tiistai 7. heinäkuuta 2009

You say Hello I say Hallo

Sunnuntaina vietettiin leppoinen päivä kaupungilla. Olen aika tyytyväinen asukokonaisuuteeni.

Raikas mutta räyhäkäs! Virheä vekkulikuosinen kietaisuhame kirppikseltä, siihen sointuva vihreä toppi on ikivanha. Potkua mustista kiiltävistä saapikkaista ja mustasta wetlook halterneck-toppikorsetista(, joka oikeastaan on siis alusvaate... mulle on tullut pakkomielle pukea vaatteet päälleni käänteisjärjestyksessä - jospa seuraavaksi laittaisin alushousut farkkujen päälle?)Kaulakoru on itse virkattu tuollaisen muovirinkulan päälle, jonka sain ystävältäni.


Pari uutta tai vanhaa favouritea:Sokerittomat bonbonit, joista ei ikinä arvaisi niiden olevan sokerittomia. Mieltsin ihanan makuisia eikä jätä suuhun tunkkaista makua, kuten sokeripastillit. Maitokahvi on hyvä, samoin kerma-mansikka!Omenakalja! Tätä olen tosin juonut jo lähes vuoden verran. Löytää harvoista paikoista. Tai ehkä nykyään helpommin. Lähikiskalta saa! Syksyllä siellä oli aina vaan muutama pullo, mutta nykyään kokonaiset kolme riviä. Menekki kasvanut kun muutettiin tänne, heh. Ei maistu edes kaljalta, tosi raikas ja miellyttävä kesäjuoma.


Määränpäänä meillä oli Schlesische Strassen Pizzeria La Romantica.
Romatiikan nälkäinen seurueemme valitsi ruokajuomiksi olutta ja Lambruscoa.
Menua sekunnin tutkailtuani päädyin valitsemaan kestosuosikin Scaloppi Spinachin.Näyttää vähän yrjöltä tuo kermainen pinaattikastike kuvassa, mutta oikeasti maistuu taivaallisesta ja näyttääkin vähän paremmalta. Sen alla oli lihaa ja ohessa ranskalaisia. Hinta 5,50.Annokseen kuului luonnollisesti myös salaattilautanen, jossa kasvikset lilluvat herkullisessa salaatinkastikkeessa.


kuva: ann_eka

Tähän voisi tokaista, että "Kaikki ruoka maittaa - kaiken huolii hän." Jälkituote siinä vieressäni jo hymyileekin. Vatsa kiittää.


kuva: ann_eka


Jatkettiin matkaa samaa katua eteenpäin ja poikettiin puistoon leikkimään ja ottamaan hassuja kuvia pitkällä valotusajalla.
Poimintoja menosta ja meinigistä:
Lopuksi testattiin vielä leikkipuiston laitteita. Mielipuuhaani!Pomppuritelikköjä.Keinuminen on mukavaa ja kuu oli hieno. Oikeastaan etsittiin jättimäistä hyrrää, mutta sitä ei enää ollut siellä. Harmillista.

Pitäisi lähteä Kauflandiin katselemaan kivoja yrttejä parvekkeelle. Kämppis toi nimittäin kolme säkillistä multaa! Hell yeah!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>