torstai 20. elokuuta 2009Päivä Flughafenseellä

Ennustukset pitivät paikkansa ja saimme nauttia reilusti yli kolmenkymmenen asteen lämmöstä. Taivas oli pilvetön, mutta onneksi ihastuttava kesätuuli ehkäisi liian tukalan olon.

Kaverimme Petra tuli hakemaan meidät siinä kahden jälkeen autollaan ja hurautettiin aivan Tegelin lentokentän vieressä sijaitsevalle järvelle. (Olipa muuten luksusta päästä pitkästä aikaa autokyytiin!)Olin bongannut Flughafenseen sivustolta, jossa esitellään kaikki Berliinin järvet. Paikan kuvaus vaikutti hyvältä ja piti paikkansakin: hienoa hiekkaa, puhdasta vettä ja kaikin puolin miellyttävä ympäristö. Ihmisiä toki oli tälläisena päivänä järjetön määrä, mutta mitäs sitten. Hyvin mahtui sekaan. Vessaa en pikaisella silmäyksellä löytänyt, mutta olihan siinä pusikkoa takana. Olin kuvitellut, että lentokoneita menisi ylitsemme solkenaan, ja meteli olisi kova, mutta ei - muutaman koneen bongasin jostain toiselta puolen rantaa lähtevän tai sinne laskeutuvan. Kummallista.Vesi tuntui aluksi kovin kylmältä. Ehkä osasyynä oli ilman kuumuus, mutta silti olisin kuvitellut veden olevan pienessä järvessä elokuussa lämpöisempää. No, virkistipähän ainakin! Pitkästä aikaa viihdyin vedessä kauemminkin. Yleensä pelkään liikaa kaloja ja ötököitä, kasveja ja sitä ettei näe pohjaa. Flughafenseellä en nähnyt vedessä ainoatakaan peloketta (ainostaan rannalla muutaman ampiaisen, joista yksi pisti Mikkoa!), ja vesi syveni mukavan nopeasti niin ei tarvinut pohjaakaan pelätä. Tosin pohja oli erinomainen, kuten edellä mainitsin, ja ihan paikallanikin siinä uskalsin seisoa!Kaikenmoista porukkaa puljaamassa. Uimapatjalla oli niin kiva leikkiä ties kuinka monen vuoden jälkeen!Muutaman hienon kiven löysin ja sain koru-askartelu-inspiraation. Kynsillekin voisi jotain tehdä. Pitäisi huoltaa kynsinauhat ja heittää uuden lakat vanhojen tilalle. Keltaiset lakanjämät ottivat vähän punaista väriä, kun värjäsin Mikon tukkaa. Soittivat mulle siitä työpaikasta kesken touhun niin jouduin ottamaan toisen käsineen pois enkä sitä enää takaisin saanut laitettua. Muttamutta, mielestäni näyttää aika kivalta tuo punertava oranssisuus, että ehkäpä jotain sen tyylistä yritän kynsiini seuraavaksi.


Aikeenani oli kirjoittaa nimeni hiekkaan, mutta siinä kirjoitusalustaa hiekkaan kaivaessani löysin palan hiiltä.


Joutsen-jengi tuli näyttäytymään.


Tosi isoja olivat!


Kun oltiin tarpeeksi lilluttu, kiivettiin hiekkakummun päälle pelaamaan petanquea. Petra voitti.Kun peli oltiin saatu päätökseensä, alkoi iltakin hiipiä päälle. Ihmismäärä oli selkeästi vähentynyt. Joskus olisi kiva tulla kyllä ilta- tai yöuinnillekin.Toissapäivänä tavattiin yksi mukava berliiniläinen poika, jonka kanssa muutetaan mieltsiin kattohuoneistoon parhaille mestoille kuukauden päästä. Joku neljäs pitäisi vielä löytää wg-kämppäämme. Hih, näin ne asiat järjestyy! Muutaman viikon päästä pääsee maalailemaan seiniä! Tällä kertaa saa valita valkoisen sijasta ihan mitä vaan värejä - huippua!

Bonus: Kuinka monta -kin-liitettä löydät tekstistä? Käytänköhän noita liikaa tai turhaa? nimim. pa-pä-kin-kaan-han-hän

7 kommenttia :

 1. siis hähtäh,tapasitte jonkun jäbän ja heti ootte muuttaas sen kanssa samaan asuntoon?!?!

  VastaaPoista
 2. Kuta kuinkin. Niin täällä Saksassa: ilmoitus nettiin -> joku etsii huonetta kimppakämpästä, toinen kämppiksiä -> tavataan ja tutustutaan, ja mikäli kemiat käy yksiin, voidaan yhteiseloa harkita.

  VastaaPoista
 3. OletettavaaHAN jotakuinKIN on, että BerliinissäHÄN lienee vielä monen montaPA äimistelyn kohdetta, johon nuori pariKAAN ei ole vielä ennättänyt tutustua - mikäPÄ siinä: seikkailujaHAN teillä riittääKIN.

  VastaaPoista
 4. Mitä ihmettä!? Kuka on kirjautuneena mun Google-mail-tiliin?

  VastaaPoista
 5. Mammamia tunnustautuu...????? Weird. KuitenKIN haluaisinPA jakaa kanssalukijoiden keskuudessa seuraavanlaisen tärkeän tiedon/ tiedotuksen: sorsastusHAN on alkanut 20.8. ja jatkuu koko syysviiman.

  VastaaPoista
 6. jjeee kivaa mukavaa ihanaa hauskaa! onnee duunist ja kämpäst, missä päi berskuu? ja petanqueki ollu käytössä jee! :)) <3 (joo anteeksi ylipirteestä kommentista, mut on vaa niin mukava olo nyt!)

  VastaaPoista
 7. annea: Sorsastamaan ei olla vielä ehditty, mutta eilen yöllä oli melkoinen hämähäkistys meillä, yh

  annekapanneka: See on hyvä se :D
  siitä Viktoriaparkin kupeestä löytyy uusi kämppä, hih

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>