tiistai 18. elokuuta 2009Autioon huvipuistoon kurkistelua ja uima-allas keskellä jokea

Sunnuntai oli kuuma päivä! Istuksittiin ensin Mauerparkissa, mutta siellä oli jotenkin niin kuiva ja tuulinen ilmasto, että päätettiin lähteä Treptowerparkiin. Ja pitihän minun sieltä se kännykkänikin hakea. Olin edellisenä iltana ollut vähän paniikissa kun olin huomannut saksan kännykkäni kadonneen. Seuraavana päivänä sitten siihen yritin soitella, ja kesken soittoyrityksen alkoi tyyttäämään varattua. Puhelun hylkääminen toisessa päässä johtunee siitä, etten ole tallettanut suomi-kännykkäni numeroa siihen. Koitinpa sitten soittaa poikaystäväni kännykästä, jonka numeron olen siihen saksa-kännyyni tallettanut kera sydämen, niin johan vastattiin. Toden totta, sinne vessaan olin sen unohtanut ja huh helpotusta, että olivat talteen sen ottaneet.Treptowerparkissa käveltiin aika pitkä matka, kun päätettiin käydä katsomassa hyljättyä huvipuistoa Spreeparkia. Olisi tehnyt mieli hypätä aidan yli, mutta vaatetus ei ollut oikein seikkailulle sopiva + siellä oli vartijoita.Spreepark oli toiminnassa 1969-2001.


1999 lähtien huvipuistolla oli järjettömät velat, eikä vissiin muutenkaan mennyt hyvin kun kävijämäärät vaan laskivat... Joten se omistaja sitten pakkasi muutaman laitteen mukaansa ja matkasi Peruun perustamaan Lunaparkia, joka sekin floppasi.Nyt se tyyppi on vankilassa, kun 2004 yritti kuljettaa 180 kg kokaiinia Saksaan Lentävä Matto -laitteeseen kätkettynä :DSiellä näkyy muutama dino.Jättimäinen maailmanpyörä näkyy kauas. Syksymmällä olisi kiva uhmata lakeja ja pujahtaa aitojen sisäpuolelle kuvailemaan. Käsittääkseni puistoon järjestetään myös maksullisia kävelykierroksia.
Koska kuumus jatkui iltaan asti, päätettiin käydä vaihtamassa uikit päälle ja lähteä Badeschiffille puljaamaan.


Kaksi euroa maksoi sisäänpääsy, sillä siellä oli jokin bändi esiintymässä. Muutoin pitäisi olla ilmainen sisäänpääsi klo 21 jälkeen ja päivällä 3 euroa. Oli kyllä aika siistiä uida puhdas-vetisessä altaassa keskellä Spree-jokea, hyvän musan tahdissä vieläpä. Siellä oltiin aika tarkkoja miten altaaseen saa mennä. Uikit pitää olla päällä - esim. vaatteissa tai alusvaatteissa ei kai saa uida ja piti mennä sellaisen jäätävän suihkun kautta, mutta tuntuipa vesi sitten lämpöisemmältä.Kaikki kuvat: ann_eka

6 kommenttia :

 1. Talvisin tuolla sitten saakin uida alasti, Winter Badeschiffissä. Hurraa Berliini! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo onkin jostain syystä jäänyt vielä kokematta. Oon miettinyt että saa kai siellä olla saunassa alasti, mutta hienoa jos jopa uidakin!

  VastaaPoista
 3. Liquidrom on toinen kokemisen arvoinen, rento ja vapaa paikka. Tosin himppasen kallis pääsymaksu sinne on.

  -J

  VastaaPoista
 4. Liquidrom on kyllä ollut kiinnostaa-listalla, mut just tuon hinnan takia ei ole tullut testattua. Hyvä saaha suosituksia, niin voi koittaa bongailla jotain tarjoushommeleita.

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia. Harmi vaan, että joku varasti kamerasi. No onneksi on jo uusi tilalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin! Tuota Annekan kameraa, jolla nuo kaikki kuvat on otettu, ei tietääkseni kuitenkaan ole varastettu. Mutta onhan sekin harmi, että joku minun kameran varasti. Ja onni on uusi.

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>