tiistai 4. elokuuta 2009Hair Dying!

Oikeanpuoleisesta sarakkeesta löytyy uusi äänestys! Haluaisin mielipiteitä ja tukea seuraavan hiusvärin valintaan. Vaihtoehdot kera muutaman mietteen tulevat tässä:


1. Musta/tummanruskea


Luulenpa, että tummat hiukset sopivat minulle parhaiten. Ainoana jarruttajana on jatkotoimenpiteet. Kun kerran tykkään vaihdella hiusväriä, niin kovin tummaa tukkaapa onkin vähän vaikea muuttaa vaaleaksi. Toinen keljuus on juurikasvu, joka näkyy tummaksi värjätyssä tukassa kovin pian. Kaikki kuvat ovat viime syksyisiä, jolloin juuri olin ottanut rastat. Oi, ne olivat niin ihanat tuollaisina pörröisinä ja paksuina, mitä silloin en osannut arvostaa.


2. Punertava


En tiedä onko tämä edes oikea vaihtoehto, sillä kuvia seltailtuani olen huomannut ettei punertavat sävyt välttämättä edes kovin hyvin sovi minulle. Silti tykkäisin punaisesta tukasta, mutta ihan punaista tukkaa en voi ottaa, sillä se voisi olla jo vähän tyhmää (poikaystävälläni on punaiset rastat). Ensimmäinen kuva on keväältä. Tuollainen paprikainen sävy voisi vielä menetelläkin, mutta sitten tein kesällä virheen ja sutaisin jotain tosi punaista sinne tänne. Ei hyvä. Viimeinen kuva on yli vuoden takainen - ajalta ennen rastoja. Hiukseni menivät joskus itsestään ihanille laineille. Tapanani oli myös jossain vaiheessa alkaa värjäämään juurikasvua punertavilla sävyillä.


3. Oranssihko

Rastat otettuani aloin blondaamaan hiuksiani elämäni ensimmäistä kertaa. Ajoitus oli paras, sillä hiusten rasittaminen ja huonontaminen teki vain hyvää rastojen muodostumiselle ja tiivistymiselle. Vanhoja kuvia katsellessa on alkanut himottaa oranssius taas.


4. Blondi


Tätä lähemmäs blondiutta en päässyt. Kyllästyin projektiin, kun näkyviä tuloksia oli vaikea havaita, ja päätin värjätä tukan takaisin tummaksi. Olisin halunnut valkoiset rastat. Ensimmäinen kuva valehtelee - oikeasti vaaleuden aste oli lähempänä vaaleaa oranssia/beigeä/vaaleanpunaista/keltaista.


5. Jotain ihan muuta

Kuvat yllä eivät välttämättä liity tapaukseen. Huomasinpa vain, että esim. vihertävä harmaanruskea tai ihan perusruskea sopivat minulle paremmin, kuin jotkin värikokeiluni. Omat ehdotukset kommenttina tähän entryyn, kiitos :)

4 kommenttia :

 1. Oranssi ja rastat -yhdistelmä on jostain syystä iskostunut kallooni. Aikoinaan, kun itselläni oli rastat, yritin saada niistä mahdollisimman oransseja ja myös muilla ne näyttävät söpöiltä. Tummassa pehkossa on se ongelma, ettei siitä saa oikein selvää, joten näyttää suurelta karvakasalta. Vaaleat olisivat todella söpöt ja juuri tuo rastamaisuus tulisi niissä hyvin esiin. Toisaalta voisi olla hienoa, jos olisi paria väriä, esim. punaista ja blondimpaa, minkä voisin kuvitella sun tyyliin hyvin sopivaksi.

  VastaaPoista
 2. Totta tuo mitä sanot tummista hiuksista. Toisaalta olen tykännyt siitä epämääräisyydestä, ettei välttämättä heti huomaa, että mulla on rastat. Toisaalta juuri se erottuvuus on minunkin mielestäni mahtavaa vaaleissa hiuksissa. Toisaalta mun pötköt on nyt vähän kriittisessä vaiheessa, kauheilla lenkeillä, etten tiedä kannattaisiko niitä nyt niin esille tuodakaan :> Punainen olisi kiva, mutta sitten sen pitäisi olla tummanpunaista tai ruskeanpunaista.
  Huh, tulipas Toisaalta-painotteinen vastaus!

  VastaaPoista
 3. http://2.bp.blogspot.com/_Bc9tubymUf4/SnBVZzXAl0I/AAAAAAAABfg/CTVSxFUkBWg/s1600-h/P7270003.jpg
  Hyi, kun on pahannäköstä toi sun teeleipä............
  Okei, olet nätti ja tyylitajua yms.
  Mutta leipojaks susta ei ehkä ole. Maustahan en tiedä, mutta rakastan, jos tuotokset ovat myös silmiä hiveleviä! Epämääräisen näköisiä (kuten tuo sun teeleipäsi) leipomuksia en syö, enkä söisi.

  VastaaPoista
 4. Heh, olen kanssasi samaa mieltä. Kuva ei tee todellakaan oikeutta tässä tapauksessa. Margariini+parmesanraaste tosiaan kaunensi tapausta, mutta eipä tuo makukaan niin mahtava ollut. Itsekin visuaalisena persoonana arvostan suuresti ravinnon viehättävää ulkomuotoa. Toisaalta poikkeuksiakin löytyy - monesti pettyy kun jokin niin herkullisen näköinen maistuukin pahvilta ja toisin päin: jos uskaltaa maistaa jotain epämääräisen oloista, se voikin osoittautua suureksi herkuksi.

  Kiitos kehuista!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>