keskiviikko 15. heinäkuuta 2009



Sunnutaifiiliksiä

Käytiin pitkästä aikaa brunssilla. Tällä kertaa valittii paikaksi Malzcafe Prenzlauer Bergissä.



Oikein maittavat oli pöperöt. Harmitti taas vaan kun vatsasta loppui tila liian aikaisin.
Nyt olen saavuttaut ihastuksen huipun suhteessani makeaan pähkinäjuustoon. Joka maistelukerralla olen tykännyt vain enemmän. Sitä on saatava jostain kaupasta. Mmmmh!

Hintaa brunssilla oli 6,90 ja lisäksi piti ostaa juomat (kahvi ja appelsiinimehu), joten ei ihan halvimmasta päästä ollut tämä brunssi. Valittiin kuitenkin tämä paikka sijainnin takia, sillä mahat täysinä lähdettiin siitä taapertamaan kohti läheistä Mauerparkia ja joka sunnuntaista Flohmarktia.


Sieltä ihmisvilinästä löysin halpiskojun ja kojusta uudet hauskat korvakurut:


Jättimäiset kukkaset on huovasta ja siksi kevyet kantaa. Hinta 1e.


Sain lahjaksi aivan upean kaulakorun:


Superkiitokset vielä tätäkin kautta lahjoittajalle :)


Spesiaalivieraillemme olin tehnyt läksijäisiksi mansikka-britan, josta riitti minulle pala vielä eilisille nimipäivillenikin.



Mansikka-Brita

Pohja
125 g voita
1 dl sokeria
2 munankeltuaista
1,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa

Marenki
3 munanvalkuaista
2, 5 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
mantelirouhetta

Päälle ja väliin
mansikoita
kermavaahtoa (sokerilla ja vaniljasokerilla maustettuna)


Vaahdota voi ja sokeri. Lisää keltuaiset ja vatkaa. Sekoita joukkoon vuorotellen vehnäjauho-leivinjauhe-seos ja maito. Levitä pellille.

Vatkaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää vähitellen sokeriseos. Levitä pohjan päälle ja ripottele pinnalle mantelirouhe.

Paista uunissa 175 asteessa n. 20 minuuttia. Leikkaa jäähtynyt kakku kahtia. Kuorrutta toinen puoli kermavaahdolla ja mansikoilla. Nosta toinen puolisko päälle ja koristele kermavaahdolla ja mansikoilla.

Naminami!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>