keskiviikko 8. heinäkuuta 2009Sierainkuvia ja finni

Tiistaina lähdettiin Berliinissä piipahtavia suomalaispoikia kaupungille moikkaamaan.


Niin monasti olen lähiaikoina halunnut pukea tuon vihreän hameen päälleni, mutten ole löytänyt mitään sen seuraksi. Nyt keksin yhdistää sen pitkään mustaan t-paitaan, oransseihin sukkiksiin ja mustiin buutsehin. Vaikutelma vähän tuollainen kasari-barbi, kun paidan ja hameen voisi kuvitella olevan samaa vaateappaletta. Kaulakoru on joku Yves Rocherin ilmaislahja. Keltaiset rannerenkaat kirppikseltä.Käytiin puistossa.Hasenheide. Lähin stoppi U8 Hermannplatz ja Tempelhofkin on ihan lähellä.


Schlesische Strassella käytiin eka dönereillä ja sitten 3,50 cocktaileilla. U Schlesisches Torin kulmassa olevasta dönermestasta saa lasten kana-dönerin, joka on tosi hyvä, halpa ja juuri oikean kokoinen. Suosittelen ainakin tulinen+yrttikastike kombolla.
Cocktailbaari oli oikeastaan intialainen rafla, että ehkä siksi ei ollut drinksut mitään spessuja. Mai Tain otin.Lähellä oli jätskikioski ja tattadataa: leikkipuisto!


Kävästiin Cassiopeian RAW-tempelissä tanssahtelemassa minimalia ja siitä jatkettiin vielä Simon-Dach-Strasselle Astrobaariin.


Ei ollut täälläkään Mojito mikään paras mahdollinen, mutta kyllä sen urhoollisesti join. Ja pääsin pelaamaan vanhaa Robocop-kolikkopelia!Iltapalaksi nappasin Haloumi im Brot mit Salat extra maissilla. Oli hyvää! Maittavat dönerit tuli tällä kertaa valittua.


Koska poikien hostelli oli niin lähellä Finnländische Strassea, oli se pakko käydä tsekkaamassa.Hauskaa!

2 kommenttia :

  1. Silmälasipäinen mies on hyvännäkönen;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä. Kaikki kaverini ovat hyvännäköisiä!

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>