tiistai 21. heinäkuuta 2009In your dreams

Ihan vain huvikseni ja sieluani kiduttaakseni selasin läpi kaikki H&M:n ja Josefssonsin vaatteet. En pysty tilaamaan mitään, mutta luuleen saaneeni tästä touhusta inspiraatiota ainakin - Inspiraatiota vaatteiden yhdistelemiseen, ja toisaalta, kaapissa odottaisi muutama kangas uutta muotoaan.

Kuitenkin, siltä varalta, että yhtäkkiä äkkirikastustuisin, keräsin talteen ne vaatekappaleet, jotka tilaisin sovitettaviksi.

H&M

Koko tarjonnasta vain nämä miellyttivät. Ensimmäisenä iskin silmäni suloisiin kenkiin. En ole ollenkaan vaaleanpunaisen tai pinkin ystävä, mutta vaalea aniliini jostain syystä alkoi miellyttää. Samansävyinen paita mustilla detaljeilla olisi myös supersöpö. En omista yhtään slipoveria, joten löytämäni ruskea-vaaleanpunainen voisi olla se ensimmäinen. Uudet gepardisukkahousutkin olisi kivat. Omistamani ikivanhat (yläasteajoilta) olen leikannut pitkiksi sukiksi, joita voi käyttää sukkanauhan kanssa. Ikävä kyllä toinen sukista on kadonnut johonkin.Josefssons


Josefssonilla oli jälleen kerran enemmän tarjottavaa. Ylärivin keskimmäinen hupullinen villatakki miellyttää kovastikin. Samoin oranssille neulehameelle saattaisin löytää käyttöä. Ajatus shaalimaisesta villatakista, jonka kanssa voisi pitää vyötä, kutkuttaa.

Musta pitkähihainen pusero on aika viilee. Keltainen toppi kävisi kivasti tummien pillifarkkujen kaveriksi. Yhtään liiviäkään en omista. Tyköistyvä musta toimisi sellaisenaan tai kauluspaidan kaverina.

Vaaleita farkkuja en omista. Enkä kyllä ole oikeastaan kaivannutkaan, mutta ehkä jos sellaiset olisi, voisin niitä käyttää. Mustat tiukat housut tarvisin. Minulla on vain peruslegginsit, jotka eivät kyllä ole kovinkaan soveliaat housuina käytettäviksi. Hyvänmalliset nahkahousut olisi kyllä tosi kivat. Näin kun Saksassakin asutaan.
Kaikki ylärivin valkoisista topeista ovat ah niin suloisia että melkein pyörryn! Olen ollut jo jonkinaikaa vailla tuollaista kouluhameen mallista polvimittaista hametta. Mustat vähän löysemmät shortsit olisi syksyllä niin jees sukkahousujen ja leggarien kaveriksi. Tuo ruskea hippimekkokin on aika tosi ihq.Kuvan trenssin saa eroteltua boleroksi ja hihattomaksi takiksi - cool! Ihastuin palavasti karvaliiviin. En tiedä kyseisen vaatekappaleen käytännöllisyydestä, mutta varmasti jos tuon omistaisin, käyttäisin sitä aina kun vaan suinkin mahdollista. Siinä ne kiiltävät mustat legginsit taas olisivat. Ehkä odotan, että vastaavat kävelevät vastaan tai hyppäävät syliini jossain parilla eurolla.

Mokkasiinit! Tai jotkut muut tossumaiset kengät haluaisin hauskojen sukkien ja hameen tai mekon kaveriksi. Maiharini alkavat vedellä viimeisiään. Matalapohjaiset saapikkaat oli aika hintavat, mutta hienot. Eivät nuo korolliset, nyörilliset saapikkaatkaan pahoilta näytä.

Yläasteella mulla oli haalarikausi. En varmaankaan enää oikeasti pitäisi lappuhaalareita, mutta aina katselen sellaisia kaiholla. Kiva koru yllätti! Yleensä katalogien koru- ja muu asustetarjonta on enemmän tai vähemmän syvältä.

2 kommenttia :

  1. oooh uuuuoooh iiiiih, syksy ja vaatteiden tilailu <3 antakaa mullekii rahaa! mä oon kans aina salaa etiskelly jotai farkkuhaalareiden tyylisii vaatekappaleit, ei oo kivoi viel vastaa tullu.

    VastaaPoista
  2. Tuli kyl ihana syksyfiilis kun tota vaatetarjontaa selaili, tosin vielä on kesää jäljellä - ei pitäis hötkyillä

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>