuksia, koska uskon että tykkään kaikesta mitä vastaan sattuu tulemaan :D.

  Hyvää jatkoa siis!

  VastaaPoista
 5. Oli aivan mainiota lukea vuodatusta Saksan (kuuluisasta) byrokratiasta! Tällaista lisää ehdottomasti kaiken muun mausteeksi. Tarkoitan siis havaintoja maasta ja sen tavoista jne..

  Lisäksi saa esitellä lisää erilaisia sisustus- ja väkerrysideoita pohjattomasta idealaaristasi. Voin sitten varastaa parhaat päältä :D

  VastaaPoista
 6. Eveliina: Kiitos ihanasta ja kattavasta kommentista. Kiva kuulla, että tykkäät :) Olen itsekin kuluttanut päiviä yrittäen etsiä samanhenkisiä blogeja, mutta aika tuloksetta. Jos löydät jotain kivoja, saa vinkata! Ja saa kommetoida useamminkin! :)

  ish: Heh, kiitos vinkeistä. Pidetään mielessä!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>