perjantai 14. elokuuta 2009"Ai säkin oot sekasin"

Leikin vähän kasvomaaleilla ja päätin olla pesemättä lopputulosta pois. Tällaisena mut siis voi bongata Berliinin yöstä tänään.

Ensin tein pohjan valkoisella kasvomaalilla ja sienellä + suurella siveltimellä. Päälle tupputtelin hopeista glitteriä. Rajasin naamarin vielä valkoisella käyttäen ohunta sivellintä, jolloin rajoista tuli selkeämmät. Koristekuviot taiteilin mustalla kasvomaalilla ja ohuella siveltimellä. Ala-sisäluomelle ja ylös ripsien tyveen ulkonurkkiin mustaa meikkikynää. Mustaa ripsaria rutkasti. Huulet rajasin mustalla meikkikynällä, väritin mustalla kasvomaalilla ja päälle tupsuttelin hileitä. Huulimeikin päätin kuitenkin pyyhkiä pois, jottei vallan överiksi menisi.

Käänsin myös vaatekaappini ylösalaisin etsiessäni sopivaa asukokonaisuutta.


Kauluspaita+ wetlook-halterneck-korsettitoppi olisi kiva yhdistelmä, mutta tähän päästyäni alkoi olla jo sen verran tuskan hiki, ettei asu tuntunut parhaalta mahdolliselta. Vaihdoin siis kevyempään.Tavallinen halterneck tuntuu mukavammalta päällä. Koristeeksi vyötärölle musta nahkavyö härpäkkeineen. Siinä on tuollaisia koristekiviä, jotka aluntein olivat turkooseja, mutta väritin ne punaisella permanenttitussilla.

Takin virkaa saa toimittaa musta villatakki, joka taitaa olla kirpparilta joskus löydetty. Kaulakoru, jossa on onnen symboli, on jokusen vuoden takainen tuliainen pikkusiskolta.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>