perjantai 7. elokuuta 2009Etsivä löytää, piiloutuva katoaa

Löysin eilen kirpparilta kivat housut neljällä eurolla!


Mielestäni nuo ovat vieläpä roikkuneet Humanassa yli vuoden. Eilen päätin sitten huvikseni sovittaa niitä, ja nehän osottautuivatkin tosi kivoiksi!


Kuosi miellyttää.Paljon nappeja! Näissä on aika lailla korkeampi vyötärö, kuin normaalisti käyttämissäni housuissa, mutta jostain syystä seikka ei häiritse minua tässä tapauksessa. Kiva että vyön saa laitettua kuitenkin alemmas.Meikkasin silmät pitkästä aikaa vedenneitomaisella tavallani: helmiäisellä vaalean turkoosilla luomivärillä rajaukset silmien ympäri, valkoista meikkikynää alasisäluomella ja ripsaria alas ja ylös.

Muita kirppislöytöjä:


Vaaleanpunainen supersöpö ribbitoppi (esim valkoisen kauluspaidan päälle) 1e. Mikähän mua vaivaa, kun olen alkanut hempeilemään? Jokin tässä vaan vetosi.


Keltainen mukavan kulunut Mikki-toppi 2e. Olkaimet menevät kivasti ristiin takaa.


Valkoinen läpikuultava kauluspaita 6e. Kävin jätti-Humanan neljän vaatekerroksen kaikki valkoiset kauluspaidat läpi ja tämä oli paras. No okei, olisi siellä ollut sellaisia törkeän hienoja, joissa etualalla runsaita röyhelöitä, mutta olivat aivan liian kalliita. Tämä sai siis kunnian olla ensimmäinen valkoinen kauluspaitani kymmeneen vuoteen.


Kirpparin jälkeen haettiin thaikkua mukaan ja suunnattiin himaan leffailemaan.


Ruokia odotellassa oli pakko juoda litsimehu, kun en muistanut miltä litsit tarkalleen maistuvat. Nopeasti palautui kyllä mieleen. Maku muistuttaa joitain venäjältä saatavia hedelmätoffeita. Vaan ihanasti hoiti virvoittamistetävänsä tuo juoma! Vihdoinkin sain katsottua Gian ja The Devil Wears Pradan. Mukavaa viihdettä kummatkin. Angelina Jolien roolisuoritus Giassa oli kyllä omaa luokkaansa. Ja muutenkin se on aika ihana!


© 1998 HBO Pictures


© 1998 HBO Pictures


© 1998 HBO Pictures


© 1998 HBO Pictures


"That's all"

2 kommenttia :

  1. Angelina Jolie oli vielä Gian aikoihin hyvännäköinen. On mennyt nykyään tatuointiensa ja botoxiensa kanssa aika karseen näköiseksi.

    VastaaPoista
  2. Eipä se musta pahalta näytä nytkään.
    En vaan oo pitäny sitä minään hyvänä näyttelijänä ennenku näin ton läpimurtoleffansa, jännää.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>