sunnuntai 19. heinäkuuta 2009Näin mä otan aurinkoo

Parjantaille luvattiin 31 asteen helteitä. Sitä ei jääty hikiseen kämppään odottelemaan ja kärvistelemään, vaan suunnattiin luonnollisesti Wannseelle.


Maailman helpoin mekko bikinien päälle, huivi päähän, uudet kengät jalkaan ja menoks. Reppuun pakkasin mm. kolmea eri vahvuista aurinkorasvaa, after sun -voidetta, pyyhkeen ja vaihtovaatteet.Uudet sandaalit osoittautuivat huippu jalkineiksi. Käveleinen oli ihanan helppoa eikä mikään hiertänyt tai mihinkään koskenut.

Hätäiset kynsienkoristelutkin ehdin suorittaa. Varpaakynnet sotkin kullalla ja vihreänmustalla. Ja niille toisille suoritin tällaisen kokeilun:Oranssia kärkeen ja lopuksi kuultava valkoinen päälle. Ärsyttää kun kynnenpäät ovat vieläkin keltaisesta lakasta kellertävät. Onko kenelläkään kokemusta, auttaako aluslakka?

Matka Wannseelle meni näppärästi, kun kuunneltiin musaa mp3-soittimestani omilla kuulokkeilla jakajan avulla. Juuri kun päästiin biitsille, alkoi sataa, ja suurin joukko ihmisiä lähti pois. Maksettiin silti se 4 euroa sisälle, vaikka oli ukkosvaroitus voimassa.Tyhjä ranta oli outo näky. Lähestyvän ukkosrintaman takia ihmiset oli käsketty pois vedestä. Syötiin siinä odotellessa ranskalaiset ja hampurilainen.Kun uintilupa kuulutettiin palautuneeksi, mentin rannalle istumaan, vaikka vähän vielä tihkuttikin. Puhallettiin uusi vihreä uimapatja, joka pääsi heti käyttöön - sateensuojaksi.Lopultakin sade lakkasi, mutta aurinko ei halunnut tulla esille. Uimassa kävin kuitenkin. Ei vaan ollut niin nautinnollista kun olin haaveillut: siellä uimapatjan kanssa menisin, kun aurinko porottaisi pilvettömältä taivaalta.

No, tulipahan taas käytyä. Ei ole tämän vuoden Wannsee-keikat olleet niitä mahtavimpia. Ja säätiedotukset, argh!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>