maanantai 24. elokuuta 2009Halpa ja hillittömän hauska lauantai

Lauantain tavoitteena meillä oli treffata yksi kaverin kaveri, joka oli pitänyt nähdä jo ties kuinka monta kertaan. Kohtausyritykset olivat kuitenkin aina kaatuneet jomman kumman osapuolen muihin menoihin.

Viime viikonloppuna meillä ei ollut mitään ohjelmassa, joten korkkasin pöydällä odottaneen chileläisen herkku-punkun, jonka pikkusisko oli ystävällisesti meille jättänyt.

Koska oltiin menossa puistoon, halusin välttää kaikkia kirkkaita värejä, jotka saattaisivat vetää ampiaisia puoleensa.


  • Mustat wetlookit New Yorker
  • Punaiset kengät netistä tilattu (joko H&M tai Josefssons)
  • Musta kaulusmekko jostain, ei aavistustakaan. Vyökin siihen kuuluu
  • Kaulakoru omatekemä


Tällä kertaa mentiin ensimmäiseksi Friedrichshainin puistoon. Kun alettiin asettua paikoilleen, huomattiin, että punaviinipullo oli vuotanut tyhjäksi repussa. Tuoksu tietysti houkutti paikalle kaikki ampiaiset. Vaikka laitettiin punkkuiset asiat sivumpaan kuivumaan, silti ne vaan yrittivät iholle. Ihanaa jatkuvaa paniikkia ja ympäriinsä säntäilyä. Ei mulla olisi mitään ampiaisia vastaan, jos ne pysyisivät omissa oloissaan, vaan miksi pitää olla niin ärsyttävä ja aggressiivinen ja käydä päälle!? Vihaks pistää.Yritin siinä paneutua Mah Jongin sääntöihin, mutta eihän siitä mitään tullut, kun pörriäiset tulivat koko ajan häiritsemään.

Caique liittyi seuraamme. Sille sopi aika hyvin mun aurinkolasit.

Tosi mukava taiteilijapoika oli hän, ja heti tultiin juttuun. Mulle tuli välittömästi yks meidän ex-kämppiksistä mieleen, kreikkalainen George. Caiquen kanssa jo sovittiin, että mennään joku päivä laulamaan karaokea, kun sekin touhusta tykkää. Ja jonkinlainen maalaussessio pitäisi järkätä.

Illan hämärtyessä vaihdettiin puistoa. Oltiin kuultu, että Hasenheidessa olisi Open Air -meininkiä. Ja olihan siellä! Varsin hyvät technot pydessä. Ja aivan sattumalta törmättiin pariin meidän ex-kämppikseen: Robertiin ja Matzeen. Robertin kanssa juteltiin, että meidän pitäis joku päivä pitää maalajaiset sen kämpillä, se haluis jonkun psykedelisen silmän seinäänsä. Ja Matze osasi vieläkin lorun "Ärrän kierrän orren ympäri, ässän pistän taskuun" Ilmiömäistä! Hih, oli niin hauskaa.Itse asiassa käytiin vielä kolmannessakin puistossa samana päivänä. Oikaistiin Görlitzer Parkin läpi, sellaista pimeää seikkailureittiä :)Saksalaistytöt Petra ja Johanna olivat luonnollisesti menossa mukana. Illalla oli oikeastikin kylmä, joten Caique käytti meidän vilttiä viittana. Hauska näky!

Meinattiin käydä katsomassa Edelweiss siinä puiston reunalla, mutta ei sitten viitsittykään mennä sisään.

Portailla italialainen Claudio soitteli jännää soitinta nimeltä Dan Moi. Kuulosti aika paljon pikku didgeri-dooltaa, mutta toki kooltaan on hieman pienempi, taskuversio. Oli aika mielenkiintoista!

Käveltiin Club der Visionärelle ja juotiin siinä ulkopuolella kaljat. Sitten meinattiin sisälle, muttei viitsittykään kun olisi maksanut 2 euroa. Käveltiin Barbie-baariin.

Oltiin ehkä vähän huonoja asiakkaita, kun ei tilattu mitään, heh.


Hyvät popit oli!


Kuva seinällä.Mikko teki yksi yö sankariteon. Näin seinällä kimalaista muistuttavan hämähäkin ja tietysti säikähdin hirveästi. Kun olin pompannut sängystä ylös, näin sen laskeutuvat sängylle ja niin se sitten katosi näkymättömiin. Mikko yritti taskulampulla tutkia kaikki paikat, muttei löytänyt sitä. Lopulta piti kääntää sänky kyljelleen ja sieltähän se löytyi lautojen välistä. Eikä yksin! Siellä oli myös jättimäinen lukki, joka juuri ja juuri mahtui tuoppiin. Yyyyyyy!Tässä on se pienempi ja vikkelämpi kaveri. Kuvan otti Mikko, itselleni tuotti suuria vaikeuksia avata kuva Photariin ja nytkin kirjoittaa tätä tekstiä. Huh!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>